Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Roxanici,

Simona, ce ma bucur ca ti-ai rezolvat problema cu calculatorul!sper sa te avem zi de zi in mijlocul nostru !!!!
Sara este tare frumoasa. Am vazut fotogarfiile postate de mari. Cat despre greutate,... cata vreme este sanatoasa... las-o in pace! Dar de ce ii dai supa la biberon ? Nu mananca legumele cu carnita la belnder, cu linguritza?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

www.youtube.com/watch?v=2AzLunZQnE8" target="_blank">neata, zuze buburuze

vi-l prezint pe maimutel

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

muuuuuuah!!!
laura pe el de frumos si haios ce este !!!
Doamne, este plin de viata baiatul tau !!!
Ce bine ca sta in sacul de dormit !!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

IOANACT
s] RADUCU AL ANDREEI 29

LA MULTI ANI CU SANATATE, NOROC SI FERICIRE!!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata, zuzilici!!

In sfarsit reusesc sa-mi fac putin timp ca sa va scriu. Desi am mai intrat sporadic pe forum, de fiecare data reuseam sa citesc 2-3 postari si trebuia sa ies...

Sa va povestesc ce am mai patimit cu Anita..

Saptamana trecuta a trebuit sa plec doua zile la Brasov in interes de serviciu. In noaptea dinaintea plecarii Ana a fost foarte agitata si a facut cateva scaune apoase. I-am dat smecta si i-am lasat bonei instructiuni sa-i dea mancare de regim. Inca nu-i trecuse definitiv raceala dar era spre vindecare.

Ajunsa la Brasov ma suna bona ca Ana are 39 febra. Sotul era cu mine si l-am trimis ramburs acasa cu trenul. In noaptea urmatoare a continuat cu febra, scaune apoase, voma, stare generala proasta. Am renuntat la intalnirea pe care o mai aveam dupa amiaza si am plecat spre Bucuresti, timp in care sotul a mers cu Ana la Medlife. Au internat-o la Memorial. In fine...ajung si eu, ma internez cu ea si vin rezultatele analizei de scaun: enterocolita cu rotavirus!!!

M-au apucat toate pandaliile lumii gandindu-ma ca nu i-am facut acest vaccin pt ca am aflat de el (de aici, de pe forum) dupa ce Ana implinise 6 luni si cica nu se mai putea face. Insa, doctora ei, Marcu, nu mi-a spus nimic despre el atunci cand ar fi trebuit sa il fac. Sunt foarte furioasa pentru asta si in ciuda faptului ca merg cu copiii la ea de cand Luca avea 2 ani, acum cred ca ma voi orienta spre alt medic. Mi se pare o scapare pentru care Ana si noi am platit destul de scump. Si nu cred ca este normal sa mergi la un medic in care ai deplina incredere si care sa se joace in felul asta cu sanatate copiilor (aglomeratia de acolo sigur o face pe doctora sa nu fie atenta si concentrata asa cum ar trebui....sunt sigura ca nu este incompetenta, insa nu ma incalzeste cu nimic).

Pe deasupra am mai avut si un incident in Memorial. Ana a fost pusa la perfuzii pentru a se evita deshidratarea. A stat 24 de ore si apoi 12 fara. Dupa astea 12 ore s-a decis sa i se puna iar perfuzia. Moment in care vine o asistenta foarte grabita care ii monteaza perfuzia in branula intr-un mod brutal. Am vazut ca plange Ana si i-am spus desteptei ca o doare. "Aaaaa...nuuuu... E speriata! De-asta plange!" Imi spunea ea mie ca si cum ar fi cunoscut-o mai bine. Dupa ce pleaca asta eu vad ca ii curgea substanta din perfuzie pe langa...se udase badajul cu care era acoperita branula. Sun la asistente, anunt si cica da, vin imediat! Aiurea! Mai astept vreo 20 min si vad ca i se umfla manuta Anei. Sun iar si ma ratoiesc la cea care a raspuns, intamplator era chiar doctora de garda. Vine cu alta asistenta si ma anunta ca i s-a spart vena si trebuie sa-i puna branula in manuta cealalta!! M-au apucat nervii rau de tot. I-au pus alta branula si apoi l-am sunat pe sot care s-a infuriat si el foarte tare. Ne-am decis sa facem plangere impotriva asistentei si sa actionam spitalul in judecata pt incompetenta.

Bun....sa zic ca as intelege ca e un angajat care a gresit. Dar pe mine nu ma intereseaza aspectul asta. Eu am mers acolo dispusa sa platesc o gramada de bani, tocmai pentru a fi foarte bine ingrijit copilul meu. Si cand colo, ei nici macar nu binevoiesc sa vina atunci cand e o problema (care putea fi chiar f serioasa). La un spital de stat sa spun ca mai inteleg (desi nici acolo nu as fi tacut si as fi facut tam tam). Dar la privat...este inacceptabil!!!

Ne-am externat Luni, Ana acum este bine, iar eu nu vreau sa ma las. Vreau sa-i scutur ca macar pe viitor sa isi tina promisiunea de a avea servicii pe masura pretului pe care il cer.

Cam asta a fost... Sunt in continuare furioasa... Ma bucur insa ca Ana e bine (desi noaptea nu doarme linistita...am impresia ca o mai deranjeaza ceva si nu stiu ce...)

Va pupacesc si merg sa citesc si eu sa vad ce ati mai facut voi.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!

Cum mai sunteti bebelusii bolnaviori? Sanatate multa va doresc.

Am vazut cateva poze cu bebe C, cu Daria si filmulet cu Matei.Mmmmm, bine o fost!

Simona, ma bucur ca ti-ai reparat calculatorul si o sa fii cu noi la povesti.Cat despre greutatea Sarei, stai tu linistita ca aici noi suntem fruntasi la coada si la greutate si la inaltime.Pe al meu l-au vazut tot felul de doctori si toti au fost de parere ca asa e el si nu am ce-i face.Numai ca Sara ta a fost foarte mult timp bolnavioara, asa ca isi va reveni, stai tu linistita.

Alina023, Doamne ce probleme ati avut!!!
Of ce greu trebuie sa fi fost pt scumpa mica.
Te inteleg ca esti furioasa pe personalul spitalului, mai ales ca e privat si ar trebui sa ofere servicii inmiit mai bine, pt ca precis e si scump.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

FETELOR, e normal atatia muci? Acum il aspir acum ii curg iar din nas si se smarcaie, ce ma fac? si sufla tare greu, ce teama imi e, se chinuie sa adoarma. Cred ca o sa ma urasca toata viata de cate ori i-am tras nasul. Doamne ce teama imi e sa nu se agraveze, unde sunteti? SI seara e mult mai rau.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Angi nu stiu daca te consoleaza si Andrei a fost la fel pana azi..azi parca parca a fost un pic mai binisor. Aspira in continuare mucisorii, e cel mai important. Eu i-am pus un pic de Karvol pe un servetel pus pe langa patut ca sa respire mai bine. muciosu mic.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Roli, chiar ma consoleaza sa aud asta Eu pana acum nu am avut niciun fel de pb cu el, cativa mucisori, dar mult mai redusi cantitativ ca acum si cam atat. Cred ca nu sunt obisnuita cu bb bolnav si m-am speriat. Dar nu mi-am inchipuit ca poate avea atatia muci, ajung pana in furtunul de la aspirator! Si peste jumatate de ora la loc! Si tusea mai ales ma speria si intelegi, ma gandeam pe udneva dc totusi are dreptate dr de fam si tb antibiotic... Dar cand trebuie de fapt intr-adevar antibiotic? Cand are febra? Sau cum te orientezi cand e caz de antiniotic sau nu?

Ellenuta, nu e dop deloc Eva, e fff bine! Pupam fata si spor la recoltat pipilica!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Angi, se da antib. daca arre febra mare care nu cedeaza deloc la antitermice timp de 2-3 zile, atunci inseamna ca are o infectie pe care organismul nu o poate dovedi. Da sigur ca avem nevoie de un dr bun care sa-si dea seama daca e nevoie de antib si care anume.
Eu merg pe principiul sa evit antibioticul cat e posibil.
Sa stii ca si eu m-am panicat tare la prima raceala a lui Marc la 10 luni (pana atunci nu stiam ce e aia copil bolnav), acum la Andrei am inceput sa ma obisnuiesc ca Marc aduce toti balaurii de la gradi si ii da lui Andrei...ma consolez cu faptul ca Andrei va fi mai imun la gradi.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

azi a implinit si Daria trei sferturi de an, asa cum imi place mie sa spun. si a fost, din pacate pt.mine, inca o zi plina de maraieli si nervi, ii era somn dar nu vroia sa doarma, pana la urma tot pusa la san(in loc de suzeta) a adormit.

am mai facut cateva poze azi, si acasa si in parc, impreuna cu Sara.

sunt aici:
http://picasaweb.google.com/nemaary/DariaMariaLunaANoua#5262635675722166594

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

La multi ani, Dariuta!!! Ce domnisoara frumoasa ai, Mary!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Off, Alina, imi pare tare rau pt Ana; saracutza, prin ce-a trecut .

Cat despre spital, nu stiu cum e, dar eu la Dr Marcu nu mai merg: nu ca n-ar fi buna, dar de cate ori am fost (de 2 ori) am stat 1h peste ora programata pt ca baga "peste rand" cunostinte.
Si, vorba ta, intr-un spital privat mi se pare nesimtire pe fatza!

Bine ca Ana s-a refacut!

Simona ce bine ca mai ne dai vesti! Si, eu zic sa lasi fata in pace, dak dr nu zic c-ar fi vre-o pb.

Am vazut poze cu Conrad, cu Daria si cu Matei - deliciosi!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

alina, imi pare rau pentru ce a patit Ana, mai ales pentru situatia cu branula. Si eu tocmai ii laudam ieri ca tu si stancutza si kalosalina ati fost multumite si i-am recomandat si Ellenutei sa se duca la urgente cu Eva acolo. Bine le faci, daca si astia incep sa o ia pe aratura...Eu nu i-am facut rotavirus, desi stiam de el. Acum, cum o fi.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput
Mergi la inceput