All about Constanta (84)
Raspunsuri - Pagina 16
ADINUTZA spune:
Liana si pe Bogdan l-a operat tot dr. Ursuleanu, la Bucuresti, cu anestezie generala.
De dimineata ne-am dus la spitalul Budimex pentru interventie. Nu aveam facute nici un fel de analize, spitalul era plin, lumea nervoasa dar norocul nostru a fost Andrada, care atunci avea 5 luni si care, in cosuletul ei fiind, s-a pus pe plans.
Asa ca pentru o mica atentie i-au facut rapid lui Bodo analizele premergatoare operatiei, apoi preanestezia cu picaturi puse in nasuc si apoi l-au luat in sala de operatii. Pentru ca in toate rezervele era plin, dr Ursuleanu ne-a zis sa stam in blocul postoperator. L-au adus pe Bogdan acolo dupa vro 15 minute, dormind.
Si-a revenit repede si pentru ca nu aveam loc in spital i-am zis dr ca vrem sa plecam. Ne-a facut recomandarile necesare si ne-a urat drum bun la munte. Ne-am dus la Olanesti, nu a avut probleme pe drum, totul a fost foarte bine. Nu imi pare rau ca i-am scos polipii si ma bucur ca am ales anestezia generala pt ca cunosc un copil care a avut mari probleme din cauza ca i-u facut operatia doar cu anestezie locala. Cand zic probleme ma refer la aspectul emotional, la faptul ca nu a mai vrut (putut) sa vorbeasca o saptamana dupa operatie.
Va pup pe toate!
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi
Ontica Camelia spune:
quote:
Originally posted by CRIXIA
LIANA, uite ce am scris la intoarcerea din spital:
...........................................
Concluzionand, organizarea e... ca-n Romania!
Eu ti-l recomand pe dr. Dan Gheorghe
Inainte de toate nu dati cu rosii!
Dl Ursulenu activeaza la Budimex, spital la care avem si noi ceva rude. Anul trecut o prietena a operat copilul acolo, copilul a facut complicatii. Motiv pt care am apelat la rude pt "pile", cand au auzit despre cine este vorba au refuzat pur si simplu, pe motiv ca dl dr in afara de faptul ca este super profesionist, cu colegii medici si cu personalul se poarta execrabil. Acesta este unul din motivele pentru care nu prea mai are pacienti din capitala si isi cauta in provincie. Copilul in final a fost ok, dar a trebuit sa vina dr-ul de acasa fiindca personalul nu a intervenit cu nimic, fiindca era pacienta dansului.
Din asta intelegeti ce doriti si faceti cum considerati voi ca este mai bine pt voi si copiii vostrii.
Multa sanatate!
poze cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
mamacita spune:
Leeann,atat timp cat respectati indicatiile dr.strict si va duceti cu copilul nemancat si nebaut,iar analizele sunt ok,nu are de ce sa-ti fie teama de complicatii.Complicatii sunt si la o simpla injectie si tot le facem cand se impun,nu?Deci,curaj!
Roxa,da,sunt cam laconica,sunt stoarsa.dar sa va mai povestesc cate ceva,de exemplu cum mancaciosul meu,care n-a mai facut mofturi de la debutul diversificarii,acum se mai intampla si la noi,in ultima vreme mai des,fenomenul refuz,chiar la mancaruri care ii plac dar n-are el chef,dupa care face un scandal ca indienii inainte de razboi prin bucatarie,sa-i dau"papa,papa!",ca l-a luat foamea
Uite,alaltaieri l-am incercat cu salata orientala:oua,cartofi,masline,ardei,ulei de masline,ceapa si otet.Si pentru ca bona a zis ca a papat la pranz,zic hai sa-i dau si seara.Probabil ca a nimerit in deschidere o bucatica mai mare de ceapa[ca erau tocate ca ptr.pitici ca el,dar cine stie?!]ca a facut niste mutre de am ras cu lacrimi:intai si-a rasfrant buza inferioara si a scos limba atarnand peste ea,ca si cum o avea umflata,apoi a facut gurita perfect rotunda si in centrul ei a rasarit aceeasi limba jignita,apoi s-a repezit sa-l muste pe ta-su de mana,sa-si potoleasca focul,iar la final a tuguiat buzele ca un cimpanzeu.Credeti ca s-a lasat?Nuuu,a papat-o pe toata,dar cu paine,cum ii spusesem initial lui M.,sa-i mai ia din tarie si aciditate.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
sinzi_ana spune:
Si pe mine ma ingrozeste spitalul din C-ta (e singura mea experienta de spital din Ro...altele nu stiu cum sunt)...si din fericire nu am avut de-a face decat de 3-4 ori cu el (dintre care 2 urgente cu David-lovituri la cap- si nasterea ..ah...si o data la infectioase tot cu David). Si de fiecare data (desi am avut si "pile" si am fost generoasa in stanga si dreapta) am ramas cu "sechele"...
Acum...ca mi-am adus aminte din ce ati povestit voi...
Mamacita, mersi pt idee...imi fac si eu acum o salata orientala!!! Imi plac la nebunie!!!!
Tatiana, ma bucur ca iti place ce faci!!!! Eu si acum le mai incurc numele colegilor (nu cei cu care lucrez...cei de la office...) Ce ai mai facut cu Bia?? Ai gasit cine sa stea cu ea?
Ege, cu cat mai repede cu atat mai bine!!! Daca lasi sa treaca mult timp nu cred ca mai ai chef de bb2!!!! Si oricum cred ca cel mai bine pt copii este sa fie diferente mici de varsta!!!
Roxa, multam pt linkuri!!! M-am delectat si eu aseara pana la 12 noapte citind!!!! Ar trebui sa salvez undeva, ca un jurnal toate postarile!!!! (nu mi-ai spus daca ii se potrivesc lui Pat ce a primit de la noi...hihi...ca sa stiu ce pun in bagaj la vara!!! hihi)
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
LeeAnn spune:
Mamacita, multumesc mult, mi-a mai trecut frica de anestezie.
Crixia, unde il gasesc pe dr. Gheorghe?Cu Ursuleanu asta am si eu rezervele mele, nu mi-a placut deloc ca m-a intrebat unde lucrez.Adica la copil se uita 10 sec., nu zic ca nu a vazut ce era de vazut, Doamne fereste, dar parca prea repede si nu poate dormi de grija mea.
Si imi e groaza ca plec si cu Natalia, care in ultima vreme parca a innebunit, se trezeste de 6-7 ori pe noapte sa suga.Iar ziua sta aproape numai in brate.Din copilul ala cuminte care era s-a transformat in Alexia cand era ca ea.
liris spune:
voi stiti ceva despre www.evz.ro/article.php?artid=289101" target="_blank">un astfel de spital?
roxanaz spune:
Liana bffffff asa avea si Pat niste perioade.....de imi venea sa ma urc pe pereti! da treceau cam in doua saptamani. sper sa fie si la voi la fel!
mamacita hahahhahaa se ineca copilu cu ceapa....bravo lui ca mananca! fitze....de acum din ce in ce mai multe, ca de, vad ei ca e frumos si asa
Sanzi, daaa, ii vin cum sa nu??? ei sunt cam pe acelasi calapod veniti la varaaaaa? ce misto! nu puteti lipsi de la aniversarea de 3 ani!
ma duc si eu la o baie si o lectura.....ca m-am saturat de computer si tv.
sa aveti o noapte linistita!
miki81 spune:
BUNA LA TOATE MAMICILE, VIITOARE SAU ASPIRANTE LA ACEASTA "MESERIE" DESTUL DE GREA DAR FOARTE FRUMOASA!
MERSI PENTRU SFATURI!O SA MERG LA UN CONTROL DIABETOLOGIC. CU DIETA E PUTIN MAI GREU DAR MA STRADUIESC.MA BUCUR CA DIETA MA AJUTA SA NU IAU MULT IN GREUTATE;AM LUAT DOAR UN KG PE LUNA.
AM AUZIT SI EU CE NASOL E IN SPITAL LA CONSTANTA SI CUM SUNT DOCTORII. ASTEAPTA MEREU CATE O "ATENTIE" SI TOT NU ISI FAC TREABA CUM AR TREBUI. ACUM O LUNA AM FOST IN VIZITA LA O PRIETENA CARE ERA INTERNATA PENTRU A FACE UN TRATAMENT INTR-O INFECTIE URINARA SI AM VAZUT CE CONDITII MIZERE SUNT ACOLO, NU AU MEDICAMENTE, CE MAI E DEPLORABIL.
PENTRU NASTERE O SA MERG LA MEDGIDIA UNDE SUNT CONDITII MULT MAI BUNE. SORA-MEA A NASCUT DE CURAND ACOLO SI A FOST INCANTATA DE CUM ESTE ACOLO.
O FELICIT PE CORNELIA PENTRU CA A DEVENIT MAMICA SI II DORESC MULTA SANATATE SI EI SI COPILULUI SI ASTEPTAM IMPRESIILE EI DESPRE CUM E SA FII MAMICA.
CU OPERATIILE LA COPII DE POLIPI SAU CHIAR AMIGDALE E GREU.TIN MINTA CUM A FOST CAND MI LE-AM SCOS EU PE ALE MELE LA VARSTA DE 23 DE ANI FARA ANESTEZIE TOTALA. A FOST GROAZNIC, PENTRU UN COPIL SI MAI TERIBIL.
PUPICI PENTRU MAMICI!
mamacita spune:
roxa,hihihi,nu se ineca,mey,il ustura
sanzi,pofta buna!
Leeann,si la noi se fac cu generala,la cerere.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
sinzi_ana spune:
Mamacita, pls...daca mai esti prin zona...ce se mai pune la salata???
Am pus oua, masline, cartofi, ceapa...si mai ce???:D
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David