Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Elle sper sa aiba mititica o noapte linistita, fara muci si fara temperatura! Sanatate maxima!
Angi imi pare rau ca si Pupicu' e mucios Ma gandesc ca nu trebuie totusi antibiotic. SI Thea a fost extraordinar de mucoasa aproape o saptamana si nu i-am dat decat sinupret, vit C (6 pic/zi) si eurespal pt tuse (sau stodal). SI ii aspiram mucii de cate ori era nevoie (in prima zi cred ca i-am aspirat de 10 ori, apoi de 3-4 ori /zi). Sanatate multa si voua!
Irlandeza ce mai face Patti cea cu oki frumosi?
LalaD da, ar trebui sa se maturizeze, dar el nu stie treaba asta, i se pare normal tot ce face

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

FETELOR, e normal atatia muci? Acum il aspir acum ii curg iar din nas si se smarcaie, ce ma fac? si sufla tare greu, ce teama imi e, se chinuie sa adoarma. Cred ca o sa ma urasca toata viata de cate ori i-am tras nasul. Doamne ce teama imi e sa nu se agraveze, unde sunteti? SI seara e mult mai rau.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Angi nu stiu daca te consoleaza si Andrei a fost la fel pana azi..azi parca parca a fost un pic mai binisor. Aspira in continuare mucisorii, e cel mai important. Eu i-am pus un pic de Karvol pe un servetel pus pe langa patut ca sa respire mai bine. muciosu mic.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Roli, chiar ma consoleaza sa aud asta Eu pana acum nu am avut niciun fel de pb cu el, cativa mucisori, dar mult mai redusi cantitativ ca acum si cam atat. Cred ca nu sunt obisnuita cu bb bolnav si m-am speriat. Dar nu mi-am inchipuit ca poate avea atatia muci, ajung pana in furtunul de la aspirator! Si peste jumatate de ora la loc! Si tusea mai ales ma speria si intelegi, ma gandeam pe udneva dc totusi are dreptate dr de fam si tb antibiotic... Dar cand trebuie de fapt intr-adevar antibiotic? Cand are febra? Sau cum te orientezi cand e caz de antiniotic sau nu?

Ellenuta, nu e dop deloc Eva, e fff bine! Pupam fata si spor la recoltat pipilica!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Semne de antibiotic :

- febra recurenta si care nu cedeaza la antitermice mai mult de 3 zile consecutive peste 38,5 C
- muci verzi, vascosi
- tuse bronsica, adica tusea care se aude rupand si care nu cedeaza usor
- cand pui urechea pe spatele bebelusului, intre omoplati, auzi un harait in momentul respiratiei
- stare generala proasta mai mult de 2-3 zile

Evident si cand iti mai recomanda doctorul dar recomandarea sa fie serioasa nu "da-i si antibiotic acolo , sa fie "

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

am ajuns in cele din urma la medlife, am avut noroc si am intrat la dr marcu, care e foarte draguta.

eva are rinofaringita, nu mi-a dat antibiotic ci tantum verde, ophtamesone si colargol. mi-a spus sa-i fac analizele - urocultura, hemograma, sumar de urina. are lipsa de calciu .. are fontanela mare si tre' sa fac o eco transfontanelara si o eco abdominala ptr varsaturi ...

are 8940g si 72 cm .. putin, ziceam ca e mai inalta dar vad ca e un dop ..

mi-a dat schema cu antitermice si impachetetari daca febra depaseste 38,7.

maine dimi mergem la cantacuzino sa-i fac analize. sper sa reusesc sa ii recoltez pipilica (p-asta tre' sa-l las la un laborator unde am trimitere de la doc de familie).

va multumesc pentru sfaturi!!

noapte buna va doresc .. eu sunt varza de somn!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Ce ma bucur ca ai fost
D-na dr a fost pediatra mea cand eram bebe , schema de antitermice si impachetari seamana cu a mea ori este schimbata ?
Multa sanatate piticutei si bafta maine la analize

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

P.S. Ai noroc totusi ca poti sa-i aspiri mucii si-i mai eliberezi caile respiratorii ca sa poata dormi.Eu cred ca totusi poti sa-i dai antibiotic, chiar daca doar pt. 2-3 zile.

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

In nici-un caz nu se da antibiotic doar pentru 2-3 zile Marinela.
Daca se incepe tratamentul cu orice antibiotic se face cura completa de minim 5 zile .
Antibioticul nu se intrerupe la disparitia simptomelor.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Stancutza nici Emma nu silabiseste inca nimic, doar tipa de te doare capul. In schimb misuna peste tot, se catara, incearca sa stea singura, doctorul de aici ne-a zis ca e atat de preocupata de umblat si cercetat peste tot incat acum nu o intereseaza sa vorbeasca. Sper sa nu fie nici o problema si sa inceapa sa silabiseasca si printesele noastre curand

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata!!!!
Am vazut fotografii cu bebe Conrad, Dariutza si Sara! Laura pe ei de frumosi !!!!

Mitsule, imi pare rau sa aud ca tot nu ai rezolvat problema cu bona...Of, ai mai vorbit la decan sa incerci sa-ti iei camera singurica ??

Mari, sunt tare frumoase fotografiile cu fetele la garduletz....

Ellenutza, ma bucur ca ai ajuns la medic! Cum a fost asta noapte ? A mai facut febra? Ai reusit sa-i colectezi pipilica pentru analize?

Angi, of,... si pupi bolnavior ?! Sanatate multa !!!

Laurici, deci tu i-ai dat lui theuta in acelasi timp si sinupret si eurespal... I-as schimba si eu tratamentul lui eleni... ca ea tuseste "rupt" de mai bine de o saptamana si vad ca nu-i trece... Nu face febra. Cati ml. de eurespal si cati de sinupret i-ai dat ? De cate ori pe zi ?
Acum i-a trecut, nu? laura fetele!

Fetelor, aseara eleni a facut 3 pasi singurica, nesustinuta. A fost intr-o verva teribila! Mai bine de 30 de minute a facut sute de ridicari si incercari sa mearga singurica... Era in piciorusele goale... Oare conteaza asta? Imediat dupa ce am imbracat-o si i-am pus sosetele a inceput din nou sa stea pe varfurile degetelor...
Dimitrakis a fost si el foarte fericit caci l-a pupat fetita de care este indragostit ba chair l-a si imbratisat....
Ah, abia astept sa ajung astazi acasa, la ei !!!
De fapt, abia astept sa vina ziua de maine, sa termin treaba si sa stau 2 zile si jumatate doar cu ei !!!

Strigare : Shoseeeeee, Caaaaaati unde sunteti fetelor ????

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

In primul rand:

felicitari Eleni ; la cat mai multi si cat mai siguri!!!

Apoi,

Helene cum a fost Eva peste noapte? N-am inteles la ce laborator duci pipi? Nu duci tot la Cantacuzino?

Angi, si eu sunt de parearea LaleiD; nu-i da antibiotic doar "asa, sa fie dat".
Acum tu faci cum crezi ca-i mai bine pt bebe.

Ema, e incanta Milan de "geanta"?

Monica, coase-i un semn al ei, pe dosul hainutelor, sus, la ceafa. Eu o sa-i cos o buburuza

A propos, Miki-baby, astept poze cu buburuza

Ma-ntorc la poze .

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hellooo!
I'm back...in sfarsit mi-am rezolvat pb cu calc. si cu netul si sper ca acum sa am si timp sa forumesc
N-am citit nimic din urma , dar sper ca toata lumea sa fie bine...chiar daca ne mai deranjeaza un muc , doi pe-aici pe colo , sper ca toti bebeii sa fie bine.
Sara este o rea ...ii iese un dintzisor sus si m-a innebunit , urla , e irascibila , nu prea papa si nu-i intra nimeni in voie. Mi-a facut febra , o data 38 , sapt trecuta si ieri 37.6 ...episoade izolate , complet aiurea. Am fost la dr. si mi-a zis ca e ok cu gatul , cu plamanii dar are un canin in eruptie si probabil de-aia face febra.
Acum suntem pe tratament cu antibiotic pentru profilaxia recurentelor la infectiile tractului urinar care ne-au dat atat de furca . I-am dat 10 zile Augmentin 4 ml / 24 ore , urmeaza 10 zile de Cefalexin 2 ml / 24 ore iar apoi 10 zile de Cedax 1 ml/ 24 ore. Sper ca dupa tratamentul asta sa nu mai avem probleme cu e-coli asta blestemata.
Cu mancatul e problema mare ...nu-i plac fructele , iaurt mananca max. 100 g , legumele i le fac sub forma de supa groasa si le suge din bibe. La noi , baza e laptele cu cereale.Suntem tot la categoria super slim...7800 si 72 cm la 10 luni...f. rau , nu ?
In rest , e vioaie , curioasa , vorbareata ...
Incerc sa pun si cateva poze zilele astea si sa mai citesc si eu din urma.

Cam atat despre noi.
Pupici

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna dimineata fetelor

In primul rand vreau sa urez si eu sarbatoritilor de ieri si astazi La multe lunite !!! sa fiti sanatosi , sa cresteti mari si cuminti

LA MULTI ANI !!!! Ioanact sa-ti daruiasca Dumnezeu multa sanatate , fericire si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi tie

Ellenuta ii doresc sanatate multa Evei , sa se faca bine repede

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

www.youtube.com/watch?v=2AzLunZQnE8" target="_blank">neata, zuze buburuze

vi-l prezint pe maimutel

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Mergi la inceput