FIV 151

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

AVALON felicitari, sarcina usoara si la termen

Acum ca vei merge la odisee, nu ne uita, mai povesteste-ne despre reusita ta, ca tare placut e sa auzi povesti cu "happy end" (parca prind noi puteri).

zouzou interesanta metoda, prima parte am ineles-o, dar care e aportul ei spre reusita? nu prea am inteles

felicia poti sa-mi spui unde si cu cine a facut laura? si mai ales unde ii pastreaza embrionii? si eu am, cred, 2 embrioni pusi la pastrare si de cate ori m-am interesat de soarta lor nu am primit niciun raspuns coerent, mai mult dr a zis ca nu-si pune baza in ei si ca prefera sa lucreze cu prospaturi.
Transmitei laurei (daca mai vorvesti cu ea) refacere grabnica, puiuti rezistenti si sa se intalneasca cat mai repede cu ei.

piticule nu stiu ce diagnostic ai, dar din pacate sunt una dintre pers care are trompitele clipsate, pt ca aveau acel lichid toxic in ele. Daca te pot ajuta cu ceva, nu ezita sa intrebi.

AncaWish mult noroc astazi, sa vi numai cu vesti bune.
Multumesc pt lamuriri.

dream tin pumni

xrysya LA MULTI ANI, si val cat mai mare la test,

Kora ai reusit sa vorbesti cu drM sau T, ai primit vreo explicatie? sau ai lasat-o balta?
Sa-mi fac griji ca nu-mi vine CM? stiu ca intarzie si am mai citit ca la unele fete le-a venit dupa 45 zile.
Eu dupa ET, dar si acum, mai am cate un junghi in burtica, in acelasi loc, altfel nu mi-as face griji.

pisix multumesc , fiv3 il vom face undeva prin toamna, mai devreme nu se poate, si apoi vreau sa las putin organismul sa-si revina.

ladyxe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ladyxe Laura a facut procedura tot cu dr. T si Matei.Eu l-am intrebat doar pe T ( prins sms) cam in a 5-a zi dupa ce oprisem tratamentul de progesteron injectabil ce sa fac ca nu vine cm si el mi-a raspuns "asteapta",a a vut dreptate ca peste inca doua zile a sosit cm si a durat mai mult de 10 zile cred, cu ceva cheaguri la inceput.In rest...am cam lasat-o balta,stiu ca nu au ce exploicatii sa imi dea asa ca mai bine imi fac alt plan de bataie,adica o programare la dr. Marinescu.
Laura sper sa te faci bine cat mai curand,imi pare tare rau ca s-a intamplat asa,sper ca ai embrioni viteji la congelat si ai incredere ca s-au vazut multe reusite si cu embrioni decongelati.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Kora atunci astept,
cat despre laura nu pot decat sa ma rog si sa ii tin pumni, are mare nevoie de sprijin, chiar si asa virtual.

Hai laura incearca sa fi tare si sa crezi in tine, totul e posibil.

P.S. am lecturat din urma cateva cap. si am observat ca unele dintre fetele ce au reusit, aveau un endometru de peste 10, ceea ce ma face sa cred ca ar fi unul din pasi ce duc la reusita. Ar fi interesant, daca am putea sti de la ele, ce endo aveau, sunt sigura ca destul de mare.

ladyxe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Avalon ma gandesc la un fratior/o surioara pentru Ioana, insa numai daca raman natural. Am facut un ET cu embrionii congelati pe care-i mai aveam, am ramas, dar a fost sa fie.

Nicole&Ioana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

AVALON, felicitari , sracina cit mai usoara si la termen si bebe sanatos.

Dream, te asteptam cu o veste buna, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

AVALON IUHUUUUUUUUUUUUUUUU !!!! FELICITARI !!!! Ma bucur enorm pentru tine !! Ai spart gheata si ne-ai dat increderea de care aveam nevoie.

Azi mai tinem pumnii pentru Dream si Xrysya Fetelor vrem valori mari, vrem gemeni .. tripleti !!

Eu sunt in Z3 de stimulare (inca nu am facut a 3-a injectie, o fac seara). Aseara m-a intepat Liliana asa ca eu ma gandesc ca e cu noroc . Maine ma duc la analize ..

pupici !!!!

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Avalon felicitari,sa ai grija de tine si de pui.
SA stii ca imi fac inca griji pana o sa imi fac un ecograf.
Multumesc ,ca in nespusa fericire de a fi mamica ti-ai gasit timp sa-mi raspunzi,.
Tu cat ai avut endometru?
Piticule imi amintesc de tine perfect asa cum ai zis si tu avem acelasi diagnostic.Trompele le-am clipsat pt ca asa mi-au zis d-rii ca e cel mai bine .Cat despre nereusita nu iti spune nimeni ce s-a intamplat,dar nu cred ca hidrosalpinxul a fost de vina ,n-avea cum.
Mai rau e ca am avut valoarea 6,5 deci ceva,ceva a fost dar nu avrut sa stea la mine in burtica 9 luni.Data viitoare va fi mai bine,Eu am si uitat de hidrosalpinx.
Imi amintesc cand vad ca mai are cineva.
Kora ,fata draga la urmatorul fiv o sa-ti trimit pm. sa te gandesti la mine inainte de culcare.Poate ai sa ma visezi

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

AVALON inca odata FELICITARIIIIIIIIIIII,acum sa sti ca trebuie sa o iei mai usor cu munca sti tu la ce ma refer,ai mare grija de tine si puiuti
DREAM ,XRYSYA asteptam valori cat mai mari
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Dragele mele,

Va multumesc mult la toate pentru suport. Acum m-am intors de la spital. Rezultatul il voi primi in jurul orei 4. Incerc sa-mi fac curaj si sa fiu pregatita moral pentru orice rezultat.

Cellu, Flori, Stuart, Kora, Moni, Zouzou, Dariela, Avalon, Danyalo, Relya, Ladyxe, Meda, Aurel_Cris, Boo, Liliana si toate celelalte fara exceptie

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Avalon mamico, sa ai o sarcina usoara si sa faci 1 sau 2 "leuti" frumosi si sanatosi!

Xrysya

Anca Wish mult noroc azi!

Dream

Mergi la inceput