Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

quote:
Originally posted by alina023

Lala, cand am incercat sa-i dau formula cu biberonul mi l-a respins indiferent de ce marca de lapte i-am dat sau de ce tip de tetina am folosit. Am sa incerc totusi sa ii dau si cerealele cu biberon si tetina speciale. As incerca orice numai sa o vad ca papa.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Alina la noi , ca deh si eu am una bucata mofturos si manechin la usa au mers cerealele cu orez simplu de la Milupa date in biberon NUK , cel cu gaura mare , asemanatoare cu Avent si numai cu tetina de latex
Am incercat si eu toate marcile si toate tetinele pana la astea, sunt singurele care le accepta .
Ma refer la bibele asta :

http://www.lifebaby.ro/images/large/743269.jpg

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Multumesc Lala!!! O sa cumpar chiar azi si incerc diseara. Poate reusesc...ma indispune tare rau faptul ca nu papa. De cateva zile am laptic din belsug, imi curg sanii si ma dor iar mandra mea papa cate putin si gata! Degusta, ii place, dar nu tine mult si o apuca zambareala sau chiuitul! Nu mai dureaza nici 5 minute masa ei. In 2-3 minute e gata.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Vrem si noi sa ii spunem LA MULTI ANI! mamicii lui bbC, care mamica mai buna nu gasea in toata lumea! Mitsu, la multi ani sanatosi si plini cu bucurii alaturi de bbC si alti fratiori/suriore pt el (ca stim ca mai vrei)!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

LA MULTI ANI MITSU !!! SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME ,MULTA SANATATE SI VIATA LUNGA SA TE BUCURI DE BB C.

Irina de Matei

EREENA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!LA MULTI ANI si multa fericire pentru MITSU!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Fetele , am rosit pana in varful urechilor cand am citit cate laude am primit . Ne bucuram ca v-au placut pozele noastre si va multumim din inima pentru aprecieri
Sa va zic ce mi-a facut Sara ieri ...va spuneam ca a devenit o rasfatata , ca vrea sa stau cu ea non stop...ieri m-a exasperat , cum o lasam singura , cum se punea pe urlat.
Pe la pranz , inainte sa plecam afara , am schimbat-o si am lasat-o in pat sa ma duc sa-i pregatesc biberonul . Bineanteles ca atunci cand a vazut ca plec din camera , a inceput sa urle si cat am stat in bucatarie sa-i fac papica , auzeam niste urlete crunte din dormitor. Cand revin , adica dupa vreo 5 min. , ce credeti ...Sara mea era cazuta din pat , pe parchet , pe burta , vanata de plans. Mi-a stat inima in loc , m-am repezit la ea si am luat-o in brate si in 10 secunde a tacut. Noroc ca in cadere si-a tras paturica sub ea si nu s-a lovit prea tare . Nu are niciun cucui , nicio zgarietura ...am examinat-o din cap pana-n picioare. Dupa isprava asta , n-am mai lasat-o nici 2 secunde singura ...am urmarit-o toata ziua , insa nu pare afectata ...imi mananca bine , e vesela , rade si gangureste de parca nu s-a intamplat nimic. Am tras o spaima de zile mari , imi venea sa ma dau cu capul de pereti gandindu-ma la ce se putea intampla daca cadea , Doamne fereste , in cap . Nu-mi imaginez cum a reusit sa se rostogoleasca pentru ca nu am lasat-o pe margine ci in mijlocul patului , pe spate , pe paturica.De-acum inainte m-am invatat minte si n-o s-o mai las singura in pat , ci doar in patutul ei , cu grilajul de protectie tras pana sus.La cat de frichinita e , cred ca ar reusi sa cada si din patut daca as lasa grilajul.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

ALINA nici Albert nu accepta biberonul la inceput si ca si Lala am schimbat multe biberoane pana sa gasesc unul potrivit.Iti confirm ca cele de la Nuk pe care ti le-a aratat Lala sunt foarte bune.Pup.

poze albert

Mergi la inceput

GATTA ce spaima ai tras.Ma bucur ca Sara e bine si ca nu s-a ales decat cu o sperietura.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Biencutza, Serbanel-inginer si Sara LA multi ani clopotzei frumosi si sanatosi. Sa aveti parte de viatza luuunga si frumoasa.

Ceska si danoniq nici nu e coffee buna pe DC fara voi .
Gatta uff prin ce ai trecut. Si pe mine ma obsedeaza gandul ca ntr'o zi o sa faca boacane, o sa cada, o sa aiba cucuie si julituri (ca mami de altfel)...dar asa sunt bblusii. Capul sus, treci peste, ai sa vezi cand or sa fie mari cate boacane d'astea or sa faca.
Una peste alta bine ca nu s'a intamplat nimik cu Saratzelul neastamparat.

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Azi vom face vaccinul anti TBC ca aici nu se face dar cum mergem in Romania e mai bine sa ne luam toate masurile de precautie.Sper sa nu faca febra.

poze albert

Mergi la inceput

Are cineva sterilizator Avent pentru microunde ca nu as mai cara dupa mine sterilizatorul cel mare si mi-as cumpara unul care sa nu ocupe prea mult loc in bagaj?

poze albert

Mergi la inceput