1 kg carne miel(felii sau cuburi) 2 buc praz (felii 3-4cm) 1 cartof mare taiat in 4 1 morcov mare (felii 2-3cm) 1 cana fasole verde 1 lingura pastarnac taiat marunt 1 lingura leustean taiat marunt 2 dovlecei 2 rosii taiate 1 lamaie (zeama) nu f mare 3/4 cana ulei masline sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
1. Puneti carnea in uleiul de masline pentru 7-8 min sau pana se rumeneste pe toate partile.Cand este gata scoateti carnea cu o supiera si adaugati legumele spalate dar nu uscate. 2.Adaugati carnea, zeama de la lamaie,sare, piper si 1/2 cana apa.Se acopera cu capac si se lasa la foc mic pentru aprox o ora. Nu se lasa fara capac pana cand nu este gata.
Mod de servire:
Se serveste fierbinte,cald sau la temperatura camerei.