dovlecel-1 bucata medie cartofi-12 medii cascaval ras.carne de pui -pulpe,ficatel.sau piept de pui 1 ou 2 linguri de smantana
Mod de preparare:
si curata ..cartofii.de coaja ..si dovlecelul.. se spala..apoi se pun la fiert taiati cubulete..carnea separat se spala si se pune la fiert. dupa ce au fiert cartofii.dovlecelul si carnita..se scurg de apa..si se paseaza sau se baga la blender. un pic.. apoi se toatne totul intr-un castron de yenna..sau de inox.. se pune oul.cascavalul ras si smantana se sareaza un pic dupa gust..si se introdul la cuptor..la o temperatura de 150-180grade chiar daca aparent la supreafata este o culare de frumoasa aurie ..este bine sa verificati cu o scobitoare daca in mijloc..este facut..daca se pare ca este .scobitoarea uda..atunci trebuie sa mai lasati ..chiar sa amestecati un pic..pt a se coace in totalitate.este foarte bun si va asigur ca piticilor are sa le placa..