40 cu + sau - (cap.25)

40 cu + sau - (cap.25) | Autor: gabibarta

Link direct la acest mesaj

Bine ati venit la capitolul 25...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52512" target="_blank">cap.1 | www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55410" target="_blank">cap.2 |www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58524" target="_blank">cap.3 | www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65088" target="_blank">cap.4 | www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68232" target="_blank">cap.5 | www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70481&whichpage=1" target="_blank">cap.6 | www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72439&whichpage=1" target="_blank">cap.7 | cap.8 | cap.9 | www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75854&whichpage=1" target="_blank">cap.10 | cap.11 | cap.12 | cap.13 | cap.14 | cap.15 | cap.16 | cap.17 | cap.18 | cap.19 | cap.20 | cap.21 | cap.22 | cap.23
| cap.24
Listuta noastra...

berbec
KUKI - 25 martie
Soni - 27 martie
lu.more - 7 aprilie
alessia105-14 aprilie
micutza - 15 aprilie

taur
Craciunitza - 27 aprilie
Luci65 - 28 aprilie
april - 30 aprilie
gabibarta - 7 mai

gemeni
andacos - 24 mai
polux - 29 mai
Roxane - 2 iunie
oana cretu - 2 iunie
dana d - 15 iunie
Laura B - 20 iunie

rac
monagan - 27 iunie
Mik - 12 iulie
goodmomy24 - 14 iulie
arinna - 17 iulie

leu
noemi marian - 27 iulie
viorela hoff - 17 august

fecioara
Ana Maria - 22 septembrie 1985

balanta
alinaxeni - 26 septembrie
Tango - 27 septembrie
Liana30 - 27 septembrie

scorpion
gabitzam - 21 noiembrie

sagetator
kim222 - 21 decembrie

capricorn
nematics - 1 ianuarie
gabi68 - 16 ianuarie
chatonel - 16 ianuarie

varsator
fanna2003 - 22 ianuarie
cius 22 - 22 ianuarie
cicina - 22 ianuarie
Karina - 27 ianuarie
Carmenbr - 28 ianuarie
Danna 36 - 1 februarie
parpalak - 4 februarie
pisi-pis - 4 februarie
simona dragusin - 8 februarie
doibebei- 9 februarie
anamaria_livia - 11 februarie

pesti
carmi - 1 martie
adrienne 12 - 16 martie

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Gabi, numai ginduri bune pe miine.

Lulu, ce frumos ! Pupa pe Anca.

Ginduri si unde pozitive la obosite : Nema, Kuki, Nomi ....

Miine dupa-miaza sper sa ajung pe aici.

Pe miine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Gabi

sa fii tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

GABI , FORTA!!!!te asteptam sus prima!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Gabi, curaj, va fi bine!

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaSor spune:

Pupilici la fetele gurese
Sa va spun intai de interviu, ca nu prea ne-am inteles la pret, da' as mai avea unul vineri, nu-i broblema:-) Si va multumesc multmultmult de tot, tuturor, pt sustinere si pt pumnii tinuti Iar in seara asta, la gimnastica, o mamica de copilut frumos m-a-ntrebat daca nu vreau sa lucrez cu puiutu' ei, ca a auzit ea ca tocmai ce-am refuzat o familie Caci oraselu' meu e un sat mai mare, umbla vorba, bine-mi pare:-) Pana la urma parca vad ca tot pe contul meu o sa lucrez, dupa ce m-am tot gandit cum sa intru intr-o institutie, asta tre sa fie o reminiscenta ramasa de la Romanica.
Io nu stiu daca o sa slabesc cu gimnastica asta, ca radem acolo de ne prapadim si parca rasu' ingrasa, nu? Va ziceam ca data trecuta erau numai bunicute, ei bine, atentiune, in seara asta era si un bunicut Atmosfera e super, da' ma dor toate cele, asa inteleg io mai bine ce dureri are Lu dupa cate-o zi de-aia la-naltime. Chiar, Lulu, superba ocupatia Ancutei
Soni, io nu te-ntreb de-ai gasit au ba hartia ratacita, vreau sa-ti spun ca eu caut intai in cosul de gunoi cand pierd cate ceva:-) Super chestia cu dansul, esti de admirat, iar faza cu scolile si puscariile e geniala, ma bucur ca ne-ai spus-o:-) Cat despre scrisu' de depese la admini, io nu scriu, ca le-am mai scris o data si i-a durut la basca de scriitura mea, pardon de cuvantu' basca! Chit ca abia ne-ntelegem om cu persoana:-( Or fi oamenii ocupati cu supergeamana aia sau ce e ea acolo, supereva Eu sa fi fost ei o botezam superfilofteia sau supereulampia, parca era mai original. Eee, mai bine ca eu nu-s ei...
Craciunita, sa-ti traiasca nepotica! Sa se faca mare si frumoasa, sa aiba parte de noroc si sanatate, sa-si bucure parintii! Mitele tale vorbesc? Ca a mea da:-)
Kim, daca nu sufeream de lene nu ajungeam nici acu' la sala, bine ca m-am mobilizat la timp, ca era sa devina de jale situatia. Uite, eu am cateva aparate, ma-mpiedic de ele prin casa, de lenesa ce-s le-am folosit din joi pana mai apoi. La sala imi place ca ma iau cu restul lumii, ne mobilizeaza frumos si profa, care e super draguta, fiecare face cat poate, dar cand le vad pe bunicute cat de speedy sunt, imi fuge si mie lenea. Daca ar fi trebuit sa ma duc la o sala de-aia fitoasa, unde veneau adolescentele sa-si expuna costumasele mititele si lucioase, cred ca dadeam bir cu fugitii de la prima ora. Fa-ti curaj, ca tare bine face un pic de miscare!
Mik, saru'mana mult, pt tot Ne mai documentaram si azi un pic, de-abia astept sa punem mana pe aparatul cu pricina. Iar m-am uitat la desenele Marghiolitei, sunt minunate
Nema, da-mi o adresa de mail unde sa-ti trimit pozele:-) Sotu' ma dascali toata vara ca de ce las eu toate balariile, iar acu' imi multumeste cu doua guri, din biroul lui se vede floriceaua cea galbena, cred ca are 2m jumate, e o frumusete. Si io stiu portugheza: escrava Isaura:-)) Se pune? Aaa, si obligado:-) Da' mor ce-mi place muzicalitatea limbii asteia. Ce mai sufeream acum o vesnicie alaturi de biata Isaura!
Bebitu, pup copilutu' bolnavior sa-i treaca Ce nume frumos are!
Carmen, multumesc frumos pt pumnii tinuti, pastrez o rezerva si pt vineri:-)
Gabi, curaj maine, sigur va fi bine!
Nomi, nu poci sa-mpozez toate oalele, o-mpozez numa' pe-a mea. Eu imi amintesc de un artist ceramist, tanar, frumos, cu ochi albastri (nu mai stiu daca din Baia Mare sau Satu Mare), i-am uitat numele, da' ma interesez. El venea cu niste oale de-astea la expozitiile de Paste si de Craciun de la sala Dalles, iar eu fugeam de la birou sa-i vad produsele si dupa ce mi se termina programul iar eram acolo:-) Intotdeauna mi-am dorit sa pot cumpara si eu asa obiecte si frumoase si utile:-)
Kuki, pai se poate? Cu asa o culoare frumoasa trebuie sa zambesti tot timpul:-)
Dana, multumesc frumos pt pumni:-)
Oana, ce nazdravanii mai face Seb? Vine sezonul rufelor, pazea!
Ana, azi ce-ai mai gatit de post? Eu am instrumentat o salata de vinete si ce ma bucur ca sotu' nu serveste, o mananc eu pe toata:-) La mine regula de baza e urmatoarea: decat sa-i faca lui rau, mai bine sa-mi faca mie bine:-))
Fetelor, as mai sta cu voi ca tare bine si caldurica e aici, da' mi-au picat ochii pe tastatura. Va pup pe toate de somn usor, si pe cele pe care n-am apucat inca se le numesc, ma revansez eu:-)
Gata, nani Ioropa, buna midineata, America!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

offff nu pot sa tin deloc pasul cu voi..
Gabi sunt aci si tin pumnii!!!
va pupacesc pe toate!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Maria, cum sa-ti dau adresa daca nu ai activat PM-ul? Da-mi tu un PM sau trimite-mi un email

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Neata si o cafea maaaare !!!

N-am picat in butoi. Dar nici mult nu mai aveam.
E al naibii de greu sa mai intelegi ceva dupa ce tragi chiulul o zi, deja nu mai stiu cine ce-a zis si in legatura cu ce anume, asa ca va pup pe toate la gramada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna dimineata iubitelor.
Uff ce greu e cand esti ocupat si nu ai timp de prieteni, adica de voi dragele mele dragi.

Gabitza BAFTA astazi. Tinem pumnii.

Iuliana da te rog mult de tot da-mi adresa tipului din Bucuresti, caci ce am gasit eu pe net ma sperie.

Iulia ce este cu tine .... cred ca esti obosita. Te munceste prea mult sefa, nu-i asa?

Olivia nu, nu am cumparat inca biletele, caci nu reusesc sa gasesc nimic convenabil. Cred ca am sa sun si la agentia data de tine. Apropo tu socrelei i-ai luat bilet de aici sau din Romania? Ce face Duracell? Pup frumosul. Hai treaca de la mine si pe mami si tati sa nu se supere, sau daca-l pup pe tati se supara mami? (glumesc doar nu da).

Maria dar la ce fel de interviu te-ai dus tu? Adicatele ce faci pe cont propriu?Asta daca ne poti spune bineinteles. Mai dar ce-mi place sa te citesc, caci esti asa de spirituala.

Alessia ne-ai parasit iubita?

Craciunitza...eu te inteleg foarte bine, caci si eu am pierdut doua sarcini inainte de a o avea pe Adela, si in sarcina cu ea, am trait tot timpul cu spaima...de cate ori mergeam la baie imi era teama sa nu vad sange. Asa ca tinem pumnii ca de data asta sa fie totul okay.

Laurici gata bagajele? Un sejur placut la Romania.

Hehehe ce-mi place mie de fetele noi care incurca frantuzoaicele Mik si Lu.Pup Dana si doibebei.

Hei unde e porumbelul...e ocupat cu temele copiilor?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Fetelor, repede haideti la cafea! Eu acum sunt un ghem de nervi, dar incerc sa ma calmez:) Ma bag sub dus, poate ajuta:)
Va pup si mai tarziu revin cu stiri proaspete! Va multumesc ca imi sunteti alaturi!

Mergi la inceput