Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

IoanaCt, ingerasul ala spune "tatal nostru" in romana? Fetele din Bucuresti, ati vazut si voi pe undeva, se gaseste de cumparat? Trebuie sa fac un cadou unui bebe mic si mi-a placut mult ideea....

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Buna seara. Papusa "Ingeras" al Ioanei spune rugaciunea:"Inger Ingerasul meu" in romana, dar sunt si papusi care zic "Tatal nostru", de ex Maria (danybv) are o papusa care zice :Tatal nostru. Eu am primit-o chiar in ziua in care am nascut,nu stiu ce sa-ti zic, unde anume poti gasi.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Am nevoie de un sfat:

Pupicu e racit, muci garla, a inceput de cateva zile sa tuseasca ca atunci cand se ineaca cu mucisori, numai noaptea tusea, de azi noapte tuseste mai des si pe timp de zi, muci in continuare, albi spumosi, nu are febra, e vioi, nu papa mai rau ca de obicei. pana acum i-am dat siupret de azi ii dau ambroxol, prima intrebare e dc pot sa i le dau impreuna sau ori una ori alta.

Pediatra in care am incredere mi-a spus ca nu e de antibiotic, dr de fam la care am fost la control azi a spus sa ii dau augmentin (am si amoxicilina in casa) Intrebarea e de unde stiu dc e cazul chiar sa ii dau antibiotic sau nu. Adica nu vreau sa risc cu copilul meu dar nici sa ii dau antibiotic de aiurea dc chiar nu e cazul. Ce sa fac? Un sfat, va rog!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Parerea mea e sa nu-i dai augmentin. Nu imi pare ca starea lui cere antibiotic. Tusea e datorata mucisorilor care coboara. Curata bine nasucul, pune ser fiziologic. Ambroxolul e ok. Poti sa-i pui si Ophtamesone N (doar 1-2 pic de 2 ori pe zi ca are antibiotic.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

zuzici eu chiar am probleme si am nevoie de oricine vrea sa-mi fie alturi,cred ca stiti la ce probleme ma refer,dar nu vreau sa mai deschid subiectul aici,asa ca o sa pun un link pt cine vrea :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128728

Angi pupam pupicu sa se fac bine repede...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

FETELOR, e normal atatia muci? Acum il aspir acum ii curg iar din nas si se smarcaie, ce ma fac? si sufla tare greu, ce teama imi e, se chinuie sa adoarma. Cred ca o sa ma urasca toata viata de cate ori i-am tras nasul. Doamne ce teama imi e sa nu se agraveze, unde sunteti? SI seara e mult mai rau.

Inimioara mea

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

A adormit si parca respira ceva mai bine, cred ca obosise de la tuse. Ufff, tare e rau cu bb bolnav....

Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am ajuns in cele din urma la medlife, am avut noroc si am intrat la dr marcu, care e foarte draguta.

eva are rinofaringita, nu mi-a dat antibiotic ci tantum verde, ophtamesone si colargol. mi-a spus sa-i fac analizele - urocultura, hemograma, sumar de urina. are lipsa de calciu .. are fontanela mare si tre' sa fac o eco transfontanelara si o eco abdominala ptr varsaturi ...

are 8940g si 72 cm .. putin, ziceam ca e mai inalta dar vad ca e un dop ..

mi-a dat schema cu antitermice si impachetetari daca febra depaseste 38,7.

maine dimi mergem la cantacuzino sa-i fac analize. sper sa reusesc sa ii recoltez pipilica (p-asta tre' sa-l las la un laborator unde am trimitere de la doc de familie).

va multumesc pentru sfaturi!!

noapte buna va doresc .. eu sunt varza de somn!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:

FETELOR, e normal atatia muci? Acum il aspir acum ii curg iar din nas si se smarcaie, ce ma fac? si sufla tare greu, ce teama imi e, se chinuie sa adoarma. Cred ca o sa ma urasca toata viata de cate ori i-am tras nasul. Doamne ce teama imi e sa nu se agraveze, unde sunteti? SI seara e mult mai rau.

Inimioara mea

Angi nu stiu daca te consoleaza si Andrei a fost la fel pana azi..azi parca parca a fost un pic mai binisor. Aspira in continuare mucisorii, e cel mai important. Eu i-am pus un pic de Karvol pe un servetel pus pe langa patut ca sa respire mai bine. muciosu mic.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Citat:

Inimioara mea

Angi nu stiu daca te consoleaza si Andrei a fost la fel pana azi..azi parca parca a fost un pic mai binisor. Aspira in continuare mucisorii, e cel mai important. Eu i-am pus un pic de Karvol pe un servetel pus pe langa patut ca sa respire mai bine. muciosu mic.

BAIETII MEI IUBITI

Roli, chiar ma consoleaza sa aud asta Eu pana acum nu am avut niciun fel de pb cu el, cativa mucisori, dar mult mai redusi cantitativ ca acum si cam atat. Cred ca nu sunt obisnuita cu bb bolnav si m-am speriat. Dar nu mi-am inchipuit ca poate avea atatia muci, ajung pana in furtunul de la aspirator! Si peste jumatate de ora la loc! Si tusea mai ales ma speria si intelegi, ma gandeam pe udneva dc totusi are dreptate dr de fam si tb antibiotic... Dar cand trebuie de fapt intr-adevar antibiotic? Cand are febra? Sau cum te orientezi cand e caz de antiniotic sau nu?

Ellenuta, nu e dop deloc Eva, e fff bine! Pupam fata si spor la recoltat pipilica!

Inimioara mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:

Am nevoie de un sfat:

Pupicu e racit, muci garla, a inceput de cateva zile sa tuseasca ca atunci cand se ineaca cu mucisori, numai noaptea tusea, de azi noapte tuseste mai des si pe timp de zi, muci in continuare, albi spumosi, nu are febra, e vioi, nu papa mai rau ca de obicei. pana acum i-am dat siupret de azi ii dau ambroxol, prima intrebare e dc pot sa i le dau impreuna sau ori una ori alta.

Pediatra in care am incredere mi-a spus ca nu e de antibiotic, dr de fam la care am fost la control azi a spus sa ii dau augmentin (am si amoxicilina in casa) Intrebarea e de unde stiu dc e cazul chiar sa ii dau antibiotic sau nu. Adica nu vreau sa risc cu copilul meu dar nici sa ii dau antibiotic de aiurea dc chiar nu e cazul. Ce sa fac? Un sfat, va rog!

Inimioara mea

Si noi am fost asa acum o luna, si a trebuit sa-i dau antibiotic, la vizita medicala dr. a zis ca are inceput de viroza si putin rosu in gat. A luat 7 zile antibiotic, dar nu asa puternic. Pana la urma i-a trecut, dar mucii i-a avut o perioada mai lunga de timp si nu aveam nici BB ca sa ne ajute. Dar ea a facut febra de 39.1 intr-o seara dar dupa panadol i-a scazut si nu a mai refacut-o.
Eventual poti s-al duci la dr. sa-l consulte s apoi vezi daca trebuie sa-i dai sau nu antibiotic.
Multa sanatate.
P.S. Ai noroc totusi ca poti sa-i aspiri mucii si-i mai eliberezi caile respiratorii ca sa poata dormi.Eu cred ca totusi poti sa-i dai antibiotic, chiar daca doar pt. 2-3 zile.

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput