Hidrosalpinx 4

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Iana si bea apoi imediat un pahar cu apa la temperatura camerei.Neaparat pe stomacul gol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Huski, inca o data multumim pt poveste! Sarcina usoara si bb sanatos!
Ai facut si alte analize in afara celor recomandate pt fiv? ceva de genul anticorpilor anticardiolipinici, t helper?

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Tamaryllis, nimic altceva decat analizele uzuale pentru Fiv + histeroscopie diagnostica (unde profu' a gasit ceva micut de scos nu stiu exact ce si a scos pe loc, fara anestezie desigur ), asta inainte de fiv 2.
Multumesc de urari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Miruna azi l-am rezolvat pe SEFUcu ce a zis Huschi:curmale,.
pt. ca la noi la tulcea nu am gasit caise.Am intrebat la vreo trei alimentari nu avea si m-am lasat pagubasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Iana ma bucur ca ti-ai rezolvat problema cu SEFU .ASTEA SUNT SEMNE CLARE DE GRAVIDEALA.
Fetelor ma uitam peste analizele mele si am constatat eu am facut si Anticorpii anticardiolipinici care au iesit negativ.Valoarea este sub limita , adica 4,434 iar valoarea de referinta este mai mic decat 12.De asemeni:
lISTERIA MONOCYTOGENES-SEROLOGIE 1\8
ANTICORPI Citomegalovirus IgG Pozitiv
ANTICORPI Citomegalovirus IgM 0,63 (NEGATIV)
Anticorpi Rubeola IgG POZITIV
Toxoplasma :Anti Toxo - IgG MAI MICA DE 4
Toxoplasma :Anti Toxo - IgM NEGATIV
ANTICUAGULANT LUPIC Negativ
PROTEINA C 88
PROTEINA S 71
Antitrombina III 93
ANTI HCV ABSENTI
AJ HBS NEGATIV
Asa ca ca si concluzie nu se pare ca as avea hidrosalpinx
In afara de acel Eco nimeni si nimic nu indica prezenta hidrosalpinxului.Nici macar la laparo nu au gasit asa ceva.E drept am facut-o in urma cu 1 an si 6 luni.Voi cele cu experienta ce credeti???
M agandesc ca sunt aderente de la laparo...Am luato razna.Astazi sau maine vin rusii si probabil luni merg la Bucuresti si iarasi probabil marti voi incepe stimularea.Nu am reusit sa iau menopurul compensat desi doctora de familie mi a dat reteta compensata 50% farmacia nu mia eliberato.Asa ca....asta este singurul meu ghinionVoi reusi?????????????DA DADADADADADDADA

Mergi la inceput

Miruna hai sa-ti zic ca mie in martie 2005 mi-a facut laparascopie si mi-a zis ca am trompele infundate,ca una a curatat-o si una n-a putut ca se rupea,prof.Marinescu.
In septembrie acelasi an,fac HSG SI-MI ZICE HIDROSALPINX BILATERAL(habar nu aveam ce e,nu scriam pe forum)Au urmat niste instilatii vreo 2-3 luni si nimic.
Totusi nu credeam diagnosticul ,ca nu pot avea copii natural,dat de Cocei,la cab. privat a lui Marinescu.
In 2006 am auzit de Tutunaru si hop la el.(nu-ti spun ca eu merg 300 km,si drumurile ma omorau).El vede la eco. hidro si ma programeaza repede la operatie.Nu mi-le-a scos ca i-a fost lene probabil ,le- a clipsat,operatie facuta degeaba.
In toamna ma intorc ,iar la Marinescu urmand sa fac primul fiv,bosunflat fiind ,ca ma operat A DOUA OARA TUTUNARU.
Rezultatul a fost negativ,ovocite de proasta calitate,plus doua punctii in timpul stimularii.
Am luat pauza cateva luni si in primavara am facut al doilea fiv,tot cu Marinescu,tot asa cu punctii.Hidrosalpinxul se marea datorita stimularii si ovarele nu produceau.Rezultat negativ.
Eram cu psihicul la pamant,intre timp citisem cate ceva despre hidrosalpinx.
A urmat si a treia laparascopie cu dr.Codreanu(MI S-A PUS MIE SA SCHIMB DR.SI MANA).Am mai facut si o histeroscopie in timpul operatiei.Am eliminat hidrosalpinxul care de fapt era nu mai la trompa stanga,dar s-a scos si dreapta ca sa nu mai incurce.Operatia a durat 2.30 ,din cauza aderentelor,dar d-rita a avut rabdare si ma curatat bine pt. ca la fivul asta ,facut la 10 -12 zile de la operatie,deci imediat,am reactionat f. bine.
Am produs 8 ovocite care s-au si fertilizat bine,au rezultat 7 embrioni .Trei i-am introdus ,4 i-am congelat.Cam asta a fost povestea hidropsalpinxului meu.A si anticorpii aia si eu i-am avut negativi.
Acum astept rezultatul ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Care va fi pozitiv desigur . vezi ca daca sunt tripleti unul mi-l dai mie . te pup si iti tin pumnii stransi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

iana sunt si eu alaturi de tine..ca va fi mare zi pe 1 iunie....

ufff si eu am avut hidrosalpinx trompa stanga in decembrie...si aderente pe dreapta, leam curatat la laparoscopie in decembrie...

si din nefericire nimic nou la orizont

fetelor care sunteti mai experimentate in ale stiintei..

eu am facut acum 3 saptamani iar HSG, deci la 6 luni de la laparoscopie, si mi sa dat diagnostic TROMPE PERMEABILE...si am vazut si eu cum lichidul sa scurs prin cele 2 trompe, caci se vede pe film, sincer miau dat lacrimile de bucurie

e posibil ca acel hidrosalpnix sa nu mai reapara?? sincer nu stiu ce sa mai zic.....caci stiinta spune ca acesta apare in max 6 luni..si la mine au trecut 6 si nu mai e

oare e posibil sa fi gresit HSG??? un aparat radiologie poate sa dea si gres in a verifica trompele??

sunt total bulversata??? si totuis bebe nu apare..sotul e ok, analizele noastre ok

dar eu imi pun intrebarea, e

Mergi la inceput

BLANCHE
POGONICI multumesc.Despre hidrosalpinx e atat de controversat incat nu stii ca sa mai crezi.Dar uite citeste in urma si vezi ca COCOLYSO a patit o intamplare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olgutza0905 spune:

Salutare tuturor!!! N-am mai scris de mult pentru ca sint varza cu nunta:))) Dar am vrut sa-i urez bafta lui Iana_Mari si la restul fetelor in focuri!!!
Eu astept sf. lui iunie ca sa fac un HSG si apoi scoaterea trompelor...apropos...stiti cum mi-a spus dr...."te programam pentru sterilizare"...asa naspa a sunat...aaa...si mi-a spus ca el n-ar fi facut fiv cu hidrosalpings-ul meu:((...ma rog...oricuma a mai crescut si dupa hormoni..dar totusi....citind capitolul asta stau si ma intreb...de ce studiem noi atata si ne punem atatea intrebari cind dr. nostri ar trebui sa ne spuna ce analize sa facem si care sint riscurile cind ai o afectiune ca a noastra....
Va pup pe toate!!!!

Mergi la inceput