Dovleceii sarbatoresc189-La multi ani Eric Tudor !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

LA MULTI ANI PAPUSHEL FRUMOS!!
SA FII SANATOS SI SA II LUMINEZI VIATA MAMEI TALE, CARE E O FEMEIE SI O MAMICA SPECIALA!
LA MULTE LUNITE ANNA SI RARES!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fete dragi!

La multi ani Eric! Sa cresti mare, sanatos si norocos! Sa iti bucuri parintii!

Aida...chapeau...pentru frumusetea ta de flacau si pentru stilul tau de a aborda viata! Vorba Fragutzei...bine ai revenit sa ne mai imprasti norii astia negri! si distractie faina azi!

Fragutza si voua distractie faina si scumpei de Natalia...abia astept sa vad poze de la petrecerea ei!

Fetelor pe mine ma asteapta o saptamana incarcata si importanta cu cateva teste pe care sper sa le trec cu bine (profesionale) asa ca urez de pe acum La multi ani si La multe lunitze tuturor dovleceilor frumosi ce se vor aniversa! O sa incerc sa mai intru din cand in cand ...ca ma ajutati sa imi descretesc fruntea dar nu cred ca voi putea zilnic.

Noi ne luptam cu inca un dinte...asta noapte intre 1 si 5 am leganat de zor la mamarutza care mi-a plans si mi s-a tanguit ca niciodata! Nu s-a linistit nici dupa paracetamol , calgel sau dentinox...am vazut in dimineata asta de ce...mai avem un coltisor jos iesit. Se pare ca Isabela si-a propus sa aibe garnitura completa pe cand face 1 an...dar eu deja o iau pe aratura de nedormit...mai ales ca se suprapune si peste o perioada nashpa din punct de vedere medical la mine. Asta e....o scoatem noi cumva la capat.

Va doresc un weekend fain si va pup pe toate!

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

La multi ani sanatosi Eric! Sa-ti dea DD sanatate si fericire!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

La multi ani Eric de care mami spune ca e haplea si Andreei!Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi la suflet!

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

LA MULTI ANI, ERICU, FRUMOSU'! SA FII FERICIT, SANATOS, VOIOS SI SA LE BUCURI PARINTILOR SUFLETELE MEREU SI MEREU!

La multe lunite Anna si Rares! Sa cresteti mari si frumosi, puilor!.

vik sanatate multa si succes la teste. imi pare rau ca te simti rau. sper sa treaca repede.

Mihaela toata admiratia mea pentru cat suflet pui in tortuletul lui Josh. cat despre tantrumuri, le avem si noi. I-am pus portita la scari in casa si il mai las pana merg eu repede la bucatarie. Se tine de bare, urla si da din picioare sa-l ridic.

Fram distractie placuta!

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Va salut dragelor!

Erikpui scump si norocos, sa fii sanatos, sa cresti mare si cu suflet frumos! La multi ani fericiti!
mami de Papusel, te imbratisez cu mare drag!!!

Ii pupa Dana si pe sarbatoritii de ieri: Elisa, Natalia, Nicholas si gemanasii Alex si Razvan! La multi ani din suflet! sa fiti sanatosi si voiosi!

Fragutza te pup mami! sa va distrati bine si fatzuca fericita a lui Pisi sa-ti mai aline un pic durerea si sa-ti dea putere!
ce mai faci? cum mai este situatia cu chistul?

o imbratisez si pe Nela !

Cecilia, bafta multa draga mea! sa treaca repede saptamana! pupa fetita care va avea in curand zambet de reclama..draga de ea..dragii de voi!

Miha pup mami si pe tine! Joshulinul va avea cel mai frumos tort! si va fi cu adevarat special!

Oare Hepi ce mai face? v-ati mai linistit mami?

apropo de copilasi care se tavalesc pe jos..ca zicea Fragutza..il mai tineti minte pe www.youtube.com/watch?v=Z8gQMIR8KL4" target="_blank">acesta? m-ai tineti minte ce ne-am distrat de el cand eram burtoase? pfuai ce trece timpul!

Anei ii iese o maseluta..se vede alb prin transparenta gingiei..mititica! roade suzeta, jucariile de lemn, alea de plastic..orice prinde! Moni, da, deja maseluta..Ana a inceput devreme cu dintii, la 4 luni jumatate..acum are 8 si de vreo 2 luni nu a mai iesit nimic;
Ieri s-a ridicat de jos ca o babuta (cum vazusem pe Maia in niste pozici maidemult), s-a sprijinit de genunchiul meu cu o mana si apoi si-a dat drumul..si a stat asa in echilibru vreo 35 de secunde

si de cateva zile paseste sustinuta de o singura manuta..in cealalalta il tine pe Teddy ursuletul drag ..este de vis imaginea!

Maria, mami, Doamne ajuta sa treceti cu bine peste incercarea asta!

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna fete dragi! Habar nu am daca am lipsit civa,voi mi-ati lipsit dar nu am putut scoate nimic din minte . Spun si eu cu intarziere La multi ani si La multe lunite sarbatoritilor ultimelor 3 zile,sa cresteti mari puilor,sa va bucurati parintii,ca ei va iubesc cel mai mult pe lumea asta.
Eu nu am mai intrat din probleme de ...enterocolita .Nu ,nu Paul,eu. Ieri m-am miscat cat de cat dar azi am stat ca o plamada in pat,numai catre baie fugeam ca din pusca si nu stiam ce sa asez deasupra closetului . Acum sunt parca mai bine dar nu am mancat nimic,nimic de ieri dimineatza. Ma straduiesc sa mananc putina ciorbica acra facuta de cumnat "sa ma puna pe picioare".
Va pup.Mai intru cand pot spune ceva frumos .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ERIK

La multi ani, frumos mic si scump!! Sa traiesti 1000000 de ani, sa fii sanatos, sa ai noroc in viata, sa-ti bucuri parintii si sa fiti fericiti cu totii!!

ANDREEA

La multi ani cu multa sanatate si noroc!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

salutare fetelor

am si eu cateva minute libere cat sa urez:

La multi ani lui Eric !

ma bucur sa te revad Aida; am vazut pozele zilele trecute si vreau sa zic ca Erik e un frumos de pici, sa-ti traiasca si sa va bucurati de el!

Mangulica ma rog la DD sa luati ce-a mai buna decizie si sa treceti usor peste operatie!

va

daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

pt Dana ... m-am si vazut/simtit din nou cu burta mare, stand pe forum cu voi si razand la filmul asta

daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua

Mergi la inceput