All about Constanta (84)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

aaaaaaaaaaauuuuuuuuu!
cum adica cu voi in casa?
nu aveati usa incuiata la intrare?
eu chiar vreau sa stiu ptr ca sunt singura si in afara de usa de la intrare care e de termopan si se incuie cu cheia in rest...nimic.
am grija sa nu las geamurile deschise noaptea si cam atat.

pupici

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Jone, au fortat usa de termopan de la balconul care da in curtea din spate.

Roxana, da a fost si Loreen cu Delia la teatru. Noi am fost in formatie completa doar vreo 3 minute , ca atat a rezistat Stefan, apoi am ramas doar cu Maria.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cornelia, dar voi nu aveati caine??? Nu a auzit nimic? Nu a latrat??? Macar sa va trezeasca pe voi sau sa sperie hotii!!!!
Hihihi....da...noroc cu mine!!!!

Roxa, multam...azi ma duc sa vad cum gasesc pe aici...ca nu stiu daca pot sau exista de comanda...nu prea stiu magazine de mobila prin zona...doar gen supermarketuri care au si mobila...sau online...

Jo, sanatate...mama...dar cum ai reusit sa faci otita??? Stiu cum e sa nu auzi...mie imi intra apa in urechi si mi se infunda si cateva zile...Noroc ca am descoperit o solutie care le desfunda pe loc...(nu stiu daca la otita functioneaza...e pe baza de alcool)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Apropos la Scutita Rosie a Andradei, care culege ciuperci din padure si le vinde apoi la Billa , hai sa va descretesc si eu fruntile!
Acum doua zile, dis-de-dimineata, Sebi ne-a prins "pe deranj"...
A dat buzna la noi in dormitor, a gasit niste prezervative pe masuta si scuturand cutia langa ureche, cu sclipiri in ochisori, a exclamat uimit: "Aaaaa, ce-am gasit eu aici?! Or fi jucarii sau or fi boboane???".
Noi, cu musca pe caciula sau mai degraba, cu musca sub plapuma, "Sebi, lasa-le acolo, nu sunt bomboane, nu sunt de mancat, sunt doar.... jucariile lui tati, nu sunt pt tine!"
El, tacticos, cu mutrita de "om invatat", zice: "Da' stati ma, sa citesc ce schie aici! .....Aaaaa, aici schie: uniformele (?!) astea nu se inghit si nu se mesteca!!!!!!!"
(Cum i-o fi venit ideea asta?!)
Si val-vartej, le-a aruncat inapoi de unde le luase si a iesit, inchizand usa dupa el, zicand: "Uite, am grija de voi! Va inchid usa, sa nu va fie frig!"

Va inchipuiti ce-am mai ras!!!!!!!!!!!!!! Are o imaginatie.................

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

MAV,
Cornelia, sistem de alarma nscrie pe voi.Nemernicii astia, daca au intrat cu voi in casa, o pot face oricand.Tu stai in oras sau in afara, ca m-am intrebat cand am vazut pozele.Chiar im doream sa am si eu o casuta ca a voastra si ceva curticica.
Jone, sorry ca ai otita, dar sa stii ca la mine s-a vindecat complet si ma simt chiar super de un an si ceva de cand m-a captusit cu ea.
Roxana, da, la dr. Ursuleanu am fost.Cica e de operatie.Copii ca la balamuc, programari ioc, fiecare intra in ordinea in care venea.
Tu ce stii, e bun dr.?Pe mine m-a socat ca m-a intrebat unde lucrez, ca parca de asta are polipi copilul.Si nu arat chiar ca o amarata care nu isi permite sa o opereze la Bucuresti.F. expeditiv, intr-adevar, dar politicos.
Chiar nu stiu ce sa cred.Si dr.Loghin a zis ca e de operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by LeeAnn

Tu ce stii, e bun dr.?Pe mine m-a socat ca m-a intrebat unde lucrez, ca parca de asta are polipi copilul.Si nu arat chiar ca o amarata care nu isi permite sa o opereze la Bucuresti.F. expeditiv, intr-adevar, dar politicos.

LIana nu stiu decat din auzite de el. deci o parere proprie nu am. dar lucrul pe care il urasc este statul 2 minute cu copilul si decizia rapida, consultatul pe banda dupa asteptat ore intregi. nu e etic si nici corect fata de pacient. sa zica si mamacita, na, ca sa ma traga de urechi daca-s exagerata
acu la concret, daca doi medici au zis ca cea mai buna solutie ar fi operatia....atunci cam asta ar fi. mai vb si cu CRix de asta...ca ea e ultima cu experiente proaspete in operatia de polipi. succes!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki81 spune:

SALUT FETELOR!MULTUMESC PENTRU MESAJE!
MAV MULTUMESC PENTRU URARI. DR CARE MA SUPRAVEGHEZA SE NUMESTE ZAHER SI ARE PROGRAM LA POLICLINICA PROSANA DE LA CET. LA EL AM FOST DIN PRIMA LUNA CAND MI-A ZIS CA POT PIRDE SARCINA AVAND IMINENTA DE AVORT.DUPA TRATAMENTUL PE CARE L-AM URMAT CU DUPHASTON TOTUL ESTE FOARTE BINE ACUM. BB ESTE "SANATOS TUN" DOAR GLICEMIA MEA ESTE PROBLEMA. DOREAM SA STIU IN CE MASURA ESTE AFECTAT CEL MIC SI DACA ESTE INDICAT SA URMEZ UN TRATAMENT SAU DOAR O DIETA CUM MI-A RECOMANDAT MEDICUL DE FAM. DR ZAHER LA ULTIMUL CONTROL MI-A RECOMANDAT UN CONTROL DIABETOLOGIC SPUNAND CA GLICEMIA POATE AFECTA COPILUL. MA INGRIJOREAZA ACEST ASPECT MAI ALES CA ESTE SI PRIMUL COPIL SI NE DORIM FOARTE MULT SA IL AVEM.
ONTICA CAMELIA MULTUMESC PENTRU CUVINTELE FRUMOASE.
ADINUTZA VA PUP PE TOTI MAI ALES PE CEI MICI.
VA PUP PE TOTI SI VA ASTEPT CU VESTI NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Roxana este extraordinar! Hehehe, chiar, ce vremuri! Tu- aspiranta si Cornelia proaspata mamica! Am editat subiectul si am adaugat noutatile pe lista.
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

quote:
Originally posted by LeeAnn

LIana nu stiu decat din auzite de el. deci o parere proprie nu am. dar lucrul pe care il urasc este statul 2 minute cu copilul si decizia rapida, consultatul pe banda dupa asteptat ore intregi. nu e etic si nici corect fata de pacient. sa zica si mamacita, na, ca sa ma traga de urechi daca-s exagerata

Nu te trage de urechi mamacita,ptr.ca ai dreptate

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput