Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *260*
Raspunsuri - Pagina 18
Lala_D spune:
Irlandeza multa sanatate Alexiei 

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
Ven spune:
Madalina, asa am patit eu personal, cu infectiile urinare repeptate fix la luna! Deci nu m-ar mira sa fie asta. Bine ai facut ca ai asteptat sa faci antibiograma, altfel intrati intr-un cerc vicios de unde cu greeeeu se iese.
Irlandeza, sorry si pt. voi. E bine ca e in spital, cu tratament corect trece!
Sanatate multa amandurora!
roli25 spune:
Sanatate Sofia si Alexia. Sa dea Domnul sa treaca repede.
Irlandeza sa fie de bun augur mutarea si sa dea Domnul sa reusesti si tu sa vii in tara la pitica!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ellenuta spune:
neata
ma ustura tzitzi de cat m-a supt asta mica azi-noapte .. o chinuie dintii si ma chinuie si ea pe mine .. off ..
lala ce dulce e andreiu .. adica nu poate exersa fara kimono .. un dulce e!
ceska cat de dragut poate fi benji .. cred ca-ti vine sa-l papi cand il vezi asa amabil si politicos cu oamenii de pe strada. ma bucur ca veti reusi sa va petreceti vacanta in ro.
nemary of .. ce va chinuie dariuca .. e geloasa tare mititica .. sper sa revina la sentimente mai bune, ceea ce sper si ptr eva mea ..
mada fugi si fa=i analizele piticutei. eu tin pumnii sa fie ceva usor si sa treaca repede.
marinela mi se rupe sufletul cand citesc de printesa ta .. ma rog sa reactioneze repede la antibiotice si sa scape din spital, sa fie bine!
ce bine ca ai gasit casuta frumoasa .. sa va fie de bine!!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
fetelor .. nu stiu ce sa fac .. toata gasca de prieteni cu tot cu copii merge la mare in iulie, la bulgari .. nu stiu daca sa mergem si noi .. cum fac cu anna cu mancarica .. daca ar papa borcanele ar fi super. e prea mica sa-i dau papa de la restaurant .. frigider nu am in camera ca sa-i iau congelat .. e doar minibar unde anul trecut nu am putut tine niciun iaurt caci nu mergea ..
ce sa fac??
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta fetelor .. nu stiu ce sa fac .. toata gasca de prieteni cu tot cu copii merge la mare in iulie, la bulgari .. nu stiu daca sa mergem si noi .. cum fac cu anna cu mancarica .. daca ar papa borcanele ar fi super. e prea mica sa-i dau papa de la restaurant .. frigider nu am in camera ca sa-i iau congelat .. e doar minibar unde anul trecut nu am putut tine niciun iaurt caci nu mergea .. ce sa fac?? Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva Anna papa bun bio bebe |
Eu as merge. Sincer.
Chiar daca in cel mai rau caz ar manca 7 zile numai lapte si cereale cu lapte + iaurturi si fructe.
Dar pana la mare o poti invata sa iti accepte si cate un borcan.
Dar categoric as merge.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
ceska777 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D [quote]citat din mesajul lui nemary Din experienta iti pot spune ca de la 3 ani incep sa inteleaga si respecta regulile in dojo. |
Nici eu nu inteleg de ce si aici, pe unde am vazut, abia de la 5-6ani ii accepta. Noi mergem la gimnastica dar as vrea sa inceapa ceva serios curand, aikido mi se pare ok. Mai incolo inot si tenis daca ne-or tine pungile. Pana atunci ne delectam cu Andrei in dojo din toamna... si luam exemplu.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Irlandeza,
saraca Alexia si bolnavioara si departe de tine. Ea macar e obisnuita cu bunica ca a tot stat la voi si poate nu ii e mai greu decat iti inchipui tu ca ii e. Na, am vrut sa te consolez dar nu suna asa bine ce mi-a iesit. Sper sa iasa din spital cu un tratament corect si sa rezolvati pe rand toate problemele. Deci si voi va mutati iar sau v-ati mutat deja?
Madalina, LalaD,
of, cate nu poate ascunde o febra din asta care vine si pleaca.
Madalina, sanatate Sofiei!
Gaza mea e uneori cu obraji rosii si mai calda ca deobicei fara sa aibe febra neaparat.... sa fie maselele? Ii lipsesc inca ultimele patru si nu par sa vina inca...
Ah, Miri,
deci e prea devreme pentru ei la trante la varsta asta? E drept ca fi-miu abia invata la gim sa se dea peste cap....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Eu as merge. Sincer. Chiar daca in cel mai rau caz ar manca 7 zile numai lapte si cereale cu lapte + iaurturi si fructe. Dar pana la mare o poti invata sa iti accepte si cate un borcan. Dar categoric as merge. O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)My hobby |

gata, am facut rezervare. mergem. sper sa fie bine. imi voi lua blenderul dupa mine si sper sa ne descurcam. sper sa mai fie si laptic de la sursa
.. si va fi ok.Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
Lala_D spune:
Bravo Elle sa aveti un concediu super!
Eu cred ca vara asta il vom sari ...din pacate 

O zi excelenta !
Lala.