Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 19
monicaa spune:
Buna dimineata mamici si clopotzei
Alina nu te lasa!! Si eu i-as scutura de numa. E privat, dai o gramada de bani si tot degeaba. 
Mai fetelor chestia cu " e sau nu e de antibiotic" mie mi se pare de tot plansul. Aici se ia un strop de sange din deget, se pune intr-o masinarie cat o imprimanta de mare si in 2 minute ai rezultatul: e infectie bacteriana dai antibiotic, e virotic nu.
Stiu ca nici clinicile private nu au "technologie din asta micro" cum mi-a spus mie pediatrul de la Medicover si tocmai asta mi se pare socant. Oare sa coste asa de mult o asemenea masinarie si eprubetele alea micutze pentru luat sange din deget??? Sincer cred ca nu din moment ce aici fiecare pediatru are asa ceva la el in cabinet (deci nu vorbesc de spital, clinica etc) ci de cabinet cum ar fi la noi la parterul blocului.
Na ca m-am enervat si nici macar nu ajuta la ceva. Uff..
Multa sanatate clopotzeilor si Elle sa ne dai noutati!!!
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
ramonab spune:

Alina, sa ai parte de toate bucuriile lumii!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Ellenuta spune:
helloo,
ufff .. am reusit sa recoltez pipi, nu va spun ca m-am chinuit o ora si jumatate .. i-am sulfat aer, i-am dat ceai, i-am dat sa suga, i-am vanturat apa intr-un lighena .. nimic nu a impresionat-o .. pana la urma, a venit sotu cu ideea geniala s-o bag cu talpile in apa din lighean .. care era rece desigur. am bagat-o si in 30'' a facut pipi.
am fost si la cantacuzino, nu am stat la coada, ne-au bagat in fata peste tot .. nu va spun ce urlete au fost pe eva. i-am facut exudat gat si nas si sange din vena si deget. Doamne .. cred ca mi s-au dus 2 ani din viata acolo .. cat a urlat. noroc ca i-a gasit din prima vena si nu a facut-o harcea parcea. analizele, in afara de aslo, sunt gata maine.
kk e ok, a iesit negativ ..
roxanica pipi l-am dus la un laborator la recomandarea doctorului de familie.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
grati.ela spune:
ieri seara v-am scris ca Dudu avea febra 39...mizam ca e viroza si asteptam sa vedem dak e enteroviroza sau viroza respiratorie...azi tre sa apara semnele...ii dau antitermic la 4 ore, oscilo la 5 ore si vitC 4 pic dim si seara. Are si afte in guritza deci e sigur virus...dupa episod vom face si noi analize.
imi pare rau ca ieri nu am pupat zuzilicii mici nascuti in zi de 29. Ii
acum!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
ramonab spune:
Ereena, faine-s desenele cu Pocoyo.Imi place cum vorbeste engleza, rar si clar.
Alina023, am vazut PM.
Elle, sper sa nu fie mare problema cu Eva mica, sa se rezolve usor.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela ieri seara v-am scris ca Dudu avea febra 39...mizam ca e viroza si asteptam sa vedem dak e enteroviroza sau viroza respiratorie...azi tre sa apara semnele...ii dau antitermic la 4 ore, oscilo la 5 ore si vitC 4 pic dim si seara. Are si afte in guritza deci e sigur virus...dupa episod vom face si noi analize. imi pare rau ca ieri nu am pupat zuzilicii mici nascuti in zi de 29. Ii acum!mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Sper sa nu mai faca febra Dudu mic si sa fi fost doar un virus trecator si inofensiv.

RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI

ginnette spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta helloo, ufff .. am reusit sa recoltez pipi, nu va spun ca m-am chinuit o ora si jumatate .. i-am sulfat aer, i-am dat ceai, i-am dat sa suga, i-am vanturat apa intr-un lighena .. nimic nu a impresionat-o .. pana la urma, a venit sotu cu ideea geniala s-o bag cu talpile in apa din lighean .. care era rece desigur. am bagat-o si in 30'' a facut pipi. am fost si la cantacuzino, nu am stat la coada, ne-au bagat in fata peste tot .. nu va spun ce urlete au fost pe eva. i-am facut exudat gat si nas si sange din vena si deget. Doamne .. cred ca mi s-au dus 2 ani din viata acolo .. cat a urlat. noroc ca i-a gasit din prima vena si nu a facut-o harcea parcea. analizele, in afara de aslo, sunt gata maine. kk e ok, a iesit negativ .. roxanica pipi l-am dus la un laborator la recomandarea doctorului de familie. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
off, mititica ...
sper sa fie de incredere
fata si pe mamiRoxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Lala_D spune:
Alinush acu nu ca as scuza dr ta dar iti spun ce mi-a spus a mea :
- "daca nu intrebai expres de vaccin pentru rotavirus eu nu iti spuneam de el deoarece personal nu cred in el, studiile facute si copii vaccinati dar care ulterior au contractat infectiile cu rotavirus nu m-au convins . Asa ca eu nu il recomand mamelor, nu il fac benevol copiilor ".
Deci asa mi-a spus dr mea. Poate la fel crede si a ta si din cauza asta nu l-a recomandat.
Acum daca asta e singura nemultumire legata de pediatrul tau eu nu as renunta asa usor la ea mai ales ca in zilele noastre se gasesc greu pediatrii competenti.
La experienta cu spitalul, no comment. Si eu as face reclamatie.
Eu am avut parte doar de lucruri bune la ei dar se pot strecura si incompetenti pe acolo si mai bine sa fie eliminati .
Elle ma bucur ca ati trecut de analize 
Alina : la multi ani fericiti !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui grati.ela ieri seara v-am scris ca Dudu avea febra 39...mizam ca e viroza si asteptam sa vedem dak e enteroviroza sau viroza respiratorie...azi tre sa apara semnele...ii dau antitermic la 4 ore, oscilo la 5 ore si vitC 4 pic dim si seara. Are si afte in guritza deci e sigur virus...dupa episod vom face si noi analize. imi pare rau ca ieri nu am pupat zuzilicii mici nascuti in zi de 29. Ii acum!mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
A mai facut febra de atunci ?
Oare vitamina C se poate da si ca profilaxie a racelii ???
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta helloo, ufff .. am reusit sa recoltez pipi, nu va spun ca m-am chinuit o ora si jumatate .. i-am sulfat aer, i-am dat ceai, i-am dat sa suga, i-am vanturat apa intr-un lighena .. nimic nu a impresionat-o .. pana la urma, a venit sotu cu ideea geniala s-o bag cu talpile in apa din lighean .. care era rece desigur. am bagat-o si in 30'' a facut pipi. am fost si la cantacuzino, nu am stat la coada, ne-au bagat in fata peste tot .. nu va spun ce urlete au fost pe eva. i-am facut exudat gat si nas si sange din vena si deget. Doamne .. cred ca mi s-au dus 2 ani din viata acolo .. cat a urlat. noroc ca i-a gasit din prima vena si nu a facut-o harcea parcea. analizele, in afara de aslo, sunt gata maine. kk e ok, a iesit negativ .. roxanica pipi l-am dus la un laborator la recomandarea doctorului de familie. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
Ah, ce chinuitor a fost !!!!
Bine ca ai reusit sa-i faci toate analizele. A mai facut febra de aseara si pana astazi ?
cu mult drag evita frumoasa!!!!Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni