Dovleceii sarbatoresc189-La multi ani Eric Tudor !

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

seara buna,

nu vroiam sa treaca ziua fara sa-i urez si eu pe dovleceii nascuti azi

Elisa Andreea
Nicholas Tom
Natalia
Erica
Alex & Razvan

Sa cresteti frumos, sa fiti sanatosi si voiosi mereu!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Julia si Aidan mai aveti un pic si gata anisorul! cu drag!

Mami de Amilici Crocodilibici

Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... incredibil ce zi am avut . Toata ziua am citit cele cateva mesaje am tot vrut sa raspund , dar zau ca nu am avut cum.
De 2 zile Papushitu meu vrea sa imi arate cine e seful. Pfoai ce rau s-a facut , parca cineva a adus alt copil in casa .
Pentru cele care se plang ca bebeii nu mananca , pai sa auziti aici sa vedeti daca va convine. Ii pasez mancarica lui intr-o craticioara si ii pun o parte intr-o farfurie adanca ca sa se mai raceasca sa ii pot da imediat sa manance si iau si craticioara cu restul dupa mine. Il chem la locul de lingurit si vine ca Taz , ca o tornada si ce sunete scoate te da pe spate ... si mananca fericit si baga si baga , cand termin din farfurie deja e satul zic eu si apoi iau craticioara si dai si baga si baga si mai intinde capul sa ii trag o stampila intre ochi mai si rade satisfacut ... si cand ii zic "gataaaaa , bravoooo , ce baietel cuminteeeeel" el imi intoarce vorba "eeeh" in sens de "cum adica gata?" si daca vede ca nu mai primeste ca chiar e gata incepe sa urle si sa se arunce pe spate. Am inceput sa renunt la "gataaa ..." dar nici asa nu merge si cand vede ca ma ridic si pun lingurita de-o parte incepe sa urle si sa se arunce ... In seara asta l-am pus jos ca imi era frica ca o sa se arunce din pat si in brate nu il puteam tine de cum se zbatea si urla si era vanat de atata plans si ce nervi avea si asta pentru ca am indraznit sa las din mana bolu cu mancare sa il aranjez mai bine. Si se ridica in genunchi si se tavalea si iar se ridica de am crezut ca a luat-o razna. Nah , oare e mai bine asa?
L-am cantarit si are 11,140kg ... maine sper sa am timp sa il si masor.
+ ca nu ii mai convine nimic si doamne fereste sa il atentionezi cumva sau sa il duci in alta directie ca e circ mare. De unde i-a venit sa faca asa nu inteleg si continuu de 2 zile a fost nemultumit. Pai cred ca azi am stat mai bine de 45 de minute numai pe scari , ca ba o lua in sus ba in jos ca la un moment dat nici el nu mai stia ce vrea , dar vroia si sus dar si jos ...
Dar este si ascultator Ieri a descoperit sertarele de la comoda lui ca am uitat sa o intorc in asa fel incat sa nu le deschida. Nu va puteti imagina cat de surprins a fost ca se deschid totusi si cat de fericit de ce a gasit in ele. Mooooama si a inceput sa scoata si sa scoata pana nu am mai putut si i-am zis sa nu le mai scoata ca are destule jucarii aruncate si destule care asteapta sa le arunce. Pai si s-a pus pe plans , si se uita la ele si plangeaaaaa , apoi s-a linistit si s-a legat de o jucarie si iar s-a uitat in sertar si iar plangeaaaa statea cu manutele langa hainele in sertar si plangea saracu de mi-a frant inima. Si intr-un final a intins manuta spre haine si s-a uitat la mine si daca a vazut ca nu ii mai zic nimic s-a apucat sa elibereze sertarele ca si asa sunt in avans cu treaba , asa ca de ce sa nu imi dea de lucru ... bine totusi ca o masina de haine erau la uscat ca altfel ... altfel ce , nimic , scotea doar mai multe
SI am avut atata treaba si nu am facut nimic , zau ca nu stiu cum o sa o scot la capat
... gata m-am plans destul
voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

monis abia luni o sa stiu daca venim la GNR , ca uite ca sef isi arata coltii ca e ciudos ca iar vrea o saptamana libera ... bla bla bla si asta doar din cauza mea ca am stiut ca e in 27 si aranjase pt saptamana aia si cand sa iau biletele m-am trezit ca e in 21 si acum sef face pe sef ... dar ce am veni si pe jos

mimiko nu ma 'nebuni. E de statura ta si are 30cm ... lasa operatia la o parte

... gata ma duc si eu la nani ca tot aud bebelu cum se miscodeste , nu de alta dar ta-su doarme de nu il aude sa se uite ca e obosit saracu

Somn usor si fara intreruperi sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Buna dimineata,dau eu cafeaua de data asta

pup puii aniversati zilele trecute-Maria de Aricel,Ebru,Filip,Amilici,Maria de Carinablanca,Raisa

puii de ieri

Andreea Elisa
Nicholas Tom
Natalix
Alex&Razvan

si cei de azi
Eric Tudor
Andreea Maria

Aida sa va traiasca frumusetea de fecior si sa va aduca multa fericire.Welcome back!

Manga bafta cu operatia,sa dea DD sa nu fie nici un motiv de ingrijorare.Chiar nu ma asteptam sa nu coboare la Aidan,habar n-aveam ca mai sunt si situatii din astea.Va tin pumnii stransi sa stiiSi la multe lunite pentru ieri

Nu mai stiu ce-am mai citit...sunt blank,stau rau cu neuronii tare,in ultima vreme.Apropo de crizute,noi suntem campioni.E asa de scump cum da el din picioruse,tropaie asa in timp ce da tignalul la maxim:)Daca il las pe jos,se intinde acolo si da din maini si din picioare si urlaaaa,doamne,pana se invineteste.Ce sa mai,is cu creierii arsi dupa cateva reprize din astea pe zi.

Elle,si eu m-am bucurat de progresele Annei sa stii.De fapt m-am bucurat enorm c-o sa-ti dispara tie piticii..ca de Anna nu m-am indoit nici o clipa de la inceputEa e o scumpa si o dragalasa si o ador Insa eu nu-mi mai gasesc timp sa scriu,efectiv n-am cand.Mai arunc cate un ochi in timpul zilei dar vorba Danei,cand vine vijelia trebuie sa fug de la calculator,daca nu vreau sa-mi vad mouse-ul si tastatura cum zboara pe jos Avem acum si un episod de separation anxiety si cum ma vede ca ma indeoartez cum vine imediat si ma trage de pantalon...oh boy,e atat de dulce de-mi vine sa plang,numai ca m-a terminat de cate sute de ori pe zi face treaba asta...e needy needy needy,clingy clingy clingy tare.Asa ca simt cum incep sa ma prajesc usor usor..creierul primul:D

Nu mai stiu cine parca ma intreba cum imbrac tortul,scuze Am folosit www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=3E30CF4A-475A-BAC0-5F79E9BD5798B946&fid=D754B442-1E0B-C910-EA00BE2BFDBB9964" target="_blank">ready to use fondant de la Wilton si l-am colorat cu culori de la ei pt ce am mai avut nevoie.Se gasesc insa si gata colorate,numai ca in Japonia nu am gasit.Fondantul se mai poate face si acasa,exista tot felul de retete pe net.

Cadouri de ziua puiului..vorba lui Vik,eu ii iau cam zilnic jucarii Trebuie sa imi fac un training special,ca nu ma pot abtine frate,de fapt cred ca mi le iau mie M-a intrebat soacra-mea(care apropo,aterizeaza si ea pe 10.Era sa vina de pe 9 noroc c-am pus picioru-n prag si-am invitat-o frumos a doua zi)ce sa-i ia si i-am zis ca vrem masinuta din aia de care are Natalix:D Noi nu stim ce o sa-i luam,inca nu ne-am hotarat dar mai e timp berechet

Fetele cu norii,va pup sa treaca

Pup si frumusete de Biaz si-i urez mult succes la doc

Si pe Mada ca n-a luat bacul

Si pe Croco,ca mi-e draga

Oare a plecat Cristina_ana in Dinsneyland? Ati luat si papusica cu voi,nu? Acusi acusi face un anisor

Raluku s-aveti drum bun la intoarcere! M-ai facut sa-mi doresc sa vizitez Grecia,asa frumos ai povestit

Meli ma bucur c-au trecut bubitele,pana la urma ce a fost,era chiar scarlatina?

Anomis voi cum mai sunteti,ati facut analizele? Sper ca piticul ala nu mai e acolo de mult,da?

Pup si actrita noastra,pe mami de Sophie Amelie.Ce reclama,ce banca? sa vaza si ochiu' nostru

Ma duc sa mai citesc din urma si sper sa revin.

Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza girls!

O cafea intravenos doriti? Eu am o perfuzie, picura asa incet incet cat sa ma mentina in viatza

Pui de Aida, La multi ani, sa cresti mare si sanatos! Natalia iti transmite o pupatura maaaare! Mami, te pup cu mare, mare drag!

La multe lunite inainte Anna si Rares!

Azi avem petrecerea lu' Pisi, abia astept s-o vad in mijlocul copiilor, jucandu-se cu Alba ca Zapada V-am mai zis oare cat de mult o iubesc! O ador pur si simplu!

Apropo de nervi nervosi la copii, acum cateva zile nu stiu ce vroia sa faca si nu reusea. Venea la mine, cand ma vedea se intindea pe jos si incepea sa planga. Plecam de langa ea, ma cauta prin casa, cum ma vedea,iar pe jos si da-i cu plans, fara lacrimi normal. Abia reuseam sa ma abtin din ras, era atat de haioasa.

Nu prea sunt coerenta, sunt nedormita si apasata de jde mii de ganduri. Cred insa ca reaparitia Aidei pe forum e providentiala...Mami, asa enegie imi dai si datorita tie asez lucrurile si le vad altfel.

Hai ca ma duc sa-mi fac un refill la perfuzie!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

la multe lunite Anna

La multe lunite Rares

Petrecere frumoasa Natalix&co!

s-a trezit Duracell,nu mai pot sta dar va pup apasat pe toate.

o zi faina!

Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

La multi ani Ericcccc, te pupam pui drag si frumos, sa cresti mare si sanatos si cu noroc in viata !!!!!

Mama lu' Eric te pup dulce si cu drag

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

La multi ani Eric !
Sa cresti mare,sanatos si sa te bucuri zi de zi alaturi de parintii tai minunati!

Pentru MAMI un brat de si o stransa!

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

LA MULTI ANI ERIC TUDOR

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput