FIV 151
Raspunsuri - Pagina 19
xrysya spune:
buna dimineata.gata am facut testul de sange la 8.30 si la 9 mia dat raspunsul.gravida very strong.aici vad ca nu se da cu valori ka la noi in romania da am intrebato eu.valoare prea concentrata deci gemeni sau tripleti de era sa cada barbatimiu pe spate cand a auzit 3.
2 ,3 sau 10 eu vreau cati mai multi.am sunat dr si a zis sa merg maine la el.probabil sami dea alte medicamente,nu stiu.va multumesc la toate fetele ptr pumnii stransi pe care mi ia-ti tinut.acum sa tinem pumnii stransi ptr dream sa vina cu un raspuns pozitiv.
dream

xrysya
KoraPop spune:
XRYSYA FELICITARI!!!!!!!!!Sarcina usoara si bebelsi sanatosi!!!!!!

Fug sa te trec pe listuta!!!!
Dream astept raezultatul sigur pozitiv!!!!!!
Kora
CARPE DIEM!
dream1971 spune:
Xrysya FELICITARI MAMICO! Super vestea. 

Avalon, Xrysya imi cresc sperantele cand ma gandesc la voi. Sper sa nu stric seria rezultatelor bune...
Dream
Boo spune:
Doamne ce de vesti bune !!!!!!! Nu-mi vine sa cred ..
Xrysya FELICITARI !!!!!!!!! 

1 ianuarie 2008
xrysya spune:
multumesc frumos kora.de cand asteptam sa-mi iau locul acolo!!!!
da nici eu nu credeam ca am sa reusesc din prima mai ales ca nu am avut nici o durere nici un simtom.aproape ca si uitasem ca trebuie sa stau mai linistita.am fost chiar si intr-un bar de vreo doua ori![]()
xrysya
andicu spune:
Oauu, ce veste super! am citit la Odisee si am intrat sa vad cu ochii mei :
AVALON, FELICITARI !!!
ma bucur ca ai reusit si o sa completezi listuta la
FIVoase! sa ai o sarcina usoara si frumoasa si bebe(i) sanatos(i)!! 
Xrysya , felicitari si sarcina usoara! 
Anca, bafta multa la punctie!
Dream, tin pumnii strans!

tuturor.
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/2075948175/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Filip la 5 luni(27iunie 2007)Cum crestem noi

lauravoinicu spune:
Stiu ca nu am mai intrat de mult , dar trec prin niste momente groaznice , am facut o hiperstimulare f nasoala , de vineri , din ziua punctiei , pana in ziua de azi inclusiv , eu sunt pe perfuzii cu albumina , 2 zile am stat in spital la pat , fara prea multa miscare , fiindca pur si simplu nu pot sta in picioare , am burta plina de lichid . Cel mai mare stres pt mine a fost ET-ul , care in fiecare zi incepand de vineri , ba imi spuneau ca mi-l fac , ba ca nu mi-l mai fac , m-au tinut in sah pana luni la pranz , cand mi-au zis ca ar putea sa mi-l faca si marti la 92 de ore daca ma simt mai bine si daca analizele ies bine (Homeoleucograma si coagularea sangelui ) care bine inteles ca au isit super nasoale. Am facu eco in fiecare zi si ma rugam sa imi revin sa pot sa imi iau puii .... groaznic , luni doctorii au hotarat pt mine , i-au congelat si au hotarat sa nu-mi mai faca ET , mi-au spus ca nu vor sa ma aiba pe constiinta , ca oricum sunt intr-o situatie nu prea roz .Am o burta , zici ca sunt gravida in 5 luni.... Din 16 ovocite recoltate , am ramas cu 8 embrioni care sunt la congelator , mai multe amanunte nu stiu , ca a fost un haos in capul meu ca nici nu mai stiam ce sa intreb........ Peste 1 luna voi face ET , daca imi revin
Asta este , mergem inainte , sunt daramata , am asteptat asa de mult fiv-ul asta ... si nu ma asteptam sa patesc asa ceva , sa ma simt asa de rau fizic si psihic . Momentam trebuie sa ma gandesc la sanatatea mea sa ma fac bine , ca la cat tratament am facut cu albumina mari ameliorari nu am .
Fetelor , aveti mare grija de voi , nu vreau sa sperii pe nimeni , dar eu mai trecusem prin asa ceva , dar de data asta m-a trasnit rau de tot hiperstimularea asta , ca acum nu-mi mai doresc dacat sa ma simt mai bine macar putin . Eu acum am ramas in Bucuresti la fratele meu , dr . nu mi-a dat inca ok -ul sa parasesc orasul , zilnic merg la spital . Oricum , chiar daca s-a intamplat nenorocirea asta , am toate stima si respectul pt echipa cu care am inceput acest fiv , dr. T + Dr, Matei , cel putin dr.T .... m-a monitorizat f atent , nu este vina lui pt ca s-a intamplat asa ceva , asa reactionez eu , nu am facut decat 9 zile de stimulare cu 2 Gonal /zi ..... Cred ca daca nu era el sa aiba grija de mine , eram cine stie prin ce reanimare ...
Avalon , Xyrysa , FELICITARI fetelor , ma bucur f mult pt voi , in sfarsit citesc vesti bune la subiectul asta , bravo mi-ati luminat ziua....
Puyrami , Pisix , imi pare tare rau fetelor , oare ma intreb cat mai trebuie sa induram......
Of... , Ladyxe , nu stiu de ce ... dar am crezut ca ai reusit , am vrut sa o intreb pe Felicia ce-i cu tine dar pur si simplu mi-a fost frica ...
. Embrionii se congeleaza la Sabyc , sper sa nu avem probleme ca eu sunt hotarata sa fac mare scandal....... si asa aveam eu un dubiu .... dar ma rog sper sa fie bine....
Eu o sa intru tot asa mai rar , fiindca sunt iarasi la un pas de internare in spital . Fetele , care a-ti mai patit ca mine in cat timp v-ati revenit , Stiu ca Cellu a fost rau , dar ea era insarcinta de aceea cred ca a fost mai grav......

sarcina usoara