Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

laurici da, a avut febra 38,1 .. peste noapte nu i-a crescut, dar nu e normal ..

mi-e ca rinofaringita asta sa nu-i fii provocat si o mica otita .. aseara s-a trezit in urlete si isi indesa degetele in ureche. cand o apasam pe ureche, tipa si mai tare!!!! azi iar o iau pe drumul doctorilor ... ufff .. m-am saturat!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
Si Albert intai a avut rinofaringita si apoi otita.A luat antibiotic timp de 8 zile si acum e bine.Multa sanatate Evei!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 17+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui raca

LA MULTI ANI!!!! tuturor bebelusilor nascuti pe 29.
Multumim pentru urari.

de Razvan Gabriel (29.01.2008)
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

cam rarut pe la noi. dar ce baiat mare si frumos ai tu acolo si aveti 6 dintisori, bravo. vroiam sa te intreb daca ii intra apa in urechiuse cand l-ai pus in cada pe spate.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

roxanici, ia uite ce am gasit aici:

Sau Serban (dak va fi baiat, eu asa ii pun numele; dak va fi fata, Adela - eu sper sa fie "Adela" ).

era 05.07.2007 ora 13.38

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

GRATIELA imi pare tare rau ca si Dudu are febra.Sper sa se faca bine cat mai repede.Multa sanatate!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 17+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Alina La Multi Ani si multa sanatate iti doresc alaturi de familie!!!

Roli sa stii ca nici aici nu e situatia roz. Ce i s-a intamplat Alinei se intampla si aici in spitale, trebuie sa te tii dupa fundul lor, ajungi la urgenta cu copilul cu febra 39.5 si te trimit acasa ca nu are nimic ca doar arata bine etc etc Nu vorbesc din propria noastra experienta (slava Domnului pana cum nu am avut nevoie de asa ceva) dar avem o gramada de prieteni cu copii mai mari si mai mici si au patit multe. Pediatrii sunt putini buni si daca gasesti unul te duci si in oraselul urmator (cum facem noi). Mai rau exista asa zisi homeopati care nici medici buni, nici homeopati buni nu sunt si care te pot nenoroci sau iti pot nenoroci copilul pe viata.
Si toate astea in conditiile in care se plateste serios asigurare de sanatate. Si daca ai privata cum am eu si Clara tot nu se schimba situatia prea mult.
Dar pe de alta parte e adevarat ca au un minim de technica. Pe care sigur am putea sa o avem si noi in Romania daca s-ar investi cu cap.
Noi suntem plecati de aproape 6 ani dar e drept ca nu am avut tangente prea mari cu doctorii in tara: analize anuale de baza si cam atat.

Pupici

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Roxanici, eu iar sunt "ocupata" cu cititul din urma...sunt la capitolul 12 de la odisee si mi-am dat seama dintr-o postare de a ta ca ai fost fumatoare...
Te-ai mai reapucat de fumat sau ai reusit sa te tii departe de drog?
Te intreb pentru ca mor de ciuda ca nu am reusit sa fiu tare si m-am reapucat de fumat dupa ce nu am mai alaptat...Ma bate gandul sa increc din nou sa ma las... Numai ca... imi place de mor sa fumez

si Eleni - 05.02.2008

Si eu la fel !
Nu mai fumez ca inainte de a ramane insarcinata cand "radeam" un pachet la 2 zile, dar tot mai bag 4-5; dar numai la munca. Acasa mai fumez doar dupa ce o culc pe pitik.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

roxanici, ia uite ce am gasit aici:

Sau Serban (dak va fi baiat, eu asa ii pun numele; dak va fi fata, Adela - eu sper sa fie "Adela" ).

era 05.07.2007 ora 13.38

si Eleni - 05.02.2008

Si Adela a fost! Buburuza mea iubita!

Chiar dimineata vorbeam cu mama, ca am o prietena care va naste in martie (pe la inceput) - ca d;aia ma interesez eu de legea aia miraculoasa - si are baiat si a zis ca-i pune numele "Serban".

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ALINA

LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA, NOROCOASA SI IUBITA!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU!!!!!!!!!

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Alina, multi pupici Anei si multa, multa sanatate. stii cum se spune...la pomul laudat sa nu te duci cu sacul...

Alina Tudor, ce mai faci, ce face Stefi? sper ca sunteti bine amandoua.

Gabritzza, voi ce mai faceti? Dariuca?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput