Pepenasi de iulie- august 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am luat doar 6 pastile de SS.Dupa primele 2 pastile noaptea nu am dormit deloc,m-a cam intepat in stanga in dreptul inimii,am avut o stare generala nasoala si nu am mai luat a 3 zi pt ca m-am speriat.A 4-a zi am luat iar....pana la 6 pastile.Am tinut regim ca altfel nu cred ca dadeam atat de mult jos.Am mancat fructe,legume,batoane de slabit,lactate....dar mancam foarte,foarte putin.Apa multa am baut in toate zilele,cred ca pana in 3l.Eu ma declar multumita pt ca oricum nu aveam mult de dat jos.Inainte sa iau SS tinusem regim vreo luna si dadusem jos 7 Kg dar mai mult nu mai reuseam si SS m-au ajutat sa depasesc greutatea la care stagnam.
Fetele care luati SS va sfatuiesc daca va simtiti rau sa luati o pastila la 2 zile,am citit pe net ca multe persoane au facut la fel.
BAFTA LA SLABIT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MARINA - targul nu prea are cum sa fie in interior. De regula sunt zone amenajate. Cea mai mare e la intrarea principala, sub copertinele alea. De plouat, nu te ploua chiar ca in parc. Noi am renuntat desi as fi vrut sa ajungem. Next time.

PICA - daca ai drum, ma anunti pls. La ce raion ai gasit pungile astea? De trebuit, mi-ar fi bune unele mai mari, minim 60 latimea si un 80 lungimea, dar ideal ar fi doua bucati de 75*100 sau cam asa ceva.

Multam de sugestii. Le rumeg. Pentru moment m-am apucat de o rulada. Mai am putin si o scot de la cuptor, o umplu imediat si ii fac poza daca iese. Am dubii nitel, ca am lasa-to pe Eliza sa bata aluatul, si mi-e ca a facut ceva gresit, a iesit cam subtire si nu am controlat-o la final....

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

salutare din Franta, va pup apasat !

Mai3, imi pare tare rau!

Vicky, sper sa treaca gastro rapid. Noi facem cate 2 sau 3 gastro pe sezon, o nebunie.

La noi e santier mare, am spart un perete intreg sa marim salonul, week-end-ul viitor betonam o camera, pe la Craciun sper sa se termine si aici cu praful asta.

Anna e bine, il necajeste pe V, ii fura jucariile, se catara peste tot, fura diverse din bucatarie si fuge cu ele. Si ii place cand o pupa frate-su pe nas Tzatzileste noaptea la greu, dar ne iubim si ne suportam asa. :-))

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Salutare si de la noi!!! Cu cititul sunt la zi, dar la scris nu pot sa tin pasul cu voi, e greu de cand am inceput munca in fiecare zi...

MAI3 imi pare foarte rau. Doamne ajuta!

Depre personalitate vorbind, Xenia este un copil in general cuminte, dar cand o apuca crizele imi vine sa ma impusc, mai nou a inceput sa ma loveasca, ori nu inteleg unde a vazut ea asa ceva? Cel mai greu este cu mancarea, noi si acum mancam numai cu jucarii, cu prostioare, castronele, clamite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Tare vreau si eu sa slabesc, dar la SS nu ma bag, mi-e frica. Diete, sport nu sunt de mine, greva foamei la fel,, deci nu stiu cum o sa slabesc. Mai nou ma streseaza sotul... tot proband rochii pt nunta sotul comenteaza,: iti sta bine, dar apar niste sunculite care nu dau bine.

Am poze pe picasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

mama, da active mai sunteti. Dupa cum ma laudam, citesc ot. neori ma minunez, alteori invat si eu, alteori doar ma distrez. tre' sa recunosc ca "mama Anka" e cea mai tare la povesti de ale ei.

1. ne-am intalnit cu Marina si Sofia...Niste finute.Frumoase foc, dupa cum ati putut observa si din poze. ma rog...mama marina nu prea s-a tras in poze, ca era fotograf sef. SOR'MIA poate s adoasrma linistita, cupilu nu s-a uitat la SOFI decat daca ea era cu spatrele. Ori ii e fidel ALLEGREI, ori e rusinos tare ca o fata mare.

2. avem la activ un milion de cazaturi , toate pe lat, ca o veritabila scandura, numai ca nu viobreaza la cadere, in rest, pozitia e identica. De asemenea, posedam o gama variate de vanatai de toate felurile si in toate locurile de la cele mai evidente pana la cele mai ascunse. Pentru aprofundare..in undele locuri chiar s-a lovit de vreo 3 ori fara exagerare. asa ca il tin ascuns in casa ca daca fac astia de la protectia copilului vreo razie, ma iau cu arcanu
3. nu prea mai mancam la amiaza, dupa cum mai povesteam, decat cu muuulot iaurt. uneori trec zile multe fara carnita.nici oul, de ficat sa nu auda in nicio forma preparata. asa ca improvizam...

4. bineinteles ca unghiuta aceea e pe cale sa se duca la cele sfinte...Seamana cu ma-sa ca si aia(adik io) si-a pierdut o unghie draga la tinerete...Problema e...ca se mai tine intr-un colt si la baza unghiei degetelul e rosu si inflamat. Intrebarea mea e daca asta e de la faptul ca o mai forteaza el si se tot prinde de hainute sau jucarii sau o fi semn de vreo infectie? dau cu rivanol? las asa?Cred ca la baita de seara se va duce cu totul. cel putin asa sper. si dupa aia, tot nu dau cu nimic? las asa si sper sa creasca frumos la loc?

in rest...toate bune, cred. Nu avem nicio treaba extraordinara d epovestit. Nu spune niciun cuvant clar, toate sunt pre limba lui, mai putin "bititi" care vine de la biscuiti. n-ar zice mama sau tata, nuuuuu...

aaa, s anu uit. Dati idee ce pot sa fac usor si repede din noste mere care se strica.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ni s-a intamplat ceva suspect: s-a trezit azi cu febra,asta nu era nimik nou,dar i-a aparut o eruptie pe piele,adiq e toata rosie,iar obrajii zici ca i-au ars soarele,i-a trecut cu nurofen,s-a culcat,iar s-a trezit cu febra si iar s-a inroshiit...sa fie de la o masea ce vrea sa apara?sau e de la altceva?

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna seara.
Ce faceti?
Noi ne-am strans pe acasa dupa un weekend plin, asta noapte am fost nasi de botez, a fost tare fain, ne-am distrat cum nu ne-am mai distrat de mult. A venit si Ioana acasa, dupa aproape o saptamana de stat in deplasare (dupa toata afacerea cu centrala), si a venit cu o super iritatie la fund (ca a avut diaree, care intre timp a trecut, dar iritatia vad ca nu prea cedeaza), cu piscaturi de purici si cu un zbenghi langa un ochi! Minunat nu?
Pt fundulet trebuie sa merg maine la farmacie sa iau alyceva ca vad ca cicatrizinul de pana acum nu a functionat. Ce mai era? parca Sudocrem la Sensiblu, A-derma(dar asta e preparat si nu-l gasesc) si altceva nu mai tin minte. Si doar am zis ca fac o lista cu nume de creme de astea pt iritatie, si o alta lista cu remedii pt diaree, ca de fiecare data uit ce sa-i dau!!!

In alta ordine de idei, in seara asta am descoperit cu stupoare ca am inversat pastilele pe folia de anticonceptionale, adica am sarit 2 si le-am luat pe urmatoarele, da sa mor daca imi dau seama cum s-a intamplat asa ceva. De fapt na, aseara de exemplu la restaurant nu mi-am scos folia pe masa sa iau pastila, am mesterit-o direct in poseta, asa ca sa zic ca de asta am gresit. dar cu o seara inainte? Nu stiu. Plus ca, faza mai tare, imi lipseste inca o pastila din folie, ultima, pe care sa mor daca stiu daca am luat-o vreodata...oricum asta ar inseamna ca intr-o seara am luat 2, ceea ce nu ar fi exclus ca la cat am fost de zapacita de cap saptamana asta...sau s-a mai jucat Ioana cu folia, si o fi scos-o ea de acolo, cine stie...oricum acum stau cu emotii pana peste 2 saptamani! Niciodata pana cum, si iau de ceva ani anticonceptionale, nu mi s-a intamplat sa le incurc! Sper ca n-o fi chiar foc...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Sanatate bolnaviorilor!

Noi azi l-am dus pe Matei la Baneasa Sopping City, la programul "Kids on the Moon". A fost super incantat. Detalii si poze gasiti pe blogul meu, aici.

Fug sa hranesc fata si incerc sa revin mai incolo.

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DIARUX - a cazut unghiuta? Il doare? Daca ar fi infectie s-ar vedea. Degetul ar fi rosu, umflat, si fierbinte. Si l-ar durea tare tare. As pune rivanol. Nu are ce sa ii strice. In rest, lasi in pace.

GALY - ia o rochie cu corsaj (sau corset? cum se zice domne?) si basta, nu se mai vede nici o sunca

SYB - mai aveti ceva ceva deci, cu casa... Spor in continuare! Asa face si Erika, fura cate ceva, si fuge. Sau intra dupa perdea si scobeste un loc langa tocul usii de la balcon. Si cand o cert, fuge de rupe pamantul tipand Si mie imi vine sa rad

XENA - noi n-am avut nici o manifestare la aparitia dintilor sau maselelor, dar parca nici la altii nu am auzit de eruptii si de obraji rosii...

Gata, fug la citit fetii

Mergi la inceput