FIV 151

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Madalina, multumesc! Ce nume frumos ai ales pentru fetita ta! Cellu, Aurelcris, abia astept sa vin la subiectul vostru, e atat de placuta atmosfera acolo, stiti cum sa va incurajati una pe alta si sa va ajutati...

Felicia, menogoanele tale mi-au purtat noroc! Si cele ale lui VERET si cele ale KITTEI! Va multumesc si va doresc sa aveti si voi curand bucuria mea de acum!

Iana-mari, Ella72, Arina21, Doris71 va multumesc! Iana, si eu dupa fiv urmatoarea luna am avut senzatia saptamani in sir ca sunt la ovulatie, e normal sa te doara ovarele pentru ca hormonii se elimina treptat din organism, pana atunci isi fac de cap...

Ladyxe, asa a zis si asistenta care mi-a recoltat: "asteptati un cadou de la Mos?" si am zis "DAAAAA, il astept de muuuult!" Ai sa vezi ca va veni si la tine Mosul, numai speranta sa ti-o pastrezi si sa incerci in continuare!

Monica, ma bucur ca te-am mai scos putin din starea care te bantuie de ceva vreme incoace... cauta solutii incontinuu, nu te opri pentru ca ele exista, numai s-o gasesti pe cea corecta... tristetea si amaraciunea nu au ce cauta, ingredientele principale sunt INCREDEREA, PLANUL si SPERANTA! Sa nu te paraseasca niciodata si vei vedea ca va veni si vremea ta! Eu sunt aici ca sa-ti spun atunci: "vezi, am avut dreptate"

Piticule, poate vestea mea te-a scos din ibricul ala pe care te laudai ca-l ocolesti... nu te da batuta!

Boo, sunt cu ochii pe tine si cu pumnii stransi!

Dream, si visul tau se va implini! Asteptam rezultatul tau pozitiv, simptomele sunt de bun augur!

Xrysya, abia astept rezultatul tau maine care va fi in mod sigur pozitiv! Daca testul s-a pozitivat in primele 5 minute esti sigur insarcinata! LA MULTI ANI!

Olteancooo, se vede ca mi-ai tinut pumnii stransi!

Flori76, Luck, Marrina, cristinici, heleny, nu va pierdeti speranta, vedeti ca uneori e nevoie de mai multe incercari pentru a reusi!

Ela28, unul si bun, unul norocos! Au mai fost reusite cu un singur ovul, important e ca s-a fecundat, ia sa vezi tu ce bebelus iese din el!

Zouzou, interesanta metoda, dar de unde am mai auzit eu de ea, oare? Nu mai stiu... oricum, daca sunt rezultate merita sa incerci chiar daca e mai scump... Despre tratamentul meu voi scrie, e o schema proprie "hot" dar cred ca trebuie adaptata pentru fiecare, voi scrie in zilele urmatoare tot despre el in mod sigur, e destul de mult de scris. Te pup si indiferent in ce stadiu esti eu iti doresc mult succes!

Alina alexandra, nu stiu care e faza cu estradiolul ca si eu m-am impacientat, m-a iesit 540 parca in ziua 8 de stimulare si am avut 8 ovocite, din calcule reieseau doar vreo 5, dar vezi ca nu e relevanta in toate cazurile analiza sau poate laboratoarele dau gres... nu stiu... eu iti doresc sa ai suficiente ovocite de calitate.

Cris86, Dariela, manumanu, va multumesc! Si voua va doresc sa vi se-ntample!

Nicole, multumesc, nu ai idee ce insemna pentru mine incurajarile voastre! Imi aduc bine aminte de tine cand sapam in paginile de arhiva...Spune-ne, te gandesti la un fratior/surioara pentru Ioana-Alexandra?

AnaWish, bafta la punctie si sper sa-ti aduca si tie Mosul un test pozitiv in galosi!

Noapte buna si vise frumoase va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Iar pentru tine, Bubulina, un pupic special si multa speranta ca intr-o zi vei reusi! Eu sunt aici, alaturi te tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Avalon, uite cum ma scoti tu pe mine din barlog la ore tarzii din noapte...
FELICITAAARI!!!
Iti doresc din tot sufletul sa ai o sarcina usoara, bucurii si multa fericite de acum in colo!

Xrysya, LA MULTI ANI ! (cu intarziere) Sa-ti aduca Mosul Nicolae cadoul pe care ti-l doresti, un bhcg +++!

Dream, tin pumnii si ma gandesc la tine. Abia astept sa vii cu vestea cea buna! pt. somnorici cu lipici!

Anca Wish, BAFTA maine/azi la punctie, sa decurga totul fara probleme!

BAFTA MULTA tuturor fetelor care mai sunt in asteptari si tratamente!

tuturor si sa primiti cadourile dorite de la Mos Nicolae si Mos Craciun!

Ajutati-o pe Sonia

Stu

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

quote:
Originally posted by madalina28

Avalon felicitari!!!Sarcina usoara si te asteptam la odisee
Arina eu am avut schema ta de tratament,diphereline de 3.75 in Z21 apoi dupa CM 3fiole de Gonal F pe zi timp de 12 zile,rezultatul a fost fff bun 18 ovocite din care au rezultat 9 embrioni,atunci nu am reusit dar am avut ce congela.Bafta multa in continuare!!!
Va tin pumnii si va pup pe toate.

Madalina 30+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
La mami in burtik

Masalina, sa stii ca m-am mai linistit. Merci Sper sa dea rezultate la fel de bune si la mine, schema asta.
Vad ca mai ai putinel pana nasti, iti doresc nastere usoara si o bebita sanatoasa si norocoasa.
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

quote:
Originally posted by cellu

ARINA, si eu am facut histeroscopia la Cabinetul MEDIPLUS, al dr. Poiana.
Str. Andrei Muresan nr.1, sector 1, (pe langa Sp. Parhon)
tel 021/231 77 91

Cellu 33+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Merci mult Cellu, o sa sun. Banuiesc ca se asteapta mult pana faci o programare, nu??
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Iertare ca scriu OFF topic, dar mi se pare strigator la cer, daca ni se intamopla uneia dintre noi, care era oare reactia familiei? Dumnezeu sa ne apere pe toti.

cris83 am vazut intreaga stire la tv, intrebata la tel de catre repoteri drB a raspuns ceva de genul:"nu i se pare corect sa fie sunata in miezul noptii si sa-i trezeasca copii din somn", am citit si intreaga poveste.
Cred ca si ea are o parte din vina.
Gata am terminat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Intru si eu sa felicit din inima pe fetele care au spart ghinionul ce s-a abatut la fivoase in ultima vreme .

Avalon si Xrysya Va doresc sarcina usoara si la termen, copii frumosi, sanatosi si norocosi !!!

Dream,sper sa calci pe urmele lor si sa ne dai o veste buna.

Ancutz, Doamne ajuta !

toata gasca

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Avalon draga mea imi dai voie sa te trec pe lista fericitelor gravidute?Nu fac asta fara acordul tau.Sunt nespus de fericita pentru tine!A fost al doilea FIV?Te pup si iti doresc sarcina cat mai usoara,la termen si bebelasi sanatosi!

Dream azi te asteptam cu vesti bune!
Xrysya vino cu valoare mare!!!!
Anca bafta azi la punctie!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

AVALON

GATA m-ai scos din carapacea in care m-am inchis dupa fiv.Astazi il sun pe dr meu pt o eco in ziua 10 a CM si incerc o inseminare luna asta (dc am cu ce dar sunt sigura ca o sa am).Nu stiu prea multe despre asta ca nu am mai facut niciodata stiu ca tb sa am cel putin un folicul si endometrul tb sa fie peste 10 ca si la fiv ?Poti sa-mi spui ceva te rog de tratam.ce tb urmat dupa.Oricum astazi am tema de casa si ma apuc de citit.
pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Luck, pana iti raspunde Avalon, pentru inseminare, da, trebuie minim un folicul de circa 20 mmm, endometru peste 8mm si trompe ok. Se face o ecografie de monitorizare in Z11-Z12 (la un CM de 28 zile), daca e ok se recomanda Pregnyl si apoi inseminarea in Z13-Z14. Ca si la FIV, eventual, dupa inseminare, se da sustinere cu progesteron. Bafta!

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput