Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

lala, stiu ca ai incercat diferite metode sa il faci sa bea apa, eu iti spun ce a mers la noi. imediat dupa ce se trezeste ii dau canuta cu apa, si bea. bea apa de la 4 luni,acum are canita cu cioc moale de la nuk fara supapa. cineva intreba ,avent are canuta cu cioc moale si supapa. madalina a luat pt sofia cred.

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

Irina, o sa incerc si eu metoda asta, desi.... Sofia, cum simte ca in biberon e altceva decat lapte, intoarce capul si-mi da peste mana, daca nu sunt atenta mi-l zboara cat colo. Daca i-l dau ei, il izbeste de ce apuca si pe urma il arunca pe jos.

Noi mergem vineri la pediatra noastra. E insarcinata in ultima luna, dar sper sa nu nasca pana atunci. Eu am ingrijorarile mele legate de dezvoltarea Sofiei (limbajul - adica lipsa silabisirii) - e cea mai mare, si abia astept sa vad ce-mi zice. Cred ca e ultimul clopotel care nu a spus niciodata "da", "pa", "ba" etc. Pur si simplu nu spune consoanele astea. De "ma", ce sa mai vorbim? Ea nu a bombanit niciodata cum am auzit alti bebelusi. Daca era ceva, plangea direct.

IoanaCt, ingerasul ala spune "tatal nostru" in romana? Fetele din Bucuresti, ati vazut si voi pe undeva, se gaseste de cumparat? Trebuie sa fac un cadou unui bebe mic si mi-a placut mult ideea....

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

lala, stiu ca ai incercat diferite metode sa il faci sa bea apa, eu iti spun ce a mers la noi. imediat dupa ce se trezeste ii dau canuta cu apa, si bea. bea apa de la 4 luni,acum are canita cu cioc moale de la nuk fara supapa. cineva intreba ,avent are canuta cu cioc moale si supapa. madalina a luat pt sofia cred.

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

IoanaCt, ingerasul ala spune "tatal nostru" in romana? Fetele din Bucuresti, ati vazut si voi pe undeva, se gaseste de cumparat? Trebuie sa fac un cadou unui bebe mic si mi-a placut mult ideea....

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

am vazut in Auchan

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

azi a implinit si Daria trei sferturi de an, asa cum imi place mie sa spun. si a fost, din pacate pt.mine, inca o zi plina de maraieli si nervi, ii era somn dar nu vroia sa doarma, pana la urma tot pusa la san(in loc de suzeta) a adormit.

am mai facut cateva poze azi, si acasa si in parc, impreuna cu Sara.

sunt aici:
http://picasaweb.google.com/nemaary/DariaMariaLunaANoua#5262635675722166594

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

multumim frumos pt.urari

la multe lunite si din partea noastra sarbatoritilor zilei de azi!

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Vai de mine ........... de acolo din poze lipseste LUCA ........ mmmmmmmmmmmmmmmmmm mor de ciuda ca azi nu s-au vazut piticii ..... multi pumni lu tati ca ne-a tinut in casa azi ii trebuia curier azi, uffffff mi-am varsat nervii pe saracul curier......

data viitoare poate o sa alerge si Luca prin iarba impreuna cu prietenele lui dragi .....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky_mamica

Vai de mine ........... de acolo din poze lipseste LUCA ........ mmmmmmmmmmmmmmmmmm mor de ciuda ca azi nu s-au vazut piticii ..... multi pumni lu tati ca ne-a tinut in casa azi ii trebuia curier azi, uffffff mi-am varsat nervii pe saracul curier......

data viitoare poate o sa alerge si Luca prin iarba impreuna cu prietenele lui dragi .....

Miky de LUCA GABRIEL
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
La 8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel

Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ...

la urmatoarea aniversare poate nu mai lipsiti

sunt tot mai mare

odiseea

POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Nemary,
ce scuuuuuuuuumpa e Daria! Foc! E harnica rau de tot, am vazut ca acusa da cu matura prin casa! Si ii place lamaia?????? Iar in parc garduletu a fost atractia zilei! Frumoase fetele! Luca ar trebui sa nu le scape din ochi!
Gatta nu mai intra pe la noi?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Am vazut pozici cu clopotei draguti...
Imi cer scuze ca nu nominalizez,dar am proble si sunt varza.Cand o sa simt ca pot vorbi o v-oi face.
Miri un mare pt tine,sper ca intelegi tu de ce.Apropo pe unde esti?!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Am nevoie de un sfat:

Pupicu e racit, muci garla, a inceput de cateva zile sa tuseasca ca atunci cand se ineaca cu mucisori, numai noaptea tusea, de azi noapte tuseste mai des si pe timp de zi, muci in continuare, albi spumosi, nu are febra, e vioi, nu papa mai rau ca de obicei. pana acum i-am dat siupret de azi ii dau ambroxol, prima intrebare e dc pot sa i le dau impreuna sau ori una ori alta.

Pediatra in care am incredere mi-a spus ca nu e de antibiotic, dr de fam la care am fost la control azi a spus sa ii dau augmentin (am si amoxicilina in casa) Intrebarea e de unde stiu dc e cazul chiar sa ii dau antibiotic sau nu. Adica nu vreau sa risc cu copilul meu dar nici sa ii dau antibiotic de aiurea dc chiar nu e cazul. Ce sa fac? Un sfat, va rog!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

LA MULTI ANI!!!! tuturor bebelusilor nascuti pe 29.
Multumim pentru urari.

de Razvan Gabriel (29.01.2008)
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput