hidrosalpinx 2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Ma primiti si pe mine? Si eu fac partea din gasca celor care au avut hidrosalpinx. L-am rezolvat la vremea respectiva cu o laparoscopie, iar ulterior dupa 1 an si 9 luni am ramas insarcinata in urma unui FIV. Povestea mea este lunga, dar probabil ca daca nu ar fi existat doctorul care ma urmarea pe vremea aceea si care mi-a facut histerosalpingografia nu as fi stiut situatia.
Va pup si va doresc multa bafta
Cristal1995 noi doua nu am mai vorbit de mult....ce se mai intampla cu tine?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

betty:
Hera: imi pare tare rau, iubita! Odihneste-te si apoi vezi care este cea mai buna decizie pentru tine!
Blanche:
Va pupic pe toate

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

betty,
scuze ca te intreb...
dar unde ai facut fiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

la med new life

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

din pacate si eu am fost diagnosticata cu hidro in urma unei laparoscopii. dr a "rezolvat" ce a putut pe la trompele mele; acum am o trompa permeabila (dar nu functionala in totalitate - cilii au fost refacuti) si o trompa nepermeabila.
medicul mi-a dat 6 luni de incercari natural, iar apoi clipsarea sau scoaterea trompelor si FIV.
greu de acceptat, in fiecare zi, dar n-am ce face, trebuie sa ma obisnuiesc, caci nu am de ales.
Ma gandeam sa profit de perioada asta si sa imi fac polidine, poate nu se reface asa usor lichidul. Ce ziceti? ma injectez degeaba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

tamaryllis, da e greu sa te obisnuiesti cu un asemenea diagnostic. Mie mi-a luat ani de zile, dupa o laparoscopie in care au fost rezolvate aderentele am repetat HSG (dupa vreo 8 luni ) si situatia era mai nasoala ca inainte, aderentele erau si mai multe iar trompele erau pline cu lichid.Apoi am sperat, am sperat sa se intimple o minune dar nu s-a intimplat. Nu am incercat varianta cu polidinul pentru ca nu stiam , probabil ca daca as fi stiut as fi facut-o si pe asta, oricum nu poate sa strice. ASa ca, incearca si varianta asta si nu inceta sa speri si sa te rogi. Si mai cere si alte pareri, consulta si alti doctori si daca toti iti spun acelasi lucru atunci nu pierde foarte mult timp.Succes mult, eu sper sa apara cit de multe fete aici care sa fi invins diagnosticul asta pacatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

mara,
totusi am inteles ca aderentele nu pot fi vazute la HSG. nu stiu de ce unii medici spun asa ceva. HSG-ul asta poate fi inselator si in privinta diagnosticarii cu hidro. Chiar aici am citit ca hidro a fost pus gresit in urma unei HSG pt o fata.
Clipsarea trompelor e inevitabila daca vreau sa fac FIV. Pt ca lichidul poate ucide embrionul si nu as vrea sa fac ma umflu de hormoni si sa o fac degeaba.
Asa ca doar sa sper intr-o minune in astea 6 luni.

Mergi la inceput

tamaryllissi mie mi s-a spus ca sansele de a reusi fiv in conditiile in care ai acest diagnostic sunt inexistente. Mi-au spus lucrul asta vreo 4 medici. I-am crezut dar... am sperat sa fie bine si am ales sa fac fiv desi aveam acest diagnostic, in martie-aprilie anul acesta. Bineinteles ca nu mi-a reusit, e posibil din cauza asta insa nimeni nu stie.Doua luni mai tirziu am ales sa imi scot trompele desi decizia a fost tare greu de luat. Acum sunt in plin fiv 2, stiu ca am sanse cu ceva mai mari decit prima data, sunt putin mai optimista si mai linistita. Ce-o fi o fi, sper ca Dumnezeu sa ma ajute.
Asa stiam si eu, aderentele se vad doar la laparoscopie, la mine au fost curatate cind mi s-a facut laparoscopia dar s-au refacut rapid din pacate. Nu inceta sa speri, in astea 6 luni cine stie cite se pot intimpla, poate vine minunea....Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Tamaryllis si eu iti tin pumnii sa te gravidesti natural, daca nu se intampla nu pierde timpul, scoate-le (si asa nu sunt bune la nimic) si treci la atac.

Mara , te astept cu vesti bune.

Mergi la inceput

blanche promit sa vin cu vesti bune , si pe tine te astept cu vesti la fel de bune

Mergi la inceput