Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Alinush acu nu ca as scuza dr ta dar iti spun ce mi-a spus a mea :
- "daca nu intrebai expres de vaccin pentru rotavirus eu nu iti spuneam de el deoarece personal nu cred in el, studiile facute si copii vaccinati dar care ulterior au contractat infectiile cu rotavirus nu m-au convins . Asa ca eu nu il recomand mamelor, nu il fac benevol copiilor ".

Deci asa mi-a spus dr mea. Poate la fel crede si a ta si din cauza asta nu l-a recomandat.
Acum daca asta e singura nemultumire legata de pediatrul tau eu nu as renunta asa usor la ea mai ales ca in zilele noastre se gasesc greu pediatrii competenti.

La experienta cu spitalul, no comment. Si eu as face reclamatie.
Eu am avut parte doar de lucruri bune la ei dar se pot strecura si incompetenti pe acolo si mai bine sa fie eliminati .

Elle ma bucur ca ati trecut de analize

Alina : la multi ani fericiti !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Lala nu stiu daca asta a fost motivul dar in mod sigur il voi afla pentru ca o voi intreba pe doctora. Am dreptul la un consult gratuit dupa internare si voi merge la ea sa vad cum stau lucrurile. Oricum am de gand sa ii spun toate nemultumirile mele legate de clinica si spital. Este afacerea ei de familie, poate sa faca o diferenta daca vrea sa-si pastreze si pacientii vechi, nu?

Ai dreptate ca se gasesc greu pediatrii competenti si asta este si motivul pentru care inca stau in cumpana ce sa fac. Probabil ca decizia finala o voi lua dupa ce vorbesc si cu ea.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alina vai ce ai patit cu medlifeul .. imi pare tare rau. ma bucur ca anita e mai bine. sanatate multa! adevarul e ca dr marcu incerca aseara sa ma convinga sa ma internez cu eva .. i-am spus pas .. ca febra ii scazuse si doar nu eram in jungla daca era ceva .. in plus, cu ecografiile acelea .. transfontanelara si abdomninala .. eu stiu ce sa spun ..o sa intreb doc de familie sa vedem ce spune.

ereena ce dulce e mateiasu! mama pe el de baiat frumos si plin de energie!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici da, a avut febra 38,1 .. peste noapte nu i-a crescut, dar nu e normal ..

mi-e ca rinofaringita asta sa nu-i fii provocat si o mica otita .. aseara s-a trezit in urlete si isi indesa degetele in ureche. cand o apasam pe ureche, tipa si mai tare!!!! azi iar o iau pe drumul doctorilor ... ufff .. m-am saturat!

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Alina mi s-a rupt sufletul cand am citit prin ce a trecut micuta Ana. Nu te lasa, mergi mai departe si da-i min judecata, nu este admisibil sa se intample asa ceva mai ales acolo unde platim o caruta de bani. Problema este ca scolile de medicina scot aceeasi incompetenti, daca au aparut spitale private nua au personal scolit in scoli speciale.
Cat despre Marcu sa va povestesc prin ce am trecut eu: Desi am un pediatru f. bun (a fost pediatrul sotului si al lui cumnata-meu, al lui Marc si acum al lui Andrei), ma decid sa merg la pomul laudat (Marcu) cu racelile repetate ale lui Andrei care se lasa cu haraiala care pe mine ma sperie... in fine il consulta, imi confirma ce stiam si de la pediatru si de la dermatolog...dermatita atopica ii afecteaza aparatul respirator, etc...bun, si zice " eu ti-l fac bine doar cu conditia sa nu-l mai duci pe Marc la gradinita"...nu mi-a venit sa cred...mi s-a parut total deplasata remarca...vine ea sa stea cu copiii? Asta mi s-a parut culmea...o fi competenta, dar mie una mi s-a luat de ea...

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

alina vai ce ai patit cu medlifeul .. imi pare tare rau. ma bucur ca anita e mai bine. sanatate multa! adevarul e ca dr marcu incerca aseara sa ma convinga sa ma internez cu eva .. i-am spus pas .. ca febra ii scazuse si doar nu eram in jungla daca era ceva .. in plus, cu ecografiile acelea .. transfontanelara si abdomninala .. eu stiu ce sa spun ..o sa intreb doc de familie sa vedem ce spune.

ereena ce dulce e mateiasu! mama pe el de baiat frumos si plin de energie!

Eva creste mare
Eva

Helene, de eco transfonanelara nu stiu ce sa-ti zic, dar abdominala, eu zic sa-i faci; ii verifica rinichii si tractul urinar (si nunumai) pt a vedea sa nu fie ceva in neregula pe-acolo.
Eu i-am facut si la Gr Alexandrescu si la Medlife (la Dr Stamate) - la Medlife, pt ca m-a trimis dr Marcu.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Monicaa esti o fericita ca traiesti intr-o tara civilizata, nu stiu de cand esti plecata, dar din pacate Romania e in lumea a3-a...cel putin sistemul sanitar e la pamant si asa va fi mult timp de acum incolo pentru ca nu intereseaza pe nimeni.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Elle, mi se pare mie sau eva are deja de 3-4 zile febra peste 38...? Tocmai a postat - cred ca lalaD - cand este cazul de antibiotic sau nu... (din pacate la noi nu poti sa faci analiza aceea de care vorbea monicaa )
Poate ar fi totusi cazul sa-i dai antibiotic. Nici eu nu sunt de acord cu administrarea antibioticelor dar daca altfel nu se poate...
Sa nu se agraveze. Of, si otita... Ea a mai facut odata otita, nu?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Nemary,
ce scuuuuuuuuumpa e Daria! Foc! E harnica rau de tot, am vazut ca acusa da cu matura prin casa! Si ii place lamaia?????? Iar in parc garduletu a fost atractia zilei! Frumoase fetele! Luca ar trebui sa nu le scape din ochi!
Gatta nu mai intra pe la noi?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

multumim, Francesca
Simona inca nu are net acasa, de luni incepe serviciul si sigur o sa va salute de acolo.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Roxanici, eu iar sunt "ocupata" cu cititul din urma...sunt la capitolul 12 de la odisee si mi-am dat seama dintr-o postare de a ta ca ai fost fumatoare...
Te-ai mai reapucat de fumat sau ai reusit sa te tii departe de drog?
Te intreb pentru ca mor de ciuda ca nu am reusit sa fiu tare si m-am reapucat de fumat dupa ce nu am mai alaptat...
Ma bate gandul sa increc din nou sa ma las... Numai ca... imi place de mor sa fumez

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Cat despre Marcu sa va povestesc prin ce am trecut eu: Desi am un pediatru f. bun (a fost pediatrul sotului si al lui cumnata-meu, al lui Marc si acum al lui Andrei), ma decid sa merg la pomul laudat (Marcu) cu racelile repetate ale lui Andrei care se lasa cu haraiala care pe mine ma sperie... in fine il consulta, imi confirma ce stiam si de la pediatru si de la dermatolog...dermatita atopica ii afecteaza aparatul respirator, etc...bun, si zice " eu ti-l fac bine doar cu conditia sa nu-l mai duci pe Marc la gradinita"...nu mi-a venit sa cred...mi s-a parut total deplasata remarca...vine ea sa stea cu copiii? Asta mi s-a parut culmea...o fi competenta, dar mie una mi s-a luat de ea...

BAIETII MEI IUBITI

Si mie mi-a facut o remarca care n-avea legatura cu pb medicala; mi-a zis, referitor, la cu cine seamana "este copia tatalui imbunatatita cu adaosuri din alte parti"; i-am replicat si eu "la maternitate a fost singurul copil disponibil de luat acasa".
Dan, i-a zis" doamna dr noi am venit pt pb medicale; stim ca este o frumusete".

A mustacit nitel, semn ca nu i-au placut replicile.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput