Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Zarzavat pentru ciorbe Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Zarzavat pentru ciorbe 
Numar portii: 0 
Ingrediente: -5 kg. rosii
-1 kg. ardei gras sau gogosari
-10 legaturi de patrunjel si leustean la un loc
-un pahar de 200 gr. cu zahar
-o lingura de sare
Mod de preparare: Se oparasc rosiile, se aseaza cite 8-10 intr-un castron si se toarna apa fierbinte peste ele. Se decojesc, se taie in felii potrivite si se pun la fiert. Se lasa sa clocoteasca o jumatate de ora. Se taie ardeiul in rondele subtiri, se pune peste rosii si se mai lasa sa clocoteasca 10 minute. Se adauga verdeata tocata, sarea si zaharul. Se mai lasa la fiert inca 10 minute. Separat, se incalzeste bine ½ l de ulei. Zarzavatul fierbinte se pune in borcane mici, insa acestea nu trebuie umplute cu virf (se lasa un spatiu gol de 3-4 cm). Deasupra, se pune, cu lingura, ulei fierbinte, se leaga borcanele cu celofan si se pun in camara.
 
Mod de servire:  
Timp de preparare (minute):  
Grad de dificultate (1-10): 0 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): n/a 
Tara origine: Romania 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: Idora 
Link pe forum: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28684&whichpage=2 
Contributie: Oana_B 
Vizualizari: 9333 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Ardei si rosii pentru ciorbe
» Zarzavat pentru ciorbe
» Zarzavat pentru ciorbe
» Zarzavaturi pentru ciorbe
» Conservarea zarzavatului prin deshidratare
» Delikat la borcan pentru iarna

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput