Clubul "babelor" FIV-oase 6

Clubul "babelor" FIV-oase 6 | Autor: aristica

Link direct la acest mesaj

cap 1 cap 2 cap 3 cap 4 cap 5


Nu m-am gandit ca voi ajunge aici, dar, dupa 4 ani de analize, operatii, fertilizari in vitro si nenumarate sperante, iata-ma, tanara, intr-o casnicie minunata, alaturi de un om minunat, cu o casa plina de lighioane si prieteni, dara fara un copil. Nu-i nimic. Ca asta nu-i tot ceea ce detin. Detin prietene virtuale (si nu numai, caci unele dintre voi au devenit prietene "reale"). Prietene care trec prin aceasta viata cu speranta ca vor deveni mame. Prietene care apeleaza la tehnicile pe care ni le ofera medicina secolului XXI.
Suntem de multi ani pe acest forum. Am citit mult. Noi am fost aici, incurajand sute de fete. Sunt convinsa ca nu exagerez cand spun "sute". Suntem spijin pentru ele. Dar, suntem sprijin si pentru noi, "babele". Acest apelativ nu se refera la primaverile noastre, ci la anii de incercari, la sperantele noastre incomensurabile.
Suntem imprastiate prin Roamnia, sau chiar in afara ei. Nu ne putem cunoaste toate, nu ne putem intalni. Dar ne sprijinim zilnic. Haideti s-o facem aici, in "clubul" nostru, pana cand vom parasi aceasta parte "dureroasa" a forumului, invingatoare.

Gravide: dupa prea mult timp
tamys FIV1 - Genesys, negativ; FET primul test bhcg 131, al 2-lea in scadere...; FIV2 Genesys, negativ; FIV3 Polisano Sibiu, negativ; FIV4 Polisano Sibiu, negativ; FIV5 Istanbul Turcia POZITIV CU GEMENASI !!!


Mamici
Adi, mami de Ana si Ioachim (25.10.2010), 5 IA, FIV 1 punctie oarba, FIV 2 reusit, ambele dr Kovacs, Budapesta.
many_bani, 1993 sarcina obt. natural, avort spontan 10 sapt.; 2008aprilie-FIV1 sarcina oprita din evolutie 12 sapt.; 2008oct. - FIV2 nereusit; 2009feb. - FET rezultat inima ei si a sotului, Vlad; 2011feb. - FIV sarcina oprita din evolutie 13+ sapt.; In pregatire FET martie 2012


Tatici
tanno25 mandru purtator de oligoastenoteratozoospermie severa, cu 3 FIV-uri la activ: fiv1-dec 2009 Szeged/Zadori, fiv2-martie 2010 Szeged/Zadori, fiv3 Budapesta/Kovacs. Din cel de-al treilea a rezultat Bogdanel


PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Nuuu, Albu nu mi-a zis sa ma opresc. Am obtinut totusi 4 embrioni bunicei. Doar ca mi-a prezentat realist situatia, pe care o stiam deja. Sansele de a avea un copil sunt cele mai mari la adoptie (copilul exista deja !), pe locul 2 un alt FIV cu donate, pe 3 FIV cu ale mele sau o naturala. Cand am pornit la FIV-ul asta am zis ca incercam si varianta asta, daca nu iese ne vom indrepta spre adoptie. Normal ca de cum am vazut beta in scadere am inceput sa ma gandesc ce o sa fac in continuare, sa scriu la turci, sa merg la austriacul de la Polisano, sa fac FIV pe natural, sa abuzez de sot (ca tot avem de recuperat ) etc.
Deocamdata insa cred ca doar o sa abuzez de sot si vedem ce idei ne vin.


---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mie-mi place planul cu abuzul

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

ia uite cum ai sarit cand ai auzit de "abuzat"
Mie mi-a placut cum a explicat Bombi imparteala ; sa stii ca e mai clara ca a ta... in fine tragem noi un calcul de le dam lectii la aia de la finante


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ce de economiste avem, buna treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ari daca ai creat user-ul nou, care inteleg ca este moderat da un PM sau mail la un moderator sa-l aprobe mai repede, poate este Catalina prin zona si te ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls
sa avem un capitol nou misto.

maine am zi grea asa ca voi absenta toata ziulica.
o sa ma injure adipapazi...poate si elenush...dar nu ajungem la mami laura.
azi am primit instiintarea ca maine avem neshte intalniri obligatorii.
asa ca imi astept scatoalcele

va pupizez si sa gasesc maine seara 10 pagini scrise.



3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Qiao eu nu inteleg cum din 4 folicum ai obtinut 3 embrioni (sau 4?? ) si da vina pe varsta, adica ovocitele nu au fost bune Asta e o scuza ca nu avea ce sa-ti spuna . Poate dc iti dadea un prednison, un tratament mai bun de sustinere reuseai. Ai luat vreodata prednison??



Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

aristica, am evaluat si eu topicul, grazie mille de capitol nou..
bombi, daca stiam ca ne bagam la seminar de mate nu deschideam butelia de vin rosu
deci, recap-> la vama ar fi platit asa:
valoare factura (pret unicorn+shipping)x taxa vamala 12% (procent functie de pozitia din nomenclator)x TVA (la total valoare)
-> transport se calculeaza la kg/colet sau buc (nr.cutii)
-> taxa vamala se aplica la total valoare factura (procent)
-> TVA se aplica la total (factura + taxa)
toate componentele fiind valorice (% din valoare factura) daca nu mergi pe pret final/cutie, cele care cumpara 1 cutie au un pret mai mare/ cutie decat cele care cumpara mai multe (pret cutie mai mic) desi taxele se calculeaza la valoare comanda..
de acord cu taxa fixa -> pe persoana
fetelor nu ne bagati in seama

aristica oricum a rezolvat-o meserias, daca se trimite coletul de la pers. fiz la pers. fiz, poate mai ramane de plata doar TVA, no tax (depinde de vames si valoare colet)

Ioana, girl te-am dat disparuta..daca stiam ca am "consultatii" la ora asta, nu-mi turnam al doilea pahar
in principiu relax, fii cool ca si doctora ta..ti-au zis si fetele, fibromul uterin apare din cauze necunoscute, cel mai des in urma unui hormonal imbalance (foarte des in urma fiv, in sarcina); probabil al tau e submucos (mai e intramural si subseros), adica spre interiorul uterului, atarna de mucoasa (de un pedicul), uterul se contracta incercand sa-l elimine si de-asta sangerezi..in primul rand e estrogenodependent, prg l-a lasat dr. sa-ti protejeze sarcina. in mod normal fibroamele nu mai cresc in timpul sarcinii decat in cazuri singulare, dar trebuie monitorizate atent..asa ca stai cuminte, la caldurica si nu te agita inainte sa fie cazul, right?

nush ce-am mai vrut sa zic..dar, incerc sa-mi amintesc

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

lara, intrebarea mea din capitolul anterior ai ocolit-o elegant . Glumesc, nu-i nevoie sa raspunzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

girls, I'm a night owl
sami cunosc legenda dar imi scapa dilema..
v.i.p. news: madam Udrea a zis ca desi are aproape tot ce-si doreste, spera sa vina in curand si un bb..isi doreste f. tare sa fie si ea mamica
si-acum restante:
adipapazi (btw, where r u?): cand am vazut "black swan"-ul stiam ca natalie portman ramasese (atunci) pregnanta cu ajutorul coregrafului peliculei. pentru film tinuse o dieta drastica (in conditiile in care ea era deja vegana), a slabit pana la 39 kg si a avut un antrenament fizic infernal. tot filmul nu m-am putut gandi decat cum draq s-a implantat bb-ul in timp ce ea non-stop sarea cate-un plie-pas de chat-beurre-chasse..a fost momentul in care ma-m gandit ca poate baletul e solutia
balanta: dap (in the past) si nope (for the present)
well, well, well, hugs & kisses sami, adrianaady, elenush, qiao and all the girls

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput