Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
stancutza spune:
quote:
Originally posted by Ereena
va multumesc din suflet fetelor, stiu ca sunteti alaturi de mine.am incercat astazi sa merg la ei . sotul meu le-a spus ca merg si stiau ca cel mai tare imi e frica de reactia lor .ma credeam tare dar am ajuns la usa ,i-am zarit chipul o fractiune de secunda si .....nu vroiam sa mi-l amintesc asa.nu am putu sta ,sa ma ierte Dumnezeu ca nu merg sa ii petrec pe ultimul drum dar nu pot. ii iubesc prea mult ,as vrea sa mi-i amintesc frumosi cum erau si veseli.
din pacate sunt foarte afectata.matei a mancat din ora in ora, nu se satura si tzitzi sunt blege rau de tot,cu tot ceaiul si tinctura de marar.ma rog la Dumnezeu sa fie bun si sa ma ajute sa nu pierd lapticul.
merg sa dorm ....,sa trecem cu bine si de ziua de maine .......
Irina de Matei
Irina, te inteleg, si bine ai facut ca ti-ai ascultat glasul interior. Mateiu a papat asa des probabil ca o reactie la stresul tau (sau poate era si el agitat si asa se linistea). Dar nu-i nimic, suptul des creste productia nu? asa ca sper sa fie de bine la final. Noapte usoara si curaj!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
alina023 spune:
Ereena, nu stiu cat te va ajuta ceea ce am sa-ti povestesc dar...o fac oricum. Stiu ca atunci cand auzi ca au mai trecut si altii prin ce treci tu parca e putin putin mai usor. Te gandesti ca daca si altii au supravietuit unei asemenea tragedii o vei face si tu.
In urma cu...zece ani, intr-o noapte de vara, patru liceeni au plecat intr-o escapada la mare. Au urcat in masina singurului dintre ei care avea permis si au purces spre Costinesti sa se intalneasca cu alti colegi care erau deja acolo. S-au grabit sa plece in noaptea aceea desi planul initial era sa plece in ziua urmatoare. La iesirea din Constanta catre Eforie, dintr-o joaca...o intrecere teribilista cu o alta masina, soferul a vrut sa depaseasca pe partea dreapta stiind ca acolo era o parcare mare... Doar ca in parcare era oprit un TIR.... Acolo s-a oprit drumul lor...acolo s-a frant zborul pentru 3 dintre ei. Aveau 17 ani si o viata care promitea sa fie absolut minunata... Nu a fost sa fie asa. A supravietuit numai soferul, care acum poarta pe constiinta cele 3 vieti... Mai departe nu-ti pot povesti...
Dar vreau sa stii ca cele 3 perechi de parinti au reusit sa gaseasca in ei resurse pentru a merge mai departe. Una din familii (care si-a pierdut unicul copil...un baiat superb, minunat, extraordinar din toate punctele de vedere) a infiat un baietel...acum merge la gradinita si va incepe scoala o data cu Luca. Au gasit resorturile care sa ii impinga inainte. Nu este usor...nu veti uita...dar trebuie sa mergeti inainte. Suntem doar niste oameni...
Te pupic dulce dulce si te rog sa te incurajezi putin pentru Matei. Esti in gandurile noastre!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
kalosalina spune:
Fetelor ce bine ma simt cand imi laudati puiutzul!!! Tare scumpa e si o iubesc mai mult decat orice in lumea asta, chiar daca a inceput ea sa fie cam rasfatata - de vreo 2 zile nu mai sta fara mine, si tipa cat o tine gura cand dispar de langa ea. Sper sa fie doar o toana...
Ereena sunt cu gandul alaturi de tine. Fii tare pt Mateiutz!
Alina nu stiu de ce nu poti vedea filmuletzul. Iti mai dau un link: http://www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type= Este "Daria la fix 4 luni"
Stancutza maine o sa ma uit la Femina Intim si sper ca ma voi descurca...dc nu, te deranjez
Ma duc si eu la culcare ca a reusit sa adoarma si Daria. Va pup si va doresc o noapte linistita!
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
alina023 spune:
Am reusit Alinutz... Scumpa de Dariuta!!! E tare funny cum rade ea cu limbuta afara...:))
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
miki_baby spune:
Fetelor, uitati-va la filmuletul asta..e super tare pustiulica..m-am cracanat de ras:))
http://www.youtube.com/watch?v=VtIDrw8HZmY&feature=related
Alina kalos...e superba Daria...am vazut-o cand radea! m-am emotionat! Pupici
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
Shose spune:
fetelor!!
Am facut azi o plimbare de zile mari. Ma dor picioarele de inebunesc. Pipetu' azi a avut un chef nebun de colindat. Cum opream carutzu' sa mai convesrsez cu cate un cunoscut ceva...cum incepea sa maraie. Asa ca 2 ore am mers continuu. Si m'au mai batut la spate si balerinii cumparatzi ieri la sesiunea de shoppping cu Pipeta. Imi venea sa'i arunc din picioare. Pe final a adormit si am mers la o terasa cu niste prietene...eheee d'ale tineretzii valuri, m'am simtzit minunat.
Maine plec la Buc si Pipetu' sa o sa doarma cu bunica o noapte. Mi'e asa greuuuuuuuu. Ufff. O sa ma topesc de dorul ei. Dar macar stiu ca e pe maini bune.
u
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Unde'o fi Mitsu cu vestile bune de la scoala??
Shose si Pipetzica
Sunt mare
Povestea Nasterii
Mitsu-bishu spune:
Heya! Intru si eu in miez de noapte sa nu va las cu ochii-n... luna Dupa cum era de asteptat, am impuscat 2 de 7, nota mediocrului, nota mea din toata facultatea... in medie... Ca nah, daca nu-mi place! Dar sunt foarte multumita, mai ales ca la proiect nimeni n-a luat mai mult!
So, va multumesc fetelor care m-ati incurajat si ati avut incredere in mine!
Am vazut si eu poze de la botezul Sarei, absolut divin!!! Si, sa nu uit amanuntul picant pe care l-a observat toata suflarea, portul popular si marama sunt o nebunie! Tare mult mi-au placut stralucirile aurii in acord cu nuanta parului tau, Gatta, iar micuta... Nu am cuvinte sa ma exprim, stii cat de frumoasa o vad eu! Cel putin la inceput, "puisor" in galben...
Si am vazut si noi, normal, clipul cu Dariutsa... Care "galgaie" un ras de 2 minutele si ceva, si se mai uita si la camera curioasa, este o scumpete de fetita! Si C. stie sa rada cu hohote, da' la camera se opreste si se uita talamb... Nota 10 pentru Daria!!!
Nu stiu ce am mai vazut/ citit, mea culpa, revin maine cu pareri, acum sunt ametita, am baut niste sampanie, am ras niste Toffifee, am purtat conversatii indecente pe msgr... Pentru ca maine, maine e ziua mea!!!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
Tinna S. spune:
Salut fetelor!
...iar am lipsit mult de pe-aici, da' de data asta motivat... sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru botezul lui Luca mic... Offff, si cate mai am de facut, da' merita sa ma agit acum, ca as vrea sa fie f frumos... Azi am fost si mi-am luat o rochita (dupa ce am probat vreo 15...)... Greu de ales o rochita care sa mai ascunda din sunculite...
Am apucat sa citesc si putin din urma... nu tot, da' promit ca recuperez... Mai am si poze de vazut, ca si-aici sunt restantiera...
Felicitari fetelor care si-au crestinat clopoteii: Tudoras de Grati, Daria de Nemary, Robert de Jelimoni si Saratica de Gatta! Am vazut si pozele, si tare mult mi-au placut! Cateva dintre ele m-au uns la suflet!
LaLa am vazut si pozele noi cu Bibi! Ca de obicei, e scumpa tare de tot! Il inscriu si eu pe Luca al meu pe lista de pretendenti!
Miri, felicitari pentru job si pentru permisul de conducere! Ti-am mai zis eu ca eram sigura ca o sa treci toate testele si o sa ii spargi pe aia!
Mai aveam de zis, da' revin...
toate zuzicile,
Tinna , mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Cum creste Andreiush
Cum creste bebelinul meu
Shose spune:
Miky si frate'su n'are nicio treaba sa'l ajute. Am ras cu lacrimi.
Shose si Pipetzica
Sunt mare
Povestea Nasterii