Bazar umanitar (63)
NOUL BAZAR IL GASITI AICI
Cazurile umanitare
Regulamentul
Lista neagra
Lista de dorinte
Ce dorim de la site...
Rapoarte
Moderatori site bazar: ADMIN, anda08 si Laura25
In cazul in care doriti sa donati produse(in stare buna sau foarte buna) pentru bazar, insa nu va puteti ocupa de distribuirea lor, va rugam sa luati legatura cu una din persoanele dispuse sa preia produse, in functie de cazul pentru care doriti sa le donati.
LISTA CU PERSOANELE DISPUSE SA PREIA PRODUSE:
pentru Alexia: sabina.p
pentru Alexandru Halapeti: dianaalex
pentru Bogdan: Dodo-pui
pentru David: Leditia, mamagiuliei
pentru Ema: mari_paun
pentru Ionela: mikaeela
pentru Raisa: katteryna
pentru Robi: Laura25
pentru Marius Andrei: ancadragoman
pentru Raul:claudia.andrici
pentru toate cazurile/ distribuitorul alege: ducky, kid
Cap. 1, Cap. 2, Cap. 3, Cap. 4, Cap. 5, Cap. 6, Cap. 7, Cap. 8, Cap. 9, Cap. 10, Cap. 11, Cap. 12, Cap. 13, Cap. 14, Cap. 15, Cap. 16, Cap. 17, Cap. 18, Cap. 19, Cap. 20, Cap. 21, Cap. 22, Cap. 23, Cap. 24, Cap. 25, Cap. 26, Cap. 27, Cap. 28, Cap. 29, Cap. 30, Cap. 31, Cap. 32, Cap. 33, Cap. 34, Cap. 35, Cap. 36, Cap. 37, Cap. 38, Cap. 39, Cap. 40, Cap. 41, Cap. 42, Cap. 43, Cap. 44, Cap. 45, Cap. 46, Cap. 47, Cap. 48, Cap. 49, Cap. 50, Cap. 51, Cap. 52, Cap. 53, Cap. 54, Cap. 55,Cap. 56, Cap. 57, Cap.58, Cap. 59, Cap. 60, Cap. 61, Cap. 62
Raspunsuri
anca16 spune:
wakka,kitti si ada_coman: am ridicat coletele, sunt super incantata de fiecare produs in parte. Ada multumesc mult pt bonus, nu ai idee cat de bine a picat.
Va pup pe toate
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
Dodo-pui spune:
dupa amiaza am pus colete la posta pentru:
-ellinia
-valentina_22
-dicirstea
Multumim ca ne sunteti alaturi
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Selene_Bunny spune:
sweetyana, ai platit pantalonasii? Eu am facut coletul, pe ce adresa sa-l trimit?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
katteryna spune:
Buna!
Am pus colete pentru:
madyrizi
ada_coman
flavia_ramona
ancadragoman
viovio
monica70
yoana83
Mai am si maine de trimis 5 colete.
Mikaela am primit gecuta de primavara! E superba, multumim!
Noi am avut o zi frumoasa, Raisa a fost o zambareata si s-a bucurat de plimbare iar la posta m-am intalnit cu cineva drag! Cu Mari
Cred ne ca vom intalni si maine
Va pupa fetele!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
mari_paun spune:
kateryna ete asa mai stam si noi de vb la ...posta cand se inregistreaza coleteleam vazut si pitica Raisa, zambareata
am trimis o parte din colete, maine tura 2
adablackcat merci mult, o sa fac confirmari insa nu merge sa vizualizez contul oline, probleme tehnice
o sa bifez
am ridicat coletul de la claudia superba, ii vine Emei si e in stare suuuuper
mikaeela spune:
Cati ,ma bucur mult ca ti-a placut gecuta
Am mai pus la bazar:
-o gecuta fetite Kids -marimea 98
-blugi baietei-Next -ptr 1-2 ani
-sandale fetite piele-marimea 24
-tricou fetite ptr 6-7 ani
Va pup si o seara linistita va doresc
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca16 wakka,kitti si ada_coman: am ridicat coletele, sunt super incantata de fiecare produs in parte. Ada multumesc mult pt bonus, nu ai idee cat de bine a picat. Va pup pe toate Mamica de Razvan (24.05.2010) www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus poti ajuta si tu Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI. |
Ma bucur ca iti plac si ca sunt de folos!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
LoraG76 spune:
Seara buna!
Am achitat si eu azi 40 de lei pt. David, am trimis dovada pe mail, pt.:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=19086 -13 lei
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=13322 - 12 lei
Ledi, restul ramane pt. scaunelul ala, pt. care o sa mai adaug ceva si luna viitoare, acum atat am avut. Pupici lui David!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
sweetyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny sweetyana, ai platit pantalonasii? Eu am facut coletul, pe ce adresa sa-l trimit? Blogul meu - de la noi, pentru ei! NOU - colectia de martie! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii |
buna, nu am platit pantalonii... vineri ajung la bank si platesc
adresa este cea din factura
ALEXA1985 spune:
Cui trebuie sa trimit dovada platii? Pt BIBi? Va rog sa imi mai trimiteti si mie odata conturile si persoanele care se ocupa de fiecare caz.
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!