Hidrosalpinx 4
Raspunsuri - Pagina 15
Cocolyso spune:
Iana 
, am citit ce ai scris si la fiv;Doamne ajuta sa vii cu vestea buna, ca eu ma imbat cu lapte!
Am fost si eu vineri la eco nr 2 si am produs dupa 2 zile Merional (cate 300 ui) 11 foliculi, estradiol 122, endometru 4.38.
Dr a spus ca raspunsul e bun si mergem mai departe cu doza, adica pana pe 5 iunie.
Urmatoarea eco si estradiol e pe 2 iunie.
pt toate fetele
http://tt.lilypie.com/syX1p2.png
MACARIE spune:
fetelor nu am reusit nici luna asta si se pare ca ma asteapta iar o laparo...luni ma duc la doc pt programare...dar am o intrebare....
sunt in ziua 26 de CM ,as vrea sa imi fac un test de sarcina ,(cu toate ca nu ma simnt deloc gravi)credeti ca este relevant acum, sau trebuie sa mai astept?........nu mai am rabdare
tamaryllis spune:
Coco, succes in continuare!
Pogonici, eu cand zic ca m-am lamurit cum sta treaba cu hidrosalpinxul, apare cineva care imi da teoria peste cap! Probabil ca nu s-a refacut hidro dupa laparo. Probabil ca trompa ta stanga e permeabila, dar intebarea e daca este si functionala? Mai ai totusi trompa dreapta fara hidrosalpinx! Ai vazut ca pe prima pagina sunt si feete care au reusit natural!Eu iti urez succes! Sa ramai natural! Dar daca nu apare sarcina in decurs de ceva timp, (depinde si ce varsta ai), treci la atac, caci in problema asta timpul nu ne este aliat!
Olguta, ai dreptate! Medicii ar trebui sa ne dea sa facem analizele! Dar ce sa-i faci daca nu ne dau? Le facem noi.
Bine, eu nu am facut decat f putine dintre ele!Tot cu Zadori faci, nu?
Casa de piatra! Bafta la laparo! Si la fiv-ul urmator care va fi o reusita!
Cristal, tie in Austria ce analize ti-au zis sa faci inainte de fiv? altele decat cele clasice pt fiv?
Iana draga, BAFTA! Maine sa ne dai o veste buna!
2009 este anul in care voi reusi
!
iana_mari spune:
COCO MULTUMESC
Intr-adevar stai bine si cu foliculii si cu endometru,bravo
TAMARYLLIS asa eram eu pana sa mi le scot de tot,ma suceam tot timpul.
NICI mie dr-ii nu-mi dadeau liste de analize, le faceam citind pe aici pe forum si daca era vreuna care nu se incadra in intervale le aratam si lor.Hormonalele le cereau tot timpul.
Va dati seama ca dosarul meu fiv era necompletat din 2007?
Eu am fost constiincioasa si faceam tot ,ca doar erau banii mei in joc.Cate milioane mi-au mai mancat si analizele astea.![]()
Fetelor mai am putin,niciodata nu am avut curaj sa-mi fac hcg inainte,mergeam la spital cand ma chemau ei.
Emotiile sunt din ce in ce mai mari dar vreau sa va zic ca v-am simtit alaturi de mine ca pe niste surori .
Suntem doar cateva fete si reusim sa tinem activ subiectul nostru pe prima pagina.

MIRUNA ,SEFU,iar si-a facut de cap azi![]()
tamaryllis spune:
Macarie, cel mai bine ar fi sa-ti faci bhcg. Acela va arata exact ce si cum. Testul de urina e relativ.Bafta!!!!
Iana, esti in gandurile mele! Iti tin pumnii stransi, stransi!
2009 este anul in care voi reusi
!
Cocolyso spune:
Buna dimineata,
Iana 
Tamarilis
Astept vesti bune, m-am trezit cu gandul la Iana.
Eu maine merg din nou la eco sa vedem ce s-a mai intamplat.
Peste o saptamana trebuie sa fie punctia...Doamne cat am asteptat momentul asta!
Miruma38 spune:
Buna dimineata dragelor,
Iana astazi este ziua cea mare.Te asteptam cu testul acela cu valoarea peste 400...of ce emotionata sunt...parca as face eu testul.
Tamarylis ce vesti ne mai dai???
Cocolyso mai ai putin.....haideti cu testele pozitive...AM MARE NEVOIE CA VOI SA REUSITI
Va pup fetelor si astept vesti de la voi.
O saptamana buna plina de reusite.
Cocolyso spune:
Miruma cred ca toate o asteptam pe Iana cu testul pozitiv!
Eu inca mai am insa sper ca vom reusi toate!
Am o stare, de parca fac eu testul!
Iana te iubesc!
huski spune:
Iana, hai cu beta mareeeeee

Eu am fost dim. la Bios si astept cu nerabdare rezultatul ![]()

-ici tuturor si multa bafta!