Hidrosalpinx 3
Raspunsuri - Pagina 2
piticul spune:
Iti multumesc mult, iana_mari. La fel iti doresc si tie sa ti se intample.Eu din pacate nu am mai facut nimic. Nu am avut o perioada prea buna, mi-a cam dat tarcoale depresia. Sper insa sa treaca si sa pot fi mai puternica decat ea. Ca o compensare, am avut o gramada de realizari la serviciu care m-au tinut ocupata.Dar parca nu mai e destul. Ma voi urni insa sa fac analizele si sa merg in Ungaria. Trebuie, timpul asta trece repede si nu mai suntem chiar asa de tinere.Mie tot nu imi iese din cap de ce unii medici scot trompele si altii nu. ( Olguta, nu te supara pe mine, stiu ca mi-ai explicat tare frumos de ce doctorul Zadori nu scoate trompele si chiar m-ai ajutat tare mult. Iti multumesc). Din pacate de aici de pe forum in afara de Hera nu mai stim pe cineva care sa fi reusit cu diagnosticul nostru si fara trompele scoase.Hera, tu cum mai esti? Este totul bine cu bebele tau si cu tine? Iertati-ma fetelor, chiar nu vreau sa va descurajez, dar nu mai stiu pe ce drum sa o apuc.
Doamne ajuta tuturor si daca mai aflati ceva tratamente miraculoase, va rog scrieti aici. Ne-ar putea ajuta pe toate foarte mult.
tamaryllis spune:
Fetelor, eu merg la sfarsitul lui februarie in Ungaria, la un prim consult pt FIV si nu am de gand sa plec de acolo fara sa aflu tot ce ma intereseaza legat de scoaterea sau mentinerea trompelor! Daca aveti vreo intrebare legata de ac subiect- hidrosalpinx, va rog sa imi spuneti si o sa incerc sa obtin si raspunsul din partea dr. respectiv! Oricum, va tin la curent!
Va pup pe toate si va rog sa lasati pesimismul asta si sa trecem la treaba, ca timpul nu trece in favoarea noastra!
PS Spun treaba asta si cu scopul de a ma mobiliza!![]()

piticul spune:
tamaryllis, te asteptam cu informatii. Poate vii tu cu formula minune si ne lamurim si noi cu trompele astea.
iana_mari spune:
Tamaryllis abia asteptam sa vedem ce-ti spune dr.
Pe mine m-ar interesa daca ai trompele clipsate mai este posibil scurgerea lichidului?Logic ar fi imposibil, dar am si eu pitici pe creier si ma tot gandesc la asta.Aici in Romania dr. cred ca nu trebuie sa le scot daca sunt clipsate.
Blanche25 spune:
Iana nu are cum sa se scurga lichidul, si oricum daca nu sunt perfect clipsate lichidul care s.ar putea scurge ar fi prea putin, nu are ce sa faca. 
Medicii recomanda scoaterea pentru ca oricum ele nu mai sunt functionale si acolo unde le clipseaza vor fi total distruse, deci mai simplu e sa le scoata si gata. Au zis toti cei medici pe care i.am consultat (2 spanioli siu un israelian) ca rata de succes este la fel, ca nu se diferentiaza in nimic pacientele cu tromitele scoase sau clipsate. Eu le.am scos ca sa nu stau cu infectia in burta ![]()
Pitic, Tamarylis, Cristal va tin pumnii ca in curand sa veniti cu vesti bune
iana_mari spune:
Blanche stiu iubita ca asa e,dar cand ai pitici pe creier si doua fiv-uri nereusite mai calci putin stramb si gandesti aiurea.
Cristal numai treci deloc pe la subiectul nostru?Ajunge mereu pe pagin 2-3.
Tamaryllis,Olgutza0905
Piticule tu ce mai faci?
mara72 spune:
blanche ma bucur ca ai revenit, ti-am simtit lipsa
tamaryllissunt curioasa si eu ce iti spun doctorii, abia asteptam sa te intorci cu amanunte. Mult succes !
Iana imi pare tare rau pentru tatal tau, DD sa il odihneasca ! Dupa atita tristete trebuie sa rasara soarele si pe strada ta asa ca fiv 3 va fi unul norocos. Cind incepi ?
piticule trebuie sa fii optimista, toate problemele isi gasesc rezovarea in cele din urma.
Cristal, olgutza 
cristal1995 spune:
iana_mari: ba da, iubita, trec mereu pe aici si, se pare ca sunt si singura care a votat acest subiect. 
Eu, ce sa va spun, astept rezultatele scoaterii trompelor, am inceput de 3 zile inhibarea si astept cu nerabdare CM-ul ca sa incep sa ma stimulez si sa si produc ceva... Apoi, incepe partea cea mai grea pentru mine: asteptarea rezultatului...
Va pupic si sper sa luati decizia cea mai buna! 
Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"
tamaryllis spune:
Cristal, asteptam vesti bune de la tine!
Si de la Olguta, care poate a si inceput tratamentul!
Bafta multa!
Va pup pe toate fetelor!