Hidrosalpinx 6
Raspunsuri - Pagina 7
tamaryllis spune:
Mai fetelor, da' v-ati ascuns bine! Pe unde sunteti?
Mie mi-a scris dr. si mi-a zis ca a fost o sarcina biochimica si ca nu ar trebui sa citesc prea mult pe net despre asta!
Mi-a mai zis ca trebuie sa ma gandesc ca deja am avut un contact cu embrionasii mei si ca e sigur ca voi ramane insarcinata f repede(prin fiv, normal
)
El nu imi recomanda sa fac analizele imunologice. Citez aici:
Consider it a good sign for the future and you should be sure that you are a healthy young woman without immunologic disorders. I would not check it after the the first IVF cycle especially with a biochemical pregnancy already.
Cred ca voi face macar cateva, sa imi iasa mie din cap si o posibila problema in ac sens.
Voi ce mai faceti?
Olguta, Ala, cand incepeti?
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
olgutza0905 spune:
Eu in august am salpingectomia si in oct la Zadori. Acum astept concediul sa ma bucur de soare, de mare si de luna de miere:)))
Va pup si bafta la toate!!!
iana_mari spune:
Tamy cred ca d-rul tau are dreptate si eu am avut la primul fiv sarcina biochimica,cu valoare mai mica,6,5.Cred ca a fost un semn ca se poate.
Mult succes la urmatorul fiv
.
PUPICURI PT. TOATE FETELE DE LA NOI TREI.
Joi merg sa fac dublu test,sa-mi tine-ti pumnii.
iana
12+ 

ala77 spune:
TAMARYLLIS,
Eu ma apuc din nou cel mai devreme in noiembrie. Depinde de sfatul dr. Si probabil ca am sa fac la Budapesta cu dr. Kovacs. In septembrie abia merg la prima intrevedere.
tamaryllis spune:
Iana, iti tinem pumnii azi la test! Sa ne aduci vesti bune si cateva pozici, sa iti vedem si noi bebicii!
Olguta iti urez concediu placut si o luna de miere minunata!
Ala, am auzit atatea lucruri bune despre dr Kovacs, ca ma batea si pe mine un gand... Dar pana la urma m-am hotarat sa merg la Zadori, chiar daca avem pareri diferite referitor la analizele mentionate mai devreme. Cred ca a facut tot ce tinea de el sa reusesc si a facut bine! Pur si simplu nu a fost sa fie!
Oricum, noi aveam pareri diferite si in ceea ce prveste salpingectomia, caci el insista ca nu am nevoie sa imi scot trompele daca hidro nu se vede la ecografie. Pana la urma am cazut de acord ca e mai bine sa le scot.
Nu stiu exact cum sta treaba (stiintific vorbind), dar uite ca am auzit si de fete care au facut fiv fara salpingectomie, nu au reusit si acum ramas natural pana la urma.
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
cristal1995 spune:
Tamarryllis: iubita, sa nu regreti niciodata decizia de a-ti scoate trompele. Eu, acum, privind in urma, regret nu decizia mea, ci a medicilor, d a nu le scoate LA TIMP. Asa am ajuns sa am 4 laparo si nu stiu cate sanse sa raman gravi. Nimeni nu-mi poate spune cu certitudine in ce masura a fost afectat organismul meu de acest hidro, dar se pare ca a fost.... cam rau.
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
claudia79 spune:
Cristal, imi place schimbarea la tine!
Olguta, bine faci! luna de miere fericita!
Iana_mari, o sa fie bine la test ce iti tot faci probleme? pup fata!
Blanche25, mai poti? eu nu prea, asa de rau ma manca......
tamarylis ai incredere,daca l-ai ales, trebe sa te lasi pe mainlie lui,pt psihicul tau asta, nu de altceva. eu la fivul urmator nu o sa mai pun nici macar o intrebare, singura mea proecupare o sa fie sa fiu convinsa ca reusesc!
va salut pe toate fetele de aici, Ala, paunas, Coco, Husky, toate-toate!
Blanche25 spune:
Cristal draga mea, ce m.a emotionat ce ai scris la Fiv...eu pe lista de gravi..,,...mi se pare cateodata asa de departe...azi am o zi mai melancolica asa....dar iti zic sigur ca ajung acolo
, nu sunt de acord cu venirea mea si apoi a ta, in nici un caz, ce zici daca mergem impreuna? Asa nu ne suparam ![]()
Unde mergeti in concediu?
si petrecere frumoasa
Claudia, ma arde deja
. 
Iana ce semnatura superba ai
.
Tamary data viitoare va fi bine pana la capat.
Ala te asteptam in curand cu o burticuta ''Made in Ungaria'' si la termen. 
Tuturor numai bine fetelor
iana_mari spune:
FETELOR am facut eco ieri si totul este in ordine.Suntem in grafic cu masuratorile .La unul din bebei placenta este un pic joasa,dar nimic ingrijorator.Acum asteptam rezultatul de la bi test.
Cristal si mie imi place semnatura ta.
Fetelor luptati si credeti in reusita voastra pt. ca totul devine realitate.Va pupic pe toate si relaxati-va in vara asta ca la toamna sa incepeti fiecare toate procedurile necesare.

iana
12+ 

doli74 spune:
Dragele mele colege de suferinta,
Voi nu ma cunoasteti, e prima oara cand scriu, insa eu citesc subiectele despre infertitlitate de cativa ani buni, asa ca va cunosc pe multe dintre voi, din povestile postate aici.
Dintr-o ambitie prosteasca (sau poate din comoditate) mi-am propus sa scriu pe forum numai in momentul cand voi reusi sa raman gravida, pentru ca fiecare reusita povestita aici incurajeaza sute de cititoare din umbra ale forumului. Si uite ca minunea s-a intamplat...
Pe scurt, in 2006 am fost diagnosticata cu hidrosalpinx bilateral, diagnostic crunt, dar depre care eu nu stiam nimic si nici pe net la vremea respectiva nu am gasit mare lucru.
Au urmat :
- nov. 2006, laparoscopie1, cu desfundarea trompelor, operatie absolut inutila, pt. ca lichidul din trompe s-a refacut imediat (chestie pe care am aflat-o mult mai tarziu, cand am aprofundat subiectul)
- feb. 2007, 1 IA nereusita
- nov. 2007, FIV1 nereusit – repet, nu stiam ca lichidul din trompe poate afecta embrionii, pt. ca niciun dr. nu mi-a spus asta
- feb. 2008, laparoscopie2 pt. sigilarea trompelor prin electrocoagulare, facuta la cererea mea
- iunie 2008, FIV2 nereusit
- iulie 2009, FIV3 reusit, beta hcg in ziua 14 de la punctie 150 si azi, ziua 18 de la punctie 530.
Fetelor, ce vreau sa va spun e ca se poate reusi si cu hidrosalpinx, chiar daca n-am facut salpingectomie. Se pare ca sigilarea trompelor a fost suficienta, cel putin in cazul meu.
Daca aveti intrebari si credeti ca va pot ajuta cu vreun sfat, nu ezitati.
Iana_mari, am urmarit povestea ta, pt. ca semana destul de bine cu a mea (minus salpingectomia). Sarcina usoara! Mai povesteste-ne cum te simti.