Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *260*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Exact la fel urla si Andrei. Mai exact racneste pana se ineaca si nu mai are aer sa respire.
Exemplu: a racnit si s-a tavalit ca nu vroia sa plece din parc, a intrat racnind pe usa, ca nu vroia sa intre in casa, a racnit la masa si nu a pus nimic pe gura.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Ce familiar imi suna
Astia numiti Andrei or avea ceva in gene....

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Completare! Astia numiti Andrei si nascuti in Capricorn!

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

[Daria.
nu vroia sa se culce, a vazut tot filmul cu Pinocchio si apoi mai vroia si Alba ca Zapada. se facuse 12 noapte si ea nu avea niciun gand de dormit. si a inceput sa tipe si sa se smiorcaie ca ii oprise tati dvd si l-a gonit din pat(dormim toti 3 si Iulia singura in alta camera) apoi pe la 1 noaptea nu am mai putut de nervi si i-am tras 2 palme la pampers, ca ma tot uitam la ceas si se apropia ora de trezerie a Iuliei si eu tot treaza eram. dar nu a tacut, a ineput iar. si o tinusem si in brate si i-am cantat nani nani, apoi am pus-o si pe picioare si ea nimic, maraiala continua. pana la urma a ramas sa doarma doar cu tati si eu m-am mutat cu Iulia in camera. naspa rau, nici cand i-au iesit dintii nu ne-a chinuit asa de tare.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios

Povestea Iepurasului somnorici

Daria

Iulia

Of, da e gelozia manifestata la cote inalte...ii e teama sa se culce ca sa nu dispari, ca si asa cand e treaza te imparte cu fiinta aia mica care a aparut in spatiul ei vital si culmea, nici nu pleaca odata. Asa am dus-o si noi cu Marc luni de zile...ne apuca si 1 noapte si nu adoarmea in ruptul capului, sau se trezea de n ori pe noapte urland.
Nu vreau sa te sperii, ci doar sa te incurajez ca o sa mai dureze ceva vreme, dar o sa treaca. rabdare si nervi de otel .

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Lala, felicitari! nu doar seniorului ci si tie chiar vroiam sa te intreb daca il mai duci pe Andrei la antrenament. vreau sa o dau si eu pe Daria la aikido dar am citit pe net ca ii primeste dupa 5-6 ani.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios

Povestea Iepurasului somnorici

Daria

Iulia

Mary unde il duc eu pe Bogdan sihan il primeste pe Andrei de acum dar fiind perioada de pregatire pentru examen de grad si cupa nu mi-am permis sa il duc din 2 motive :
- i-ar fi deranjat pe ceilalti deoarece inca nu asculta sa execute dupa comanda si se crede doar la joaca pe o saltea imensa
- al doilea motiv copiii se concentreaza si lucreaza in forta mai ales la grupa lui Bogdan unde sunt mai mari si ar fi putut sa il loveasca rau daca asta umbla ca bezmeticul printre picioarele lor.

Asa ca dupa examen cand se linistesc lucrurile si mai incepe si vacanta scolara fiind si mai putini la antrenamente il voi duce sa se acomodeze.

Din toamna il voi duce regulat.

Din experienta iti pot spune ca de la 3 ani incep sa inteleaga si respecta regulile in dojo.

Sorry de noaptea alba.

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI DIMI!
LA MULTI ANI PUILOR CU NUMELE DE MARC!

Am vazut poze cu 2 perechi de fratiori superbi Bogdan si Andrei, Marc si Andrei!

Mary am citit povestea iepurasului, sper sa treceti cat mai usor si epede peste accesele de gelozie ale Dariucai!

Eu sunt tare suparata, Sof iar face temp fara alte simptome,este a treia luna exact in aceeasi perioada, doua zile face 38,5 a treia intre 39,5-40 dupa care cedeaza brusc,ieri dimi in a patra zi de la debutul febrei s-a vaitat ca o doare pasa cand a facut pipi la prim a ora, pediatra zice sa-i dau cedax ca e infectie urinara, eu nu i-am dat pt c vreau sa-i fac urocultura maine o sa o duc la 3 laoratoare, vreau sa-i fac si aslo,sideremie,calciu, hemoleucograma, exudat gat limba nas, este foarte maaita nimic nu-i convine plange din orice se vede ca o deranjeaza ceva, iar mie mi-e ciuda ca nu o pot ajuta pt moment cu nimic, pulmonar este exclus sa aiba ceva a vazut-o vineri dr si este curata.Acum scriu cu o mana nu a vrut sa doarma decat in brate la mine bombonica mamei!

Mergi la inceput

Madalina mie imi facea Bogdan asa cand avea ori stafilococ auriu ( la el a fost nazal) ori timpanita ( lichid infectios in spatele timpanului) datorata tot stafilococului.
Asta daca excludeam gat rosu de la laringite. Deci daca era curat in gat atunci ori era ureche ori o bazdacanie de streptococ/stafilococ.
Si am tras-o cam 3 ani cu el asa cu febra lunara fara alte simptome. S-a rezolvat numai dupa destul de lungi investigatii si un tratament pe un antibiotic ce a mers la asta dar facut 14 zile.

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Mada bine faci cu analizele. Eu cu Ozi am tras intre 4 ani si 6 ani cu febra la luna si antibiotic la 5 saptamani. De cele mai multe ori erau polipii.

Lala felicitari premiantului!

...si fetelor va multumesc pt ca m-ati temperat...Ozi e isteata dar inca e necoapta pt clasa a V-a...e aiurita rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La multi ani Dimitris! Laurici sa-ti traiasca frumusheatza de baiat!

si sarbatoritii Marc de Roli, Markus de Ven si Marc de Veronicka! Sa fiti fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

nemary, rabdare, si cat poti, fara palme la pampers... e foarte greud e asimilat pt ea cocneptul de "sora mai mica".

lala, domnul sot e prof de aikido si-ti recomanda calduros sa astepti cu aikido pt andrei pana la 5-6 ani. nu e vorba de reguli de do-jo ci... de maturizare fiziologica, de vederea periferica, de coordonare. pt varsta mai mica cel mai bun e judo - dupa parerea lui, si inclin sa cred da nu vorbeste prostii. si cred ca tine de capricorni fazele cu urlatul, la pariu ca nu-l intrece nimeni pe sacha????

am inceput mesajul acum...2 ore. intre timp am eliberat "depozitul" care e pregatit sa se transforme in birou. mi-e rau cand ma gandesc cate mai trebuie aduse de dincolo si ce greu il urnesc pe domnul sot.

ma rog, nu mai stiu ce vroiam sa scriu, prin urmare, ma retrag in sufragerie la film:)
pusici

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Eu sunt tare suparata, Sof iar face temp fara alte simptome,este a treia luna exact in aceeasi perioada, doua zile face 38,5 a treia intre 39,5-40 dupa care cedeaza brusc,ieri dimi in a patra zi de la debutul febrei s-a vaitat ca o doare pasa cand a facut pipi la prim a ora, pediatra zice sa-i dau cedax ca e infectie urinara, eu nu i-am dat pt c vreau sa-i fac urocultura maine o sa o duc la 3 laoratoare, vreau sa-i fac si aslo,sideremie,calciu, hemoleucograma, exudat gat limba nas, este foarte maaita nimic nu-i convine plange din orice se vede ca o deranjeaza ceva, iar mie mi-e ciuda ca nu o pot ajuta pt moment cu nimic, pulmonar este exclus sa aiba ceva a vazut-o vineri dr si este curata.Acum scriu cu o mana nu a vrut sa doarma decat in brate la mine bombonica mamei!

Sigur e infectie urinara.l De urgenta la analize, nu mai astepta ca se inrautateste treaba. Si dureaza tratamentul mai mult.

Si daca tot veni vorba de infectie urinara, si Alexia are. Cred.
De marti, cand v-am zis ca merge in spital pt. analize, a ramas internata. Mama zice ca in analiza de urina i-a iesit o infectie foarte urata, si acum sta cu branula si primeste antibiotic la fiecare 8 ore. Pe ce perioada? Nu se stie......Si analize la fiecare 2 zile, si trebuie sa-i puna sonda sa-i colecteze pipi . Saraca mama nici diagnosticul nu stie sa mi-l spuna, desi zice ea ca dr. i l-a spus. Si pe deasupra dr. a plecat la o conferinta in Bucuresti si abia maine vine inapoi, si sper sa aflu si diagnosticul, ceilalti dr.care fac de garda si asistentele nu vor sa-i spuna diagnosticul, pt. ca dr. ( sefa la pediatrie) nu le da voie.
Si pe deasupra , saracuta Alexia mai are si probleme cu fierul, e sub nivelul minim , la fel ca mine.

Noroc ca am insistat sa faca analize, ca altfel cine stie ce nenorocire se mai intampla. Vreo infectie la rinichi sau mai urat.....
Ma bucur ca am dat peste pediatra asta, e un dr. f. bun, se pricepe. Ca dr. de aici si cei pe care i-am gasit in Ro. anul trecut, doar au bajbait si au facut teste pe Alexia atunci cand era racita, si a fost toata toamna si iarna, si acum se vad consecintele, pt. ca niciodata nu i-a trecut raceala complet.
A inceput sa manance mai bine si sa doarma mai mult, desi si inainte dormea dar avea un somn agitat.

Iar problema picioarelor mi se pare minora acum, fata de infectie, intai sa se faca bine , apoi sa facem trat. cu fier si abia apoi urmeaza si ortopedul.

Si asa ma doare inima, ca eu sunt aici si nu o pot strange in brate, si nu ai pot alina durerile si temerile, si nu sant langa ea cand ma striga la telefon Si mai rau e ca nici nu stiu cand voi putea pleca in Ro., sau daca voi pleca in vara asta..............sper sa nu raman singura pe aici, ca sotul are deja biletul luat.

Ce ma mai tine pe linia de plutire, pe o perioada ( nu stiu cat de lunga v-a fi), e ca imi voi ocupa timpul decorand camera Alexiei pe cand se v-a intoarce.
Ne mutam din nou, ( asa urasc sa mut toate lucrurile dintr-un loc in altul), pt. ca sotului i s-au taiat 26 ore/luna, tuturor angajatilor de fapt, si a trebuit sa ne mutam la ceva mai ieftin, dar am gasit ceva fabulos, o casa cu 3 dormitoare, mai ieftina si mai mare decat aprtamentul in care stam acum, doar ca nu mai e asa aproape de centru, dar in schimb e mai aproape de serviciul sotului si am si un shopping centre imens, cu 180 magazine si 7000 locuri de parcare free , si e la doar 2 km de casa.
Avem 2 gradinite in spatele casei si scoala la 5 minute. Speram sa ne fie bine in noua casa. Desi o sa ne ia timp pana o sa terminam de aranjat.

Hai ca m-am lungit, noapte buna, somn usor.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 ani
Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutam

co.kildare - Irlanda
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Miri sotul tau in mod cert nu vorbeste prostii
Insa la noi shihan lucreaza si cu pitici mai mici tinand cont de varsta lor evident. Totul este o joaca pana pe la 5 ani, ii lasa in ritmul lor dar le insufla dragostea pentru sport si aikido in mod special.
Bogdan a inceput la 3 ani si jumatate si el.
Pot spune ca abia de la 7 ani nu mai este joaca ci "gandeste" altfel procedeele, oricum se vede maturizarea.
Insa nu regret ca a inceput atat de mic, personal consider ca l-a disciplinat enorm si l-a invatat sa fie perseverent si ambitios.

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput