Hidrosalpinx 3

Hidrosalpinx 3 | Autor: olgutza0905

Link direct la acest mesaj

CRACIUN FERICIT!!!!!!
Am ramas pe pagina 3?:)))

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

La multi ani!!

fetele am si eu o intrebare, la o tomografie pelvina se vad trompele? k la eco nu au stiu ce sa-mi zica daca sunt inflamate sau nu.. si m-a trimis la un CT....si nu stiu daca trompa se poate vizualiza si merita banii aceasta investigatie, mi-e ca oricum ma baga in sperieti cu ce-mi vor zice si mi-e si teama ca ma radiez degeaba. ma bate gandul sa merg si eu la Dr Z, ca se pare ca omu' stie ce face, nu e ca pe la noi. 1000 de investigatii si nici un raspuns.
multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Mai, fetelor, nu va mai gaseam
La multi ani si 2009 sa va aduca numai bucurii!!!

Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Fetelor ce mai faceti?
Mai aveti ceva noutati despre hidrosalpinx?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olgutza0905 spune:

:)) Al meu e mic, controlat, iau antibiotice si astept fiv:)))
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Hello. :) De obicei nu intru la subiectul vostru, pentru ca nu am aceasta problema. Dar stiu ca sunt foarte numeroase femeile care au probleme cu hidrosalpinx.

Am o rugaminte. Cred ca multe dintre voi stiu ca am initiat o campanie de responsabilizarea a clasei politice romanesti in problema infertilitatii si a finantarii ei. Am creat un blog unde ne mediatizam actiunile www.infertilitateaesteoboala.wordpress.com - si am inceput sa avem rezultate, chiar peste asteptari.

Avem acolo rubrici de afectiuni frecvente (deocamdata: endometrioza, PCOS, inf. masculina). Ne-am dori si un articol despre hidrosalpinx. Noi am spus ca particularitatea articolelor noastre este ca sunt scrise de persoane care chiar se confrunta cu asa ceva. Am vrea o sinteza despre generalitati + ce credeti voi ca ar fi necesar sa stie o persoana care ajnge pe pagina noastra cautand "hidrosalpinx". Informatii practice. Ce ati fi vrut voi sa stiti cand ati aflat ca aveti hidrosalpinx.

Sper sa se ofere cineva - articolul nu trebuie sa fie mare, ci sa aduca informatii utile.

Va asteptam de asemenea si pe topicul cu campania, se intampla lucruri. :)

Multumesc, sanatate multa si un an fertil! :)

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Olgutza ce antibiotice iei?
Luca hidrosalpinxul duce intodeauna la fiv.Este o boala a trompelor(LE INFUNDA).De obicei se clipseaza sau se scot inaite de fiv.
Eu as propune-o pe Cristal daca vrea si are timp sa faca un articol,ea este profesoara si a mai fost si pe la tv.,ziare etc.Cristal sper sa nu te superi pe mine ca te-am propus.
Sunt multe informatii este un diagnostic dur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

iana_mari
Luca: imi fac timp cat de curand si incerc sa schitez ceva, dar mai am nevoie de ajutorul tau "avocatesc". Eu sunt profa de mate: as fi in stare sa scriu totul cu liniuta si foarte schematic
Pupici

Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Cristal, scrie cu liniutza si apoi "impanez" eu. :)

Ps: Vezi ca maine seara iar primesti telefoane de regret ca are sotul probleme. :))

Dar lasa ca peste doua luni primiti telefoane de felicitare!

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

iana_mari, condoleante pentru tatal tau. Imi pare rau, stiu foarte bine ca un parinte nu poate fi inlocuit niciodata.Dar ne ajuta uitarea, altfel am innebuni.Tatal meu a murit cand aveam 15 ani si, uneori, si acum imi lipseste. Nu avem ce face. Si moartea face parte din viata.
Ai dreptate, diagnosticul nostru e unul dur. Dar ce nu e oare dur cand vine vorba de infertilitate? Tocmai am vazut reportajul de pe Pro TV si m-am jelit de mama focului.
Cristal, bafta la urmatorul Fiv!
Olguta, si tie multa bafta!

Mergi la inceput

Piticule multumesc de condoleante,este foarte greu dar gandul la tratamente si un nou fiv ma face sa mai uit de durere.
Nu am vazut aseara reportajul ,dar l-am vazut data trecuta si este foarte impresionant.
Piticut mic mult,mult noroc si sa te ajute d-zeu sa-ti tii anul asta copilasul in brate.

Mergi la inceput