Dovleceii sarbatoresc189-La multi ani Eric Tudor !
Raspunsuri - Pagina 20
anamaria1979 spune:
La multi ani Eric ochisori mici si albastrii! Sa razi toate oalele cu mancare ale mamicii tale!
anamaria1979 spune:
Vreau sa incarc niste pozute pe weshots. Am uitat parola si id sa ma loghez cine ma poate ajuta please da-ti PM.
monis5 spune:
La Multi Ani ERIK!
sa fii sanatos si fericit!!!
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
anamaria1979 spune:
Am reusit sa pun pozele. Pentru ca e trecut de miezul noptii urez sarbatoritilor de 5 septembrie la multi ani, la multe lunitze sanatoase.
http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=168
Anul trecut la ora asta aveam un morcov si inima cat un purice in asteptarea lui alexandru si uite ce repede a trecut primul lui anisor.
aidaciolac spune:
Buna seara !
Acum a iesit pe usa ultimul musafir , vasele si paharele sunt turn facute si asteapta sa vina pisica sa le linga ... pai mai pot astepta ca eu sunt rupta . Am avut o zi excelenta si toate au mers ca pe roate inca de dimineata , cumparaturi , curatenie , bucatareala (la care eu nu prea m-am bagat ci am dat cate o mana de ajutor pe ici pe colo ...). Ce sa va spun , Erik a avut o zi excelenta si s-a simtit bine , la un momendat s-a si enervat ca eu nu mai terminam cu tavaleala de pupaturi ca la inceput i-a placut si mi-a dat nas ...
Si au venit prietenii cu copii , iar el s-a dus la joaca ca un copil mare si a stat pe langa ei si a mesterit cu drag la jucarii.
I-a placut foarte mult sa aibe casa plina , cu galagie si agitatie , nu l-a deranjat nici un pic.
A ales de pe tava 1. cheile de la masina; 2. o cheie de mester auto ; 3. cartea pe care a rasfoit-o mult timp.
A fost atat de dulce ca s-a apropiat de tava si s-a uitat ... nu a ales mingia , nu bani , nu seringa , nu pix ... .
Si am avut un tort super bun , nici nu am mancat tort asa bun pana acum , toata lumea a cerut si a doua felie , chiar si Erik a papat o feliuta nu se mai satura (nu a avut nici cacao , nici fructe si nici frisca )... o sa pun poze luni-marti ca maine am alt tambalau cu si mai multi invitati.
La multe lunitze cu sanatate Anna si Rares
Va multumim din inima pentru urari , am citit dar o sa raspund maine ca acum sunt terminata , nu imi mai simt spatele , si va servim cu o felie de Ferrari ca sa ramaneti la fel de dulci in continuare.
iertare ca ies asa miseleste
daciana.ilie spune:
salutare fetelor
in septembrie am muulte multe motive de sarbatorit asa ca zic sa incepem de pe acum si pentru ca nu am somn ascult www.youtube.com/watch?v=LuqEbRzy_t8" target="_blank">insomnia, poate va era dor si voua
cum cafea aburinda pentru maine dimineata nu am cum sa va las, va si va urez o zi minunata, iar daca va place tiesto - adagio for springs - atunci uite un mic ajutor
www.youtube.com/watch?v=2EaE0_gQLw0" target="_blank">pt trezire
daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua
daciana.ilie spune:
am revenit cu o schimbare de registru:
place cuiva www.youtube.com/watch?v=OFtNChII78k&feature=channel" target="_blank">Dido? atunci va servim o portie mica din Life for rent
"While my heart is a shield and I won't let it down
While I am so afraid to fail so I won't even try
Well how can I say I'm alive ?"
ah ... ca o batranica ce sunt, vi-am pus numai vechituri ... asa ca spre incheiere (... ati scapat ) uite si o noutate care-mi place muuult - Kelly Rowland - www.youtube.com/watch?v=dwfKZ-1jyiw&ob=av2el" target="_blank">Commander
... sa ma culc ... sa-mi fac o ceafea ?!
daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua
mary_07 spune:
Daciana ,hai ca in noaptea asta nu te-am lasat sa postezi de una singura
Io acum m-am intors de la nunta ,mi-am bagat chimesa la clatit ca maine am iar nevoie de ea
Partea proasta e ca dimineata la 8 copiii ne iau de buni
Hai ca deja se stoarce,va pupacesc, bye bye!
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Partea proasta e ca dimineata la 8 copiii ne iau de buni |
poate in familia ta ca eu sunt activa de la 7 si in zilele proaste de la 6.30
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra