Hidrosalpinx 5

Hidrosalpinx 5 | Autor: tamaryllis

Link direct la acest mesaj

cap.1
cap.2
cap.3
cap.4

Cateva studii/articole:
www.artamedica.md/articles/22/05.pdf" target="_blank">salpingectomie-pro si contra
www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15976534?ordinalpos=1&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_DiscoveryPanel.Pubmed_Discovery_RA&linkpos=4&log$=relatedreviews&logdbfrom=pubmed" target="_blank">neosalpingostomie sau salpingectomie?
modificari la nivelul endometrului dupa salpingectomie la pacientele cu hidrosalpinx
www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16580673?ordinalpos=1&itool=EntrezSystem2.PEntrez.Pubmed.Pubmed_ResultsPanel.Pubmed_DiscoveryPanel.Pubmed_Discovery_RA&linkpos=1&log$=relatedarticles&logdbfrom=pubmed" target="_blank">cum raspund ovarele la stimulare dupa salpingectomie
www.cnaa.md/files/theses/2008/12542/alina_hotineanu_abstract.pdf" target="_blank">infertilitatea tubara
www.eva.ro/sanatate/afectiuni-ginecologice/salpingitele-articol-3909.html" target="_blank">salpingitele
Patologia imunologica a implantarii oului- ce analize facem?

Au invins:
Antonel- a reusit natural (citeste aici)
Betty78 - a reusit prin FIV (citeste aici)
Hera01 - FIv reusit fara salpingectomie (citeste aici). Acum mamica fericita - citeste aici
Xrysya- a reusit in urma primului FIV(citeste aici si aici)
Macarie - hidrosalpinx bilateral descoperit in 2007,laparo in 2007, ramas gravi la 1 luna dupa operatie, in prezent o fetita de 1 an si 3 luni (citeste aici). Succes la "proiectul" bb 2!
Huski- FIV 3 reusit dupa salpingectomie - citeste aici
Iana_mari- 2 Fiv cu trompele clipsate. Ulterior s-a efectuat salpingectomie bilaterala; FIV nr. 3 reusit cu - citeste aici si aici

Vor reusi cat de curand:
Tamaryllis: hidrosalpinx bilateral descoperit laparoscopic. S-a efectuat neosalpingostomie bilaterala, insa fara rezultat pozitiv in urmatoarele 6 luni. Ulterior s-a efectuat salpingectomie bilaterala; in pregatire pt. FIv in iunie-iulie, ce se va finaliza cu sau!
Cristal1995: 3 FIV+1 ET cu congelati la Giulesti CU hidrosalpinx - nereusite; 1 FIV in Israel cu trompele clipsate - nereusit; 1 FIV in Austria fara trompe - nereusit. Succes si sa iasa asa cum iti doresti!
Blanche25: hidrosalpinx bilateral descoperit la HSG; s-a efectuat salpingectomie bilaterala. Dupa 10 luni de la operatie, FIV 1 nereusit in Madrid. Urmatorul Fiv este cel norocos!
Mara72: 3 fiv la clinica din cluj, primul cu hidrosalpinx, iar urmatoarele 2 fara, dar din pacate toate trei nereusite. Urmeaza in toamna Fiv-ul norocos!
Miruma38: in 2007 - laparascopie, s-a practicat adezioliza si cromotubatie, s-a permeabilizat partial trompa dreapta, iar trompa stanga a ramas infundata.In mai 2009, rezulltatul ecografiei - hidrosalpinx stang 57/40 mm si hidrosalpinx drept. Urmeaza FIV norocos!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Cu siguranta va fi un capitol plin de vesti bune, la fel ca si cap.4!
Cocolyso, Miruma, voi urmati!
Iana, iti tin pumnii sa fie valoarea care trebuie!Sigur va fi bine!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Miruma, medicul tau face jonglerii.
Nu stiu ce sa-ti zic de efectele simtite dupa injectie, caci nu m-am injectat pana acum. Dar urmeaza!
Stiu insa ca iti poti induce unele stari. Poate te-ai gandit prea mult la posibile efecte colaterale... Oricum, trebuie spus medicului!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Tamaryllis multumim pentru noul capitol. Doamne ajuta sa fie un capitol plin de reusite...Nustiu ce sa mai zic de doctorii mei......Am discutat acest subiect nici ei nu prea inteleg ce se intampla....Oricum vom vedea pe parcursul stimularii ce se intampla.Mie frica de injectia de diseara.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

miruma eu am avut stari similare la prima injectare, adica am lesinat de vreo 2 ori spre disperarea sotului ca el ma injecta M-am speriat putin dar medicul mi-a zis ca s-a intimplat probabil din cauza stresului si a emotiilor si inclin sa cred ca e asa ca eram destul de stresata de ideea de a face injectii in burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Tamaryllissper din tot sufletul sa reusesc si sa va iau dupa mine.
Miruma si eu cred ca de la stres ai avut acele stari.
Mara
Iana
Blanche
Miruma, sa revin la ce ai scris, nu am nimic cu Dr,Predoi insa eu l-as schimba....am asistat marti la o faza care m-a dezgustat definitiv......Andreea ii spunea ca a sunat o dna pt monitorizare ziua 11 dar pica luni si ei luni vor sa nu lucreze si i-am zis dr ii zic ca ati zis dvs sa vina in ziua 12 si a facut acea grimasa....cu mana, adica uite asa o barba avea.
M-am abtinut pt moment insa nu voi uita.....fetele suna si isi pun sufletul pe tava si ei isi bat joc .....rusine!
Parerea mea este ca tb sa faci laparoscopia (probabil ca Dl Predoi e prea ocupat....) si sa sti clar ce e.
Uite cel mai bun exemplu la mine si la Iana.
Te rog sa nu te superi, incerc sa te ajut, stiu si eu f bine ce inseamna sa iti doresti un copil si sa nu il ai.

http://tt.lilypie.com/90dop3.png

Mergi la inceput

Cocolyso cum sa ma supar??Crezi ca eu nu stiu vorba :" Tot patitu i priceput?"Numai ca eu am facut laparascopie inainte cu 1 an si jumatate cu cei mai buni 2 doctorii din Constanta care nu miau spus ca as avea hidro.Sigur ca se putea face pe parcurs dar....pentru dosarul fiv am facut cateva eco monitorizare ovulatie si la fel nici un doctor (2 doctori diferiti) nu miau spus ca as avea hidro.Atunci am hotarat sa merg mai departe indiferent de care dintre ei se inseala.Si oricum este prea tarziu deja sa ma opresc....
Cred ca sunt nebuna dar DD are grija de nebuni
Va iubesc fetelor sunteti minunate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

MIRUNA MAI CITESTE O DATA CU ATENTIE CE AM SCRIS EU DESPRE HIDRO.
POATE APAREA ORICAND,NU CONTEAZA CA AI FACUT ACUM UN AN .
SPOR LA INJECTAT SI AI GRIJA CU EMOTIILE

EU ASTEPT SA MA SUNE,AM DONAT DE DIMINEATA SANGE PT. BHCG.
PT. TOATE FETELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

ziua 14 de la et bhcg 188,oficial sunt graviduta.

Mergi la inceput

Sa fie intr-un ceas bun IANA cu bebe/ici sanatosi si nascuti la termen..Bucurate din plin de perioada de sarcina o meriti din plin....la cat ai asteptat cred ca ti se pare ca visezi acum.Pup burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Iana FELICITARI!!!!
De abia astept sa ne povestesti cum te simti in fiecare zi.
eu azi am fost la eco, ziua 9, 10 ovocite, endom 10, trilaminar, dr spune ca scopul este sa obtinem 4 embrioni, a confirmat si el ca nu numarul este important.
Marti punctia, joi ET.
Va pup si sa auzim vesti bune!

http://tt.lilypie.com/90dop3.png

Mergi la inceput