Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

  Tourlou Scoate reteta la imprimanta
Reteta: Tourlou 
Numar portii: 8 
Ingrediente: 1 kg carne miel(felii sau cuburi)
2 buc praz (felii 3-4cm)
1 cartof mare taiat in 4
1 morcov mare (felii 2-3cm)
1 cana fasole verde
1 lingura pastarnac taiat marunt
1 lingura leustean taiat marunt
2 dovlecei
2 rosii taiate
1 lamaie (zeama) nu f mare
3/4 cana ulei masline
sare si piper dupa gust
Mod de preparare: 1. Puneti carnea in uleiul de masline pentru 7-8 min sau pana se rumeneste pe toate partile.Cand este gata scoateti carnea cu o supiera si adaugati legumele spalate dar nu uscate.
2.Adaugati carnea, zeama de la lamaie,sare, piper si 1/2 cana apa.Se acopera cu capac si se lasa la foc mic pentru aprox o ora.
Nu se lasa fara capac pana cand nu este gata.
 
Mod de servire: Se serveste fierbinte,cald sau la temperatura camerei. 
Timp de preparare (minute): 90 min 
Grad de dificultate (1-10): 5 
Se prepara la cuptor sau pe foc (da/nu): Yes 
Tara origine: Grecia 
Specialitate: n/a 
Evaluata cu: n/a  
Autor/sursa: n/a 
Link pe forum: Initiaza o discutie pe forum legata de aceasta reteta!
Contributie: catalina2307 
Vizualizari: 1435 
Comentarii: Comentarii 0 | Evalueaza reteta
Inapoi la inceput   Inapoi la inceput Nu exista inca o imagine pentruaceasta reteta.
Poti sa propui chiar tu una.

Ai gatit reteta asta? Fa-i o poza si arata-ne si noua!
Adauga reteta | Cartea de bucate - Start ]

 
 Mai multe din aceasta categorie

» Omleta greceasca
» Supa de peste
» Skordalia
» Porc cu telina si sos de ou cu lamaie
» Supa de peste
» Tourlou
» Ghemista
» Clatite cu dovlecei
» Porc cu praz
» Miel cu iaurt
» Youvarlakia(perisoare in supa)
» Porc cu coriandru
» Ciorba linte
» Makaronia Pastitsio
» Mageritsa
» Salata greceasca

Inapoi la inceput   Inapoi la inceput