-400g zahar -125g unt -250g faina -3 linguri cacao -10 linguri lapte -4 oua -cateva patratele de ciocolata -praf de copt
Mod de preparare:
Se freaca untul cu zaharul,cacao si laptele si se pun intr-o oala,la foc mic,pana dau in clocot. Se ia imediat de pe foc,se pastreaza separat cca 20 de linguri din compozitie,iar restul se da la rece. Compozitia data deoparte se amesteca cu ciocolata,rezultand un sos. Dupa ce s-a racit,se incorporeaza galbenusurile,amestecand in continuu,apoi se adauga faina si praful de copt.Separat,se bat spuma albusurile ramase si apoi se amesteca cele doua compozitii.Amestecul rezultat se toarna intr-o tava unsa si se da la cuptor 30-40 de minute. Se scoate,se lasa sa se racoreasca putin,apoi se toarna deasupra sosul de ciocolata.
Mod de servire:
Se serveste rece,taiata in forme diverse,atractive pentru copil.