Bazar umanitar (63)
Raspunsuri - Pagina 2
anca16 spune:
Alexa: pe prima pagina - prima postare la acest topic contine printre altele cazurile umanitare - unde sunt trecute conturile si mailurile la care trebuie sa trimiti dovada platii.
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
moni_iulia spune:
Buna dimineata!
Azi dau eu o cafeluta!S-o savurati cu placere si sa aveti o zi minunata!
Swetiana,ti-am trimis coletul vineri.
Mikaela,te rog sa-mi pui si mie repede bluzita(am o sarbatorita si ma gandesc s-o fac cadoou daca nu-mi vine) aia daca poti.Incerc s-o platesc azi.
mikaeela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_iulia Mikaela,te rog sa-mi pui si mie repede bluzita(am o sarbatorita si ma gandesc s-o fac cadoou daca nu-mi vine) aia daca poti.Incerc s-o platesc azi. Sa o ajutam pe RAISA!!! Mamica iubitoare de Tudor Mihai Bazar pt Raisa |
Sigur ca ti- voi trimite azi
mari_paun spune:
moni merci pt cafeluta
adablackcat au intrat banutii, multumim
alex_andra
Ema a plans azinoapte o doare o masea/dinte pana la urma i-am dat o jumate de algocalmin, si-a facut efectul rapid ai a adormit, dimineata era ok, a mancat si s-a dus la scoala
Pit s-a trezit si el cand adormea Emm, si eu sunt
imi revin azi ca a venit primavara, ies in parc si ma plimb
va doresc o zi minunata
ellinia spune:
Alex_andra, am luat dimineata pachetul de la tine. Multumesc! Am si pungutza pentru Laura!
Simonapro, am luat si pachetul de la tine! Multumesc frumos!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
sweetyana spune:
citat din mesajul lui moni_iulia Buna dimineata! Azi dau eu o cafeluta!S-o savurati cu placere si sa aveti o zi minunata! Swetiana,ti-am trimis coletul vineri. Sa o ajutam pe RAISA!!! Mamica iubitoare de Tudor Mihai Bazar pt Raisa |
buna,
a ajuns coletu ieri, azi ma duc sa-l ridik de la posta, merci
simonapro spune:
Buna!
Azi, pune sotul meu colete la posta pentru:
ramona_patra
arcadia
oana_oana26
blue_rain
Sa aveti o zi frumoasa!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
luy spune:
Am trimis ieri colete pentru : Laura25 , koko , kitti2205 si claudia.andrici
Urmatoarea tura de colete va fi expediata probabil joi.
Am repus la bazar bluza de dama care nu a mai fost revendicata de castigatoare.
Aveti idee cum pot curata de praf pantofii de piele intoarsa ? Am o pereche de pantofi bleumarin Geox de la carpatina, nr 23, sunt in stare buna dar trebuie sa-i curat ca-s prafuiti.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
donna79 spune:
citat din mesajul lui luy Aveti idee cum pot curata de praf pantofii de piele intoarsa ? Am o pereche de pantofi bleumarin Geox de la carpatina, nr 23, sunt in stare buna dar trebuie sa-i curat ca-s prafuiti. Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Eu am curatat incaltari din piele intoarsa prin periere sau cu rola de scame . Pentru un rezultat mai bun... poti combina metodele.
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
alex_andra spune:
citat din mesajul lui ellinia Alex_andra, am luat dimineata pachetul de la tine. Multumesc! Am si pungutza pentru Laura! Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) BazarGeneral |
Sper sa iti placa si sa iti vina bine