Hidrosalpinx 9

Hidrosalpinx 9 | Autor: tamaryllis

Link direct la acest mesaj

cap.1, cap.2, cap.3, cap.4, cap.5, cap.6, cap.7, cap.8

Cateva studii/articole:
www.artamedica.md/articles/22/05.pdf" target="_blank">salpingectomie-pro si contra
www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15976534?ordinalpos=1&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_DiscoveryPanel.Pubmed_Discovery_RA&linkpos=4&log$=relatedreviews&logdbfrom=pubmed" target="_blank">neosalpingostomie sau salpingectomie?
modificari la nivelul endometrului dupa salpingectomie la pacientele cu hidrosalpinx
www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16580673?ordinalpos=1&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_DiscoveryPanel.Pubmed_Discovery_RA&linkpos=1&log$=relatedarticles&logdbfrom=pubmed" target="_blank">cum raspund ovarele la stimulare dupa salpingectomie
www.cnaa.md/files/theses/2008/12542/alina_hotineanu_abstract.pdf" target="_blank">infertilitatea tubara
www.eva.ro/sanatate/afectiuni-ginecologice/salpingitele-articol-3909.html" target="_blank">salpingitele
Patologia imunologica a implantarii oului- ce analize facem?

Au invins:
a_06 - 2 FIV nereusite (cu hidrosalpinx). A urmat salpingectomie si FIV 3 reusit! Citeste aici si aici
Antonel- a reusit natural (citeste aici)
Betty78 - a reusit prin FIV (citeste aici)
Claudia79- salpingectomie trompa stanga, trompa dreapta libera- FIV 2 reusit; citeste aici
Doli74- FIV 3 reusit dupa sigilarea trompelor prin electrocoagulare; citeste aici
Hera01 - FIv reusit fara salpingectomie (citeste aici). Acum mamica fericita - citeste aici
Huski- FIV 3 reusit dupa salpingectomie - citeste aici
Iana_mari- 2 Fiv cu trompele clipsate. Ulterior s-a efectuat salpingectomie bilaterala; FIV nr. 3 reusit cu - citeste aici 1, 2, 3
Macarie - hidrosalpinx bilateral descoperit in 2007,laparo in 2007, ramas gravi la 1 luna dupa operatie, in prezent o fetita de 1 an si 3 luni (citeste aici). Succes la "proiectul" bb 2!
Tamaryllis: hidrosalpinx bilateral descoperit laparoscopic. S-a efectuat neosalpingostomie bilaterala, insa fara rezultat pozitiv in urmatoarele 6 luni. Ulterior s-a efectuat salpingectomie bilaterala; FIv 1 nereusit (sarcina biochimica), au urmat analize imunologce si de coagulare si FIV 2 reusit (tratament clexane) - citeste aici
Xrysya- a reusit in urma primului FIV(citeste aici si aici)

Vor reusi cat de curand:
Blanche25: hidrosalpinx bilateral descoperit la HSG; s-a efectuat salpingectomie bilaterala. Dupa 10 luni de la operatie, FIV 1 nereusit in Madrid. Fiv 2 sarcina biochimica. Urmatorul Fiv este cel norocos!
Cristal1995: 3 FIV+1 ET cu congelati la Giulesti CU hidrosalpinx - nereusite; 1 FIV in Israel cu trompele clipsate - nereusit; 1 FIV in Austria fara trompe - nereusit. Succes si sa iasa asa cum iti doresti!
Guzelnico- hidrosalpinx pe trompa stanga, laparoscopie in nov. 2009 cu clemarea in proximitate a trompei afectate; FIV3-cel norocos- intrerupt
Mara72: 3 fiv la clinica din cluj, primul cu hidrosalpinx, iar urmatoarele 2 fara, dar din pacate toate trei nereusite. Fiv 4 nereusit, urmeaza analize imunologice, de trombofilie si Fiv-ul norocos!
Miruma38: in 2007 - laparascopie, s-a practicat adezioliza si cromotubatie, s-a permeabilizat partial trompa dreapta, iar trompa stanga a ramas infundata.In mai 2009, rezulltatul ecografiei - hidrosalpinx stang 57/40 mm si hidrosalpinx drept. FIV 1 nereusit. Urmeaza salpingectomie si Fiv norocos!
Pogonici1977- IUI In 2008-nereusit, decembrie 2008-celioscopie cu hidrosalpinx lateral si aderente traompa stanga, curatate, ian 2009-stimulare cu clomifen-nereusit, urmeaza febr 2010 scoaterea trompelor, si apoi FIV budapesta-"care va fi primul si ultimul reusit"

8+
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Mamivreau, Cristal, Pogonici, sanatate multa si va asteptam cu vesti bune dupa operatii.
Iana, nu am rezolvat deocamdata, dar sunt optimista. Te tin la curent cu noutatile!
Xdidi, succes!Te asteptam aici cu povestea ta de succes!

8+
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

in juma de ora il sun pe nenea dct sa vad cand ma programeaza...
am emotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

Mamivreau, Cristal, Pogonici, sanatate multa si va asteptam cu vesti bune dupa operatii.

multumim tamy pentru capitol si multumesc pentru urari!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

fetelor m-am programat si la bratila, acum incep sa sper la sansele de 2-3%...
Tammy sper ca toate sa fim pe prma pagina la reusite
Pogonici bafta cu operatia
va puup pe toate

didi

Mergi la inceput

xdidi multa bafta!

iana stii cumva daca dr. codreanu acorda consultatii si la vreun cabinet particular?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

MAMI_VREAU anul trecut avea consultatii,de doua ori pe saptamana la dr.DRACEA(

CRISTAL ce faci?Cum esti?

iana

Mami de Mario Constantin si Sophia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetelor, sunt gata, taiata, scos nodulul, cu un rezultat de extemporaneu bun (cred ca asa se chema biopsia aia preliminara) si pregatita de ultimul fiv (incep stimularea pe 10 iunie si trebuie sa fiu in Budapesta pe 14 iunie).
Va multumesc pentru sustinere si gandurile voastre bune

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET. Urmeaza FIV 7-Dr Kovacs, Budapesta-iunie 2010

Mergi la inceput

oau.........doamne ajuta cristall
sa fie bineeeeeeeeeeeeeeee

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

eu abia pe 14 iunie am internez ptr scoaterea trompleor

su cand am gandesc ca asta vara miam propus sa fim in acceasi echipa..dar uite ca nu sa putut

Mergi la inceput

cristal ma bucur tare mult ca rezultatul operatiei e ok! felicitari!
acum urmeaza fiv-ul si rezultatul pozitiv, bineinteles! Doamne ajuta! Iti tin pumnii!

Laura

Mergi la inceput