Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Salata de icre de stiuca Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Salata de icre de stiuca 
Numar portii: 0 
Ingrediente: 200g icre de stiuca sau crap, miezul de la o jumatate de franzela, 150 – 200 g ulei, sare, o jumatate de lamaie, o ceapa.

Mod de preparare: Se spala icrele, se curata de pielite, apoi se scurg de apa (asta, daca le scoti tu din peste, altfel, nu le speli). Separat se pune miezul de paine la inmuiat in apa, se stoarce, se freaca cu un pic de ulei si apoi se amesteca cu icrele. Se bat icrele cu uleiul, care se adauga putin cate putin si zeama de la o jumatate de lamaie. Se poate adauga la sfarsit ceapa tocata marunt (ceapa nu se adauga in timpul prepararii icrelor, pentru ca le amaraste). Se poate orna cu masline negre sau verzi sau feliute subtiri de lamaie.
Si pentru ca ele sa iasa putin mai pufoase, inainte de a pune ceapa, poti sa le stropesti cu putin sifon (sau apa minerala) si le invarti cu mixerul la fel cum faceai cand puneai ulei.
 
Mod de servire: Se servesc pe paine.
 
Timp de preparare (minute): ~ 1 ora 
Grad de dificultate (1-10): 1 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: n/a 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: Milia 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11399&whichpage=5 
Contributie: Marianar 
Vizualizari: 6950 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Salata de icre
» Salata de icre de stiuca
» Salata de icre cu ceapa
» Salata de icre prajite
» Pasta de peste
» Peste in aluat
» Pate de macrou
» Crostini cu somon afumat

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput