xrysya

suuuuuperrr de suuuuperr! Asa fetelor...tot inainte cu vestile bune!

laura- cel mai imp. e sa te faci bine!Asa este cel mai intelept lucru din partea dr-lor... de a congela embrionii chiar daca se mai pot pierde din ei!Caci la ce bun sa pui embrionii daca mami nu e ok cu sanatatea??? Stai cumintica...fa-ti tratamentul ca sa scapi de blestemata de hiperstimulare... si cu ajutorul lui DD faci luna viit. ET!!!Te
si ai grija de tine!
dream-scumpa mea!! Mult a fost..putin a ramas! Facem galerie !!!
...pupici
dany
Lasa Laura, bine ca ai trecut de punctul critic. Bea multa apa in continuare, albus de ou, fara paine si biscuti, chiar daca poate iti e greu sa mananci altceva. Nici mie nu mi-au transferat embrionii, din aceleasi motive, inca ii am congelati. O sa mai dureze ceva pana ti se lasa burtica dar lucrurile vor merge spre bine sa stii. Si ai grija si cu ficatul, mie imi iesisera prost si transaminazele si inca ceva , tot de la hiperstimulare(asta inainte sa fac icter de la transfuzii).
Laura ai grija de tine,sa te faci bine ,asta e cel mai important acum!Desi d-na Matei e foarte sceptica in ceea ce priveste reusita ET cu embrioni congelati,tu fii optimista pentru ca sunt reusite si asa.De exemplu Madalina28 si mai sunt aici pe forum fete care au reusit cu embrioni criogenati.Fii optimista!
Kora
CARPE DIEM!
AVALON, XRYSYA, BRAVOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! FELICITARI, BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI SA AVETI!!!!!!!!!

DREAM 

-ATEPTAM UN REZULTAT POZITIVVVVVV