Clubul moldovencelor de peste Prut (26)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71513" target="_blank">21 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72291" target="_blank">22 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73347" target="_blank">23 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73782" target="_blank">24 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74252" target="_blank">25
LISTUTA MOLDOVENCELOR
1. Alinkav (Alina) – (Chisinau), Studenta ASE, Contabilitate - Alexandru Andrei - Bucuresti, Drumul Taberei
2. Lucia B (Lucia) – (Donduseni) - Laura - Bahrain
3. LiliaToma (Lilia) – (Bardar, r.Ialoveni), ASEM, REI si ASEB, REI - Amelia - Bucuresti, Berceni, Oltenitei
4. Ticka (Cristina) – (Chisinau), UT Iasi,Facultatea de Textile - Alexandra (5 ani) - Bucuresti, Baba Novac, Parcul IOR
5. MamaElei (Rodica) - (Chisinau), UBB Cluj LMA - Paula Amelia - Chisinau
6. Mamanati (Nati) - (Chisinau), USM, ULIM - Chisinau
7. Ana_s - ???????? - Germania
8. Davina (Alina) - (Vulcanesti) - Deanna - SUA
9. Balbina (Natalia) - (Criuleni) - Vlad - Bucuresti, Drumul Taberei
10. Violetik (Violeta) - (Calarasi) - Chisinau
11. Lilienne (Lilia) - (Causeni), Litere (Sibiu) - Roma - 9 ani, Giulia Cristiana - 6 luni - Sibiu
12. Oxy (Tatiana) - (Moldova) - Chris - Bucuresti
13. Crinia (Corina) - (Chisinau), ASEM, REI - Lucian - Canada
14. Trin (Elena) - (Chisinau), ASEM, Finante- Bucuresti
15. lia_c (Cornelia) - (Chisinau), USM, Info si L.Moderne - Chisinau
16. alionushca (Aliona) - (Chisinau), USM, jurist - Chisinau
17. olicica (Olga) - (Anenii Noi), USPRI, Facultatea de Relatii Internationale si Limbi Straine, specialitate - diplomat - Adelina - Chisinau
18. gazea (Aliona) - (Mindresti, Telenesti), Facultatea de Textile-pielarie Iasi (1997) - Amedeo - Sighisoara
19. doroti_5 (Diana) - (Tipala, Ialoveni), ASEM, Facultatea CSIE, masterat TINatalita-Elena - Chisinau
20. Tania21 (Tania) - (Chisinau), USM, Facultatea Limbi Straine, specialitatea engleza-translator - Chisinau
21. helga (Olga) - Chisinau
22. CristinaGoji (Cristina) - (Riscani), absolventa UBB LMA 2002 - Cluj-Napoca
Zilele noastre de nastere
Ianuarie
Diana (doroti_5) – 05.01.1983
Cristina (CristinaGoji) - 18.01.1980
Februarie
Rodica (MamaElei) – 14.02.1978
Lucian (Crinia) - 23.02.2005
Martie
Alina (alinkav) – 05.03.1981
Tania (oxy) - 07.03.1977
Aliona (gazea) - 09.03
Aprilie
Karina (Crinia) – 07.04.1980
Olga (helga) – 12.04.1982
Mai
Adelina (olicica) - 25.05.2005
Iunie
Vlad Alexandru (Balbina) - 22.06.2004
Elena (Trin) – 22.06.1981
Aliona (alionushca) - 23.06.1981
Natalia (Balbina) – 24.06.1977
Lucia (Lucia_B) – 28.06.1980
Iulie
Chris (oxy) - 11.07.2002
Olga (olicica) – 13.07.1982
Violeta (Violetik) – 15.07.1983
Amedeo (gazea) - 21.07.2003
Cornelia (lia_c) – 23.07.1980
August
Lilia (LiliaToma) – 06.08.1980
Tania (Tania21) - 19.08.1983
Septembrie
Paula Amelia (MamaElei) - 02.09.2004
Deanna (Davina) - 09.09.2004
Amelia (LiliaToma) - 26.09.2004
Octombrie
Laura (Lucia_B) - 04.10.2005
Cristina (ticka) – 16.10.1975
Natalia (mamanati) – 29.10.1977
Noiembrie
Lilia (Lilienne) – 19.11.1976
Alexandru Andrei (alinkav) - 22.11.2003
Alina (Davina) – 25.11.1979
Raspunsuri
Davina spune:
Salut!
mamaNati imi pare rau ca nu-ti gasesti incaltaminte sau haine pentru gravidute frumoase .Aici pe la mijlocul graviditatii am gasit un magazin super si aveau numai haine moderne pentru burtici,pina si costume de baie si rochii de seara au .Bea mai suc de portocale si ceaiuri poate iti trece mai recede raceala.
Nati cum se mai simte Vladut ?Eu am inceput sa-i dau zilnic puiului sucul de la o portocala ca sa-si intareasca imunitetul ,poate incerci si tu cu Vladut .
doroty ce mai face bebelina ,iti mai da shuturi ?
Azi am stat prin gradina si am sadit niste floricele,dar maine precis ajung la cumparaturi .Aici din gresala am intrat intr-un magazin ,dar nu m-am uitat cum se numeste si cind colo aveau numai haine XXL,era un magazin pentru femei "mari"
o zi buna.
Alina si printesa Deanna 09.09.2004
Balbina spune:
Salutare,
Alina, lui Vlad nu prea ii plac portocalele, in schimb papa cu mare placere mere si alte fructe care sint in sezon. Au si astea vitamine destule. Ieri seara l-a apucat o energie, alerga, sarea, striga tot felul de cuvinte de-ale lui. Nu pare sa il deranjeze boala, ceea ce e bine. Acum dimineata febra nu mai avea, sper ca pina luni sa redevina sanatos.
Am vazut si pe aici haine pentru persoane "mari", erau infioratoare, pur si simplu.
------------------
Numai bine,
Natalia
LiliaToma spune:
Salutare
Natali, multa sanatate lui Vladut.
Nati si voua multa sanatate, sa scapi cat mai repede de viroza/raceala asta.
Alina/Davina, ce n-as da sa fiu si eu prin magazinele alea pe acolo. Si eu cand am fost insarcinata tare greu mi-am gasit salopeta pe placul meu.
Lucia, eu abia ieri am vazut pozele cu " karapuzic"-ul mancator de hartie igienica. Este superba Lauras, tare scumpa, ce repede mai trece timpul. Nu demult ai nascut si deja se tine pe picioare. Bravo!
Corina, drum bun in Moldova. Poate ne dai un semn de acolo cand ajungi.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
mamanati spune:
Buna fetelor,
Noi suntem bine dar foarte trista. Astazi Melissa ar trebui sa implineasca un anisor...
Davina, da-mi te rog un semn daca ai primit PM de la mine, sa nu fi ajuns in alta parte. Eu cu shoppingul mai astept un pic, poate mai aduc marfa noua.
Un weekend placut,
Nati si bebe in burtic 25+,
mamanati spune:
Natali, vreau sa te intreb ceva: eu am acumult punctajul necesar pentru a da glow la nume. Imi spui si mie daca aleg acum o culoare mai apoi o pot schimba cu alta? Si ce numar de intensitate e bine sa alegi?
Nati si minunea din burtic, 25+
Balbina spune:
quote:
Originally posted by mamanati
Natali, vreau sa te intreb ceva: eu am acumult punctajul necesar pentru a da glow la nume. Imi spui si mie daca aleg acum o culoare mai apoi o pot schimba cu alta? Si ce numar de intensitate e bine sa alegi?
Nata, daca iti alegi un glow, ala ramine. Daca vrei altul, ai nevoie de alte 600 de puncte. Intensitatea eu am ales-o 1 sau 2 (nu mai tin minte), in orice caz am vazut la unii membri culorii foarte intense, incit abia desluseai nickul. Asta se intimpla din cauza ca nu exista preview pentru glow, si nu stii ce nuanta iti iese decit dupa ce ai dat "banul".
------------------
Numai bine,
Natalia
Lucia_B spune:
Buna fetelor
Mamanati - imi pare rau ca nu gasesti haine si incaltari pe plac. Insa ma bucur ca incee sa-ti treaca viroza.
Lilia - mercik de complimente. Eu cind ma uit la pozele cu Amelia mereu o vad ca pe o shtrengherita ca si Deana Alinei.
Ai dreptate, foarte repedemai zboara timpul. Nici nu-mi vine sa cred ca in 4 zile face 7 lunite .
Alina - eu pasca am copt-o aproximativ la 200C. Vreau sa-t spun ca ea e ca o piine insa cu fata din brinza, nu e ca o placinta, vezi sa nu te dezamagesti. Imi pare rau ca nu am facut poza la o sectine.
Shoping placut.
Sanatate si numai bine.
-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
mamanati spune:
Natali, merci pentru explicatii. deacea si am intrebat ca m-am gindit ca nu voi avea alta optiune, sau sa fac "preview".
Lucia, imi plac la nebunie pozele cu Laua unde papa hirtie.
Azi ne-am plimbat muuuult. Am stat si la o terasa.
Cam atit pentru azi,
Nati si minunea din burtic, 25+
Balbina spune:
Si eu, si eu am vazut pozele cu devoratoarea de hirtie igienica, abia acum, ce-i drept Tare-i haioasa Laura!
------------------
Numai bine,
Natalia
LiliaToma spune:
Nati, ma bucur ca va simtiti mai bine. Asta e cel mai important acuma.
Noi azi am fost in vizita la familia Negara( adica a Nataliei )
Ca de obicei, ne-am simtit minunat, a fost foarte foarte bine. Natalia a pregatit niste mancare foaaaarte buna. Habar nu am cum se numeste, stiu ca un fel era carne cu banana la cuptor( un gust deosebit) si a doua era ceva din legume cu telemea, tot o combinatie foarte reusita. La desert a fost un ceese cake fenomenal. Desi eu sunt amatoare de dulciuri cu ciocolata mi-a placut foarte mult si cizul.( cu ocazia asta o sa o rog pe Natalia sa imi dea si retetele). In plus am facut impreuna trufe de ciocolata ca mie nu mi-au iesit acasa, asa ca am primit instructaj.
Vladut la inceput a fost foarte rusinos si timid. Amelia s-a napustit asupra jucariilor lui si el nu indraznea sa o deranjeze. Pe urma s-au mai certat pe niste jucarii( pacat ca nu am apucat sa facem poze cum trageau de o jucarie acolo, fiecare la el) dar s-au si imbratisat, au desenat amandoi pe o tablita, au stat amandoi in tarc. Vlad e deja mare si era foarte serios.Dar e tare ingenios! isi aduce scaunelul ca se urce pe el si sa isi ea de pe masa ce vrea el.
Mai in scurt a fost un sfarsit de duminica foarte frumos si timpul a trecut tare repede( pentru noi, nu stiu pentru gazde, sper ca Amelia si mami a ei vorbareata nu le-au umflat capul)
Tinem pumnii stransi sa ii treaca definitiv raceala lui Vlad.
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)