Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *260*
Raspunsuri - Pagina 16
roli25 spune:
Exact la fel urla si Andrei. Mai exact racneste pana se ineaca si nu mai are aer sa respire.
Exemplu: a racnit si s-a tavalit ca nu vroia sa plece din parc, a intrat racnind pe usa, ca nu vroia sa intre in casa, a racnit la masa si nu a pus nimic pe gura.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
La Marc aceste manifestari s-au atenuat odata cu gradinita. Mor de nervi ca pe Andrei nu am putut sa-l dau mai devreme la gradi.
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ellenuta spune:
lala ce karateka ai tu acolo .. iar andrei vad ca e super incantat .. si chiar da, dupa figura lui bogdan .. doi frumosi are mama. si da .. am si eu un specimen urlacios in casa care, daca nu i se face pe plac sau nu obtine ceea ce vrea, tipa, urla, da cu dosul de podea .. asta e .. mergem inainte ..
ceska ce alambicatura .. sper sa va luati banii si sa fie totul ok.
mirik uf colici bata-i vina .. si pe anna au chinuit-o rau, primele saptamani au fost horror.
roli
ce baieti frumosi ai si ce se iubesc! ce papa acolo in castronele?
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
roli25 spune:
Merci de aprecieri fetele.
Ellenuta...ei papa...le facusem o bunatate de capsuni, cu banana si cereale din care au luat 2 guri si au decretat ca nu e buna.
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
BAIETII MEI IUBITI
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 Exact la fel urla si Andrei. Mai exact racneste pana se ineaca si nu mai are aer sa respire. Exemplu: a racnit si s-a tavalit ca nu vroia sa plece din parc, a intrat racnind pe usa, ca nu vroia sa intre in casa, a racnit la masa si nu a pus nimic pe gura. ![]() Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Ce familiar imi suna

Astia numiti Andrei or avea ceva in gene....
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
Lala_D spune:
Elle de dat nu da dar striga in timp ce mimeaza lovitura si frati'su se preface lovit rau si cade jelindu-se, asta micu' e fericit si victorios 
Circ nu altceva...si chestia asta o fac cam la 2 zile, vine la mine cu sabia si centura si ma duce la dulap sa-i pun chimonoul.
Fara costumatie nu are farmec cica ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
ceska777 spune:
Asa, baietii dorm, eu am pregatit toate cele sa iesim deseara la gratar in livada.....
Miri,
of, nebunie curata dar macar bine ca e vreme buna si baietii au unde zburda chiar sub ochii tai.
Eu zic ca in cazul tau, a treia ceza, e poate normal sa se refaca mai greu chiar daca dr a facut o opera de arta. Sper sa-ti spuna moasa cand vine ca esti pe drumul cel bun...
Cum ziceam, trecutul meu romanesc e al meu. Chiar si romanesc. Si nici faptul ca le-am subliniat ca ultimii ani ii lucrasem intr-o firma romano-GERMANA nu i-a impresionat....
Tu macar stii ca dupa Jeremy ai unde sa revii....
Sa zicem ca imi revin si tot ei sunt aia care au pierdut un profesionist ca mine ![]()
Fetelor, al meu nu striga prea tare (decat cand canta mai intelege ca un ton inalt trebuie tipat) dar se razboieste cu mine-cel mai nasol cand trebuie sa il schimb sau il aduc in casa si el ar mai vrea sa se plimbe cu vreunul din vehiculele lui-are trei parcate in fata casei. Sau cand trebuie sa plecam din livada si el ar mai vrea sa se plimbe cu masinuta si n-are chef sa il pun in scaunul de masina.
Atunci da din maini, ma trage de par, ma zgarie. Azi de dimineata am incasat-o dar mai incolo a fost foarte cooperant. Am iesit la pranz in public si s-a purtat exemplar, foarte politicos. Mi s-a mai spus de catre "externi" care il intalnesc ocazional ca e, pentru varsta lui, foarte bine educat
.
Acasa se da in stamba. Oare o fi aflat ca rufele murdare se spala in familie?????
Dimitrachis,
LA MULTI ANI!
Laura_D, sa-ti traiasca feciorasul!
Roli,
baietii tai -asa mi se pare mie inca de la inceput dar cu varsta se accentueaza zic eu- sunt cate unul pentru fiecare parinte: Marc al lui tati, Andrei al tau. Sunt niste scumpi si mai incolo o sa fie de nedespartit. La multi ani lui Marc de onomastica!
LalaD,
pe samuraiul mic l-am vazut pe blog! Eu zic sa faca tati rafturi mai incapatoare ca or sa curga cupele.......
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Inca ceva: pe copilul meu super politicos il deranjeaza deja ceva. Suntem afara si cand trece cineva pe langa noi gaza mea saluta, si inca de la distanta. Mai toata lumea ii zambeste si saluta inapoi. Uneori e haios cand in miezul zilei ii iese un "buna dimineata". Dar sunt si specimene care nu i-au raspuns la salut. Ultima data joi dupa masa tarziu cand s-a intamplat sa nu i se raspunda la salut m-a intrebat "was hat der?" "cu asta ce-i?". Of, greu.....ce sa-i fi raspuns?!
Blogu` nostru
ceska777 spune:
Ce povesteam mai sus ma face sa ma intreb: oare iesind din casa noastra in lume, mai incolo, cate chestii nu i se vor parea deplasate, absurde si de neinteles? E vechea mea dilema despre cum sa cresti frumos un copil in lumea urata de azi!?!?!?
Blogu` nostru
nemary spune:
Roli, ce dulci sunt asa imbratisati, ii vine sa-i papi nu alta. cand o sa le vad si eu pe fetele mele asa?!
Miri, si eu am avut o noapte la fel de horor, dar de vina nu e cea mica ci Daria.
nu vroia sa se culce, a vazut tot filmul cu Pinocchio si apoi mai vroia si Alba ca Zapada. se facuse 12 noapte si ea nu avea niciun gand de dormit. si a inceput sa tipe si sa se smiorcaie ca ii oprise tati dvd si l-a gonit din pat(dormim toti 3 si Iulia singura in alta camera) apoi pe la 1 noaptea nu am mai putut de nervi si i-am tras 2 palme la pampers, ca ma tot uitam la ceas si se apropia ora de trezerie a Iuliei si eu tot treaza eram. dar nu a tacut, a ineput iar. si o tinusem si in brate si i-am cantat nani nani, apoi am pus-o si pe picioare si ea nimic, maraiala continua. pana la urma a ramas sa doarma doar cu tati si eu m-am mutat cu Iulia in camera. naspa rau, nici cand i-au iesit dintii nu ne-a chinuit asa de tare.

Lala, felicitari! nu doar seniorului ci si tie
chiar vroiam sa te intreb daca il mai duci pe Andrei la antrenament. vreau sa o dau si eu pe Daria la aikido dar am citit pe net ca ii primeste dupa 5-6 ani.
Grati, scoate-o pe Ozi la o prajitura, nu o certa, pls. 
Ceska, imi pare rau de job, las' ca iti gasesti ceva si mai bun. cat despre tipa unde vreti sa va mutati
a inebunit? de ce sa puneti voi tapetul? daca vrea imbunatatiri sa-si faca.
Daria
Iulia