Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

EREENA am citit abia acum de tragedia pe care o traiesti.Nu am cuvinte sa te pot imbarbata.Sper sa treci cu bine peste aceasta dura incercare a sortii.Pup.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Raca felicitari pentru Razvan cel cuminte si La multi ani pentru tati.Sper sa aveti o petrecere cat mai frumoasa.Pupici.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ereena scumpa, mi s-a rupt sufletul cand am citit despre tragedia prin care treceti... Este cumplit!! Iti doresc din suflet sa va puteti regasi linistea si pacea dinaintea acestei groaznice incercari! Dumnezeu sa ii odihneasca pe cei care au plecat si multa sanatate persoanei care este in spital!!
Curaj si nu va pierdeti increderea in Cel de Sus care le stie pe toate si le aranjeaza cum crede El!

Danutza drum bun!! In ce oras veti ramane? Prin Bucuresti veti sta? Exista sanse sa facem o strigare catre zuze si sa ne vedem? Mi-ar face mare mare placere!

Gatta bine ai revenit! Ati fost superbe si tu si Saratzica! O sa repet si eu ce au spus alte zuze: ai facut un gest minunat purtand acel costum national! Felicitari mamicii tale care s-a gandit sa iti insufle aceasta mandrie si placere de a purta haine traditionale romanesti!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buna seara! Tati e in parc cu Deivid si imi fac si eu de cap pe forum! Pup fetele! Azi davidutzu nu a vrut sa-si pape legumele si eu le-am mai inmuiat un pic si I le-am dat cu biberonul In rest suntem bine, cuminti, sanatosi si ranjiti toata ziua. Am mari emotii si stress cu sesiunea asta, licenta n-am terminat-o, tre sa ma apuc de proiectul de practica…of Doamne! Am un stress deloc mobilizator, stau ca tuta si ma vaiet, darn u pun mana ca sa-mi treaca! Certati-ma ca poate mai imi revin! Si ca sa raspund si eu zuzelor:

Ereena, suntem alaturi de tine. Sper sa te ajute macar gandul ca ai cateva zeci de prietene care iti sunt alaturi!

Miri, nici Deivid nu se intoarce inca nici nu se rostogoleste. Ma gandesc ca atarna curul greu

Ema, noua nu ne cade parul inca. De fapt cred ca pica dar nu se observa nici pe caciula nici pe nimic! Multumesc pentru interesul acordat Soniei! E o luptatoare sic red ca Dumnezeu o iubeste mult si simt ca totul o sa fie bine! Doamne ajuta!

Si eu iau pastilute! Sunt singura solutie pe care o consider potrivita pt mine! Desi inca nu m-am obisnuit cu ora regulate inca.

Anca.b, tu mai alaptezi sau il hranesti pe Stefan cu formula? Sunt curioasa pt ca si David e mare si noi am inceput totusi diversificarea. Mie mi se pare ca nu se mai satura doar cu lapte.

Laura_dimitris multumi de urari! Cand ne vedem toate, asa cum am vorbit la intalneala? Astept!

Shose, daca se afla din timp, la nasterea Soniei ar fi luat-o din pripa, ar fi fost pregatiti, asa dr si-au dat seama abia dupa o saptamana ca ceva nu e in regula cu ea. Trist.

Gagici, va multumesc din suflet pt Sustinerea Oanei si a Soniei.

Mai aveam de raspuns la zuze, dart re sa plec, iesim un pic. Revin!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Miki Sara ta e o frumusete!! M-a topit in poza asta http://www.flickr.com/photos/timonyyssonen/2490676368/in/set-72157605039935204/ Pupam ochisorii si obrajorii scumpi!

Ema ce zambet ghidus si ce freza shmechera!!! Pupam bebe Milan frumos si gashun! http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/2480322318/

Grati Tudoras e al Anei sa stii! Sa nu cumva sa il dai altei clopotici ca altfel atenteaza Luca la Ozi! Ceva tot trebuie sa iasa ca prea ai copii frumosi!

Alinutza Kalos, eu nu reusesc sa vad filmul cu Dariuta :(( Vreau si eu!!! Nu stiu de ce nu merge...

Alexandra de Danavio, Eva de Ellenuta, Alexandru de TinnaS, Mihnea de Teo2rina si bebei de Ginger La multi ani!!!

Mitsulina cum a fost la examen? Bafta multa in continuare!!!

Laurici D, acum ca aveti parc frumos in fata blocului nu va mai prindem noi in Moghioros...:((( Dar poate ajung eu cu copiii la voi. As vrea tare mult sa ne mai vedem cand aveti si voi timp. Cum a fost la botez???

Laura I, cum mai e Theiutza? Pupici multi la fetita cuminte si frumoasa!!

Honey scump, imi pare rau ca ai avut o noapte asa de grea... Mie imi plac mult tunetele si furtunile dar probabil ca nu am trait nici una mai serioasa, cum aveti voi prin State. Mult succes cu casuta!! Sa o reparati si sa nu va decontati pe garantie! Orice inceput e greu... Nu dezarma si fii increzatoare ca va fi bine! Te vei acomoda acolo si vei vedea ca va fi bine pana la urma, chiar daca acum intampini tot felul de greutati!

Anca.b, felicitari pentru o asa dezvoltare a lui bebe Stefan!!

Apropos de asta...sunt din ce in ce mai frustrata si nu stiu ce sa fac... Ana are 6450 g si 62 cm la 5 luni si o saptamana, in conditiile in care s-a nascut cu 3250g. Mi se pare tare putin... Si colac peste pupaza, nu mai vrea nici cerealele pe care in prima seara le-a papat cu placere. Abia am reusit sa-i dau vreo 3-4 lingurite in seara asta. Nu stiu ce o sa fac eu cu mofturica mea... Pe cat e Luca de mancacios atat e Ana de mofturoasa... Si m-a mai speriat si doctora spunandu-mi ca se anemiaza si ca e subponderala :((( Dar ce pot face??? Ea vrea numai tzitzi si basta! Ooofff...mofturica mea...

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ana Maria, Stefan e pe formula 100% de o luna.

Alina, multumim

Noapte buna tuturor. ne auzim miine

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Alina da ai incercat sa-i dai cerealele cu biberonu?Si Bibi daca la inceout le-a papat bine cu lingurita apoi nu a mai vrut da in biberon,cu tetine speciale de cereale le rade in cateva minute

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Fetelor, vin la voi cu o intrebare: sta vreuna dintre voi in Pantelimon?? Pe langa spitalul Pantelimon???

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

va multumesc din suflet fetelor, stiu ca sunteti alaturi de mine.am incercat astazi sa merg la ei . sotul meu le-a spus ca merg si stiau ca cel mai tare imi e frica de reactia lor .ma credeam tare dar am ajuns la usa ,i-am zarit chipul o fractiune de secunda si .....nu vroiam sa mi-l amintesc asa.nu am putu sta ,sa ma ierte Dumnezeu ca nu merg sa ii petrec pe ultimul drum dar nu pot. ii iubesc prea mult ,as vrea sa mi-i amintesc frumosi cum erau si veseli.
din pacate sunt foarte afectata.matei a mancat din ora in ora, nu se satura si tzitzi sunt blege rau de tot,cu tot ceaiul si tinctura de marar.ma rog la Dumnezeu sa fie bun si sa ma ajute sa nu pierd lapticul.
merg sa dorm ....,sa trecem cu bine si de ziua de maine .......

Irina de Matei

EREENA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Lala, cand am incercat sa-i dau formula cu biberonul mi l-a respins indiferent de ce marca de lapte i-am dat sau de ce tip de tetina am folosit. Am sa incerc totusi sa ii dau si cerealele cu biberon si tetina speciale. As incerca orice numai sa o vad ca papa.

Ereena, macar mananca, bea lichide multe si incearca sa te odihnesti cat mai mult! Nu-ti vei pierde lapticul! Nu trebuie sa fie si Mateiut afectat de tragedia asta. Curaj, iubita!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput