All about Constanta (84)
Raspunsuri - Pagina 15
LeeAnn spune:
Mamacita, please, parere de expert:anestezia generala la 3 ani.Cica o primeste pe masca si dureaza doar cat e interventia.Adica aduc copilul treaz.
Ma intereseaya daca sunt ceva riscuri.
Multumesc din suflet.
CRIXIA spune:
quote:
Originally posted by LeeAnn
Mamacita, please, parere de expert:anestezia generala la 3 ani.Cica o primeste pe masca si dureaza doar cat e interventia.Adica aduc copilul treaz.
Ma intereseaya daca sunt ceva riscuri.
Multumesc din suflet.
Liana, Ursuletul si Veveritzoiul din dotare
Ti-am trimis un mail, ca nu ai activat PM-ul! Daca nu l-ai primit o sa dezvolt aici impresiile mele despre operatia de polipi!
roxanaz spune:
neatza neatza
mamacita hihihi cat de scurta poti fiiiiiiiii!!!! tot asa obosita? ce face Alexu'?
Mav hihihi da. ce vremuri
"Oana
Trimise - 02/07/2003 : 15:08:54
-------------------------------------------------------------------------------
O NOUA MAMICA DE CONSTANTA : CORNELIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cornelia a nascut azi la 11 a.m. o fetita, Mariuta de 3 kg si 50 cm !!!!!!!
SA-I TRAIASCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
REFACERE RAPIDA si te asteptam la intilniri !!!!!!!!!!!!
Te pup si o sa te sun asa cum am promis,
Oana" asta e tare de tot mesajuuulll!!!
Tatiana fii figura ca dam un telefon! Cristina se intoarce duminica, asa ca poate saptamana viitoare mergem.
Ege ce faceti? nu zici nimic? cum sunteti?
Miki am inteles problema ta. Zaher are dreptate, trebuie sa faci testul glicemic pentru ca intr-adevar diabetul poate afecta bebelusul. dar si dieta este extrem de importanta! elimina dulciurile rafinate, zaharul, painea...cat poti de mult! si nasul sus, nu e asa rau cum pare.
o zi frumoasa tuturor!
roxanaz spune:
am folosit "tare" cu sensul de "frumos, emotionant"....mie una asa mi s-a parut. sorry daca te-a deranjat.
Oana spune:
Ok, ok, Roxa nu stiam ce ai vrut sa zici acum am pricipit.
Da eram bucuroase ca a nascut Cornelia si ne-am dus la ea la spital. Cand ma gandesc ce fetita frumoasa a iesit din botzul acela mic pe care l-am vazut atunci!
ege spune:
noi nu mai zicem nimic.dormim tot asa tarziu,avem energie multa,multa si nu mai stim cum sa o mai consumam.facem nebunii cat e ziua de lunga si vrem mereu afara.
nu stiu ce sa fac cu bb2,pe care mi-l doresc dar nu stiu cand???
normal in sept ar tr sa incep munca.daca incep munca tr sa ma inscriu pt definitivat si am inteles ca tr sa predau vreo 2 ani,pana imi vine inspectie+examen.asta ar insemna sa fie diferenta de vreo 4-5 ani intre copii si sotzul nu vrea sa fie diferenta asa de mare,eu ma gandesc ca daca incep munca si ege creste nu stiu daca o sa imi doresc sa o iau de la capat.nu stiu ce sa fac?ce parere aveti?
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
LeeAnn spune:
Crixia, nu am primit mail de la tine.Daca poti sa scrii aici, ar fi supewr.Cand ai timp, ca nu arde.
Ege,eu sigur nu mai faceam un copil daca o vedeam pe Alexia mare, dar si sa sta 4 ani acasa nu e simplu.
July spune:
Uf,Crix,inca n-ai uitat clipele urate din spital!Din pacate,fetelor,cam asta se-ntampla!Am resimtit-o pe propria-mi piele,acum,inainte de revelion,cand am avut problema cu...coasta,inaintea mea au intrat cateva persoane,una bucata infirmiera cu o cunostinta,altul cu sotia care ia bagat celei din urgenta ceva in buzunar,ba dr.a mai plecat si-n alte parti...Si eu unde lucram?Astia suntem noi,degeaba intram in U.E.
Tatiana,Roxi este Sefa,ea face strigarea.Mi-ar mai prinde bine si mie o iesire cu voi!Cum mai este la munca?Ti-ai intrat in ritm?
july