All about Constanta (84)
Raspunsuri - Pagina 18
tweety spune:
Roxana multumesc frumos , este chiar interesanta locatia. Raman datoare pt. informatie
mav spune:
Sinzi bb2 si io ma inscriu la galerie!!!!!!! Ma bucur ca nu l-ai virusat pe David!
Cami, Narcisa, Lulu, Vali, Miki, Mihacarm ce mai faceti? Cum va simtiti?
ege spune:
sanzi,si noi facem galerie desi nu stim ce probleme ai avut la mprima sarcina
eu sunt suparata.ege a facut febra azi noapte.i-am bagat un eferalgan si a scazut.dar la 12 iar a facut febra,i-am dat calpol.tuseste putin si ii curge nasul.maine o duc la dr.e si foarte maraita.sper sa nu fie nimic grav.
stiti ce am obs la ea?de fiecare data cand raceste,cu cateva zile inainte sughite de n ori/zi.si dupa vreo 2-zile o vad racita.voua vi se intampla??
luni seara a scos-o sotzul pe la 2.30 sa o plimbe,poae.poate adoarme.s-au intors la 00.30 dupa ce au ajuns la faleza si inapoi acasa.zicea sotul ca avea manutele reci ,in rest era bine imbracata dar nu suporta manusi.
va mai tin la curent
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
mamacita spune:
quote:
Originally posted by LeeAnn
Sinzi, ardei parca scrisese mamacita.Eu mai pun castaveciori murati, cimbru, gogosar murat, cum am chef, in n combinatii.
Mamacita,Dr.Loghin imi spusese ca doar la Bucuresti se face generala, asa ca au am exclus Constanta din cauza asta.
De spital nu imi e frica, am fost multumita cand am nascut si prima si a doua oara.Acu edrept ca am nascut cu Tica si el fiind sef de sectie...dar oricum a fost super .Stii cumva ce orl-isti opereaza?
Liana, Ursuletul si Veveritzoiul din dotare
sanzi,pana sa apar eu in zona,cred ca ai si digerat salataEu nu pun si acrituri,pentru ca iese prea tare pentru stomacul meu gastritic si al lui Alexut imatur.Dar multa lume practica si e buna.
Leeann,eu pe dr.Laza o stiu buna,blanda,si opereaza in spital.Dr.Dumbrava este un coleg de-al meu mai tanar care da anestezii generale la ORL.
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
quote:
Originally posted by mav
Mamacita, ce faza haioasa!!!!!! Bravo mancaciosului!!!! ....Sebi a inceput sa faca mofturi la mancarea gatita (de ex. la ciorbica/ supica), insa acum mananca singur fructele curatate si taiate cubulete (pe care, din exces de zel, pana de curand, eu i le pasam si le amestecam cu cereale, ca pt bebelusi).
Vic & Sebi (04.02.2004)
Hihihi,asa vrea sa-i faca bona,sa i le paseze si sa le amestece cu cereale.E adevarat ca Alex e mult mai mic decat Sebi si ca fiica si nepoata bonei au fost rau certate cu mancarea,dar am convins-o pana la urma ca papa bucatele si bucatoaie.Atat ca i le curatam de coaja...pana aseara,cand a poftit la marul pe care-l rontaiam eu si l-a ras pana la cotor!Eu ma pregateam de interventii de "desnecat",iar el imi cerea "papa"si casca o gura uriasa catre marul victimizat
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
jone spune:
salut,
eu tot surda de o ureche.stie cineva cat o sa mai tina?
si inca o intrebare ptr cele care s-au reintors de curand la serviciu: in afara de cererea de la locul de munca mai trebuie sa fac ceva (tipa de la personal zice ca nu, dar mie mi se pare dubios sa nu duc nimic pe la primarie pe undeva)
si alta problema dar sa nu radeti:nu gasesc rezerve de cerneala rosie ptr stilou.daca va puteti imagina...se gasesc numai albastre.
si avusesem inainte toate culorile ...era o placere sa scriu cu stiloul...si ma mai mira faptul ca nu le place copiilor sa scrie.
mi-am bulversat copilul...zicandu-i mereu sa spuna cand face pish...o puneam mereu la olita.si uite ca am fost plecate intr-un loc unde nu aveam toaleta si a zis alexndra "pish!" si cand i-am zis ca nu e oala sa faca in pampers a gogonat niste ochisori...i-am incurcat ideile.
va pup
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!
ADINUTZA spune:
Astazi, desi era ziua mea libera am fost tot pe drumuri.
L-am inscris pe Bogdan la scoala, de la toamna va fi student la litere
Am fost la Administratia financiara sa declar masinutza mea care e luata in leasing, si sa platesc impozitul, desi il plateste si expocarul O aglomeratiee...
Poate ma ajutati cu un sfat, cele care ati avut si ati terminat contracte de leasing-trebuie sa platesc ultima rata cu 20 de zile inainte de data programata si apoi sa fac cerere ca sa inceteze contractul, ca nu mi-e prea clar din ce am citit in contractul meu..
Am fost la Metro pentru ca in reclama aratau ca vor avea trusele medicale, extinctoare si triunghiuri la preturi promotionale.
Pe langa faptul ca erau peste 100 de oameni care asteptau sa aduca produsele, la care angajatii lipeau cu sarg etichetele, faza tare era ca nu-ti dadea decat cate o bucata din fiecare. Adica eu nu am putut sa iau si pt sot
Miki, scrie si tu 2-3 cuvinte despre tine si DPN(data probabila a nasterii)
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi
LeeAnn spune:
Jone, la mine otita a tinut,din momentul inceperii tratamentului inca 4 zile.Ti-am zis ca trece greu, ma si obisnuisem sa aud asa, ca prin vata.
Si stateam cu nasul meu de vorba si brusc am realizat ca aud normal.Nu dispera, mai ai putin.
Adinutza,eu am platit rata la masina, ultima vreau sa zic, atunci cand mi-a venit factura.Dupa care au calculat ei ce mai am de plata, nu stiu ce taxe locale si cand au trimis ok-ul, am predat nr. si talonul si ei au radiat-o si mi-au trimis actele.Din pacate, sotul meu a omis sa o declare la adm.financiara, asa ca am de plata amenda.
Astia acum nu sunt sanatosi, te pun sa platesti impozit la un bun care nu e al tau.
Mamacita, multumesc pt ajutor, de l=as convinge pe taica-su sa o operam pe Alexia aici ar fi super.El e fan Bucuresti.Asta vara s-a operat de hernie de disc acolo, l-a operat dr. care trebuia sa il opereze pe Basesca daca nu o vira la Viena si zau daca se simte bine.
Si stiu persoane operata la noi care sunt ok.
mamacita spune:
Leeann,printre icon-urile mititele de deasupra mesajului respectiv vei vedea o hartie cu un creion=edit.apesi,apare mesajul,corectezi si trimiti modificarile.
Alexandru,soarele nostru