Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 14
Mitsu-bishu spune:
Buna seara! Iar nu am mai "dat" pe la voi... O sa citesc si eu acum cateva pagini, macar capitolul asta...
Dupa cum ma temeam, porturile USB nu-mi merg... La laptop... O sa il bag in service, dar deocamdata am nevoie de el.. Am fost nevoita sa imi descarc pozele din telefon prin Bluetooth... Am pus pe webshots un amalgam de poze din toate vremurile, de fapt, incepand din iulie pana luna asta care e pe sfarsite, intr-o ordine aleatoare... Ultimele poze, adica cele mai noi, sunt prin zona asta...
Ma duc sa citesc cate ceva si sper sa mai apuc sa postez pana nu imi cade netul.. Iar!
Pup!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
Ereena spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lala_D
corect. De-aia bea apa. Nu de la condimente. Ce nu as da sa bea si Andrei ![]() O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
lala, stiu ca ai incercat diferite metode sa il faci sa bea apa, eu iti spun ce a mers la noi. imediat dupa ce se trezeste ii dau canuta cu apa, si bea. bea apa de la 4 luni,acum are canita cu cioc moale de la nuk fara supapa. cineva intreba ,avent are canuta cu cioc moale si supapa. madalina a luat pt sofia cred.
MATEIPrimul
5.10.2008Al doilea
22.10.2008MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS
Sondaj - aniversare 1 an clopotei
Ereena spune:
ema, sondajul pt petrecere il gasesti la semnatura mea.
eva , te pup dulce dulce si pe mami tau iubit. bafta la domnu' doftor
MATEI
Primul
5.10.2008
Al doilea
22.10.2008
MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS
ceska777 spune:
Mitsu,
ce mare si frumos s-a facut Conrad! Ii sta bine in portocaliu! Si unde e motul lui?????????
Poti sa rezolvi sa il aduci cu tine in camin? Chiar asa colege ai sa nu inteleaga cat de important e ca bebe Conrad sa fie langa mamica lui? UF!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ereena spune:
am vazut doar poze cu bebe C
Ce dor imi era de voi 
imi pare rau ca nu pot sta mai mult [p forum dar ziua cdn doarme matei nu pot sta pt ca e calc la el ain camera si seara aceeasi poveste. asa ca m-ma facut femeie de casa si gatesc la greu, calc, spal si ma uit la telenovele
am citit printre randuri
madalina
sofiuca mica si iubita
MATEI
Primul
5.10.2008
Al doilea
22.10.2008
MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS
ceska777 spune:
Ereena,
ca esti acuma pe faza vreau sa te intreb: am vazut la semnatura ca ai pus data la care i- a iesit cate un dintisor lui Matei. Data la care l-ai vazut/simtit prima data sau cand a iesit de tot? Eu am pus pe usa de la bucatarie o schema cu ordinea in care ies in general dintii si o sa notez cand ies fiecare. Momentan cei doi de jos care normal ies pe la 6-7 luni la noi au iesit ( ca asa am notat eu) la fix 10 luni! Aniversar! Bine unul e mai avansat altul abia acuma scoate capu din gingie mai timid.
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
monicaa spune:
Ven, Ceska inca o data multumesc frumos. Nu am gasit la baby walz dar am gasit o firma in Dortmund care face asa ceva personalizate.
I-am comandat Clarei niste super etichete sa am pana o merge la scoala.
Elle bafta multa cu Eva mica! Sa ne tii la curent.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
miky_mamica spune:
Buna seara si de la noi,
Va multumim pt urari ............ le zicem si noi celorlalti sarbatoriti sa fie sanatosi si fericiti alaturi de parintii lor...........
Nu-mi vine sa cred ca deja au trecut 10 luni si 4 minute de cand puiul meu a luat prima gura de aer ....... sunt nostalgica .......... revin dupa ce termin de pupat cupilu
Ereena spune:
ceska ,am pus data cand au spart gingia.
stoisor, saru'mana ca ai intrebat de baby phone. am incercat de toate, baterii ,priza, diferite locuri din camera, chia i-am pus baterii si am iesit in fata blocului
la fel, zici ca e un radio din ala la care nu poti prinde bine postul. nasol e ca in fisa lui scrie ce sa faci daca se intam,pla asa, deci ei s-au cam scos, nu stiu daca vor sa il schimbe , inca nu am sunat.
MATEI
Primul
5.10.2008
Al doilea
22.10.2008
MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS
kalosalina spune:
Scriu repede ca astept niste musafiri...![]()
Ellenuta fugi la Medlife. Poate reusesti sa intri la dr Marcu - stiu ca are program pana la ora 21. Cum spuneau si fetele, macar sa-ti spuna dc se poate ca de la rosu in gat sa faca asa febra mare...si sa-ti dea un tratament pana apuci sa-i faci toate analizele.
si sa ne tii la curent!
Camelia ai retinut bine
Mishu ma bucur ca ai reaparut in decor
Inca nu am apucat sa vad pozele, dar sper sa reusesc macar maine 
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)