un piept de pui dezosat doua ceape un ou verdeata o felie de paine inmuiata in lapte sau apa
Mod de preparare:
Se toaca in blender ceapa, apoi carnea de pui. Se adauga oul painea si daca e de consistenta mai moale se mai adauga un pic de faina, sare. Se fac bilute din compozitia rezultata si se dau prin faina. Sosul. Se caleste a doua ceapa care e tocata marunt cu apa, se adauga suc de rosii o frunza de dafin, sare si un pic de piper, si se lasa la fiert pana ceapa s-a inmuiat. Apoi adaugam chiftelutele si le lasam la foc mic pana se fierb(la nevoie daca scade sosul se mai adauga un pic de apa.La sfarsit se poate face un rantas cu putina faina dar eu il evit. Cand e gata se adauga verdeata
Mod de servire:
Se serveste ca garnitura la piure de carofi, pilaf,sau simplu. Fetita mea e inebunita. Observati ca nu e nimic prajit Pofta buna