All about Constanta (84)
Raspunsuri - Pagina 17
LeeAnn spune:
Sinzi, ardei parca scrisese mamacita.Eu mai pun castaveciori murati, cimbru, gogosar murat, cum am chef, in n combinatii.
Mamacita,Dr.Loghin imi spusese ca doar la Bucuresti se face generala, asa ca au am exclus Constanta din cauza asta.
De spital nu imi e frica, am fost multumita cand am nascut si prima si a doua oara.Acu edrept ca am nascut cu Tica si el fiind sef de sectie...dar oricum a fost super .Stii cumva ce orl-isti opereaza?
Roxana, sa te auda Dumnezeu si sa se potoleasca si Natalia mea,ca altfel nu stiu cum o scot la capat.Intr-o zi imi era frica sa nu adorm sub dus.
sinzi_ana spune:
Multumesc LeeAnn!! hihi...
Vreau sa ma laud si eu cu o scrisoare pe care mi-a scris-o azi o fetita de 5 ani jumate de la mine de la gradi (si cu litere cursive): "dear miss ioana (asta-s io) we love all teachers specially you. i love you. everybody in my family loves you (o inimioara) love lilly"
Am ramas tare impresionata!!! (si nu e prima scrisoare de la copii...hihi...dar ei ii place tare mult sa scrie si sa compuna texte!!!)
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
CRIXIA spune:
LIANA, din cautarile mele pe net, am aflat ca il poti gasi pe dr. Dan Gheoghe la Budimex, pe sectie, dupa raportul de garda,8.30, consulta. El nu vine in oras ca Ursuleanu.
mav spune:
Neatza!
Liana, in legatura cu operatia de polipi, in afara celor scrise de Crixia si Adinutza, pot adauga ca pe noi ne-a trimis dr Loghin, la prof. Buruiana, tot la Budimex. Noi suntem multumiti de felul in care am fost "tratati" (l-a operat pe Sebi in luna mai 2006, cand Sebi avea 2 ani si 3 luni). Sunt convinsa ca ar trebui sa scapam si de amigdale (asa cum ni s-a si recomandat la Buc.), pt ca sunt fff mari (cand "raceste" copilul, nici nu stim pe unde mai respira!) si a avut episoade repetate de angina pultacee, dar Sebi este inca prea mic pt asta (parerea mea, dupa ce m-am documentat), asa ca.... incercam sa mai rezistam....
Miki, draga mea, fara suparare, te rog frumos, incearca sa nu mai scrii cu majuscule, ca e ca si cum ai tipa la noi, chiar daca nu asta este intentia ta. Daca vrei sa iasa in evidenta ceea ce ne spui, poti folosi culorile, de exemplu....
Sinzi, nu ne-ai spus cum ai rezolvat cu ganglionii inflamati?
Mamacita, ce faza haioasa!!!!!! Bravo mancaciosului!!!! ....Sebi a inceput sa faca mofturi la mancarea gatita (de ex. la ciorbica/ supica), insa acum mananca singur fructele curatate si taiate cubulete (pe care, din exces de zel, pana de curand, eu i le pasam si le amestecam cu cereale, ca pt bebelusi).
Vic & Sebi (04.02.2004)
roxanaz spune:
neatza neatza
maamaaaa ce a mai plouat aseara.
Sanzi cum a iesit salata orizontala? super scrisoarea de la fetita....cred ca erai topita toata? deci pe cand o surioara pentru David? da de ce esti miss ioana, Sanziana e prea greu de pronuntat?
Liana aoleu tare faza cu adormitul in dus....sper sa nu ti se intample! majoritatea fazelor astea vin si trec!
Miki, Cornelia a nascut acum 4 ani, ala era un mesaj copiat de mine de dragul vremurilor trecute. {te rog frumos vrei sa nu mai scrii cu majuscule? e tare obositor pentru ochi. mersi mult de tot)
roxanaz spune:
nu am avut conexiune internet si din greseala am dat de doua ori send. am sters dublura.
sinzi_ana spune:
Mav, am luat tylenol (ce am gasit mai "tare") si s-au retras odata cu raceala...Acum mai e unul de sub ureche inflamat putin, dar mi=a trecut raceala...Ma bucur oricum ca David a fost ok!!!
Roxa, salata a fost super!!! Am spus ca ii dau si lui David, dar nu i-a mai ramas!!! Bine ca Radu nu e acasa!!!
Da...hihi...Sinziana e prea complicat de pronuntat si Ioana nu se poceste asa tare...oricum ei imi spun "aiona"!!! Dar m-am obisnuit ca si in UK la fel imi spuneau...
Fetita e foarte inteligenta si tare sensibila. ne iubim tare mult...desi are 5 ani la inceputul gradinitei plangea in fiecare dimineata...
Cat despre alt copil...as minti daca as spune ca nu mai vreau unul...dar cand imi aduc aminte de peripetiile mele din sarcina cu David...ma cam lecuiesc!!! Ma gandesc f serios la adoptie (dar deocamdata doar eu am ideea asta...Radu nici nu vrea sa auda). Poate am noroc si reusesc fara sa mai fiu insarcinata
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
tweety spune:
Buna ziua mamicilor si viitoarelor mamici!Ma poate sfatui cineva in legatura cu un club de copii unde pot organiza o aniversare? Ultima aniversare a Alexiei am serbat-o la Mc Donald's la Delfinariu si nu am fost foarte incantata de servicii.
Multumesc mult!
roxanaz spune:
Sanzi da nu e musai sa ai peripetii si acu'!!! nici o sarcina nu seamana cu cealalta. asa ca....de ce adoptie cand poti sa ai copilul tau propriu si personal? io fac galerie intensa, promit!
Tweety eu personal sunt fan Club reclama - reclama mascata , ca si Cristina. detalii ai aici: www.club-reclama - reclama mascata .ro