Pepenasi de iulie- august 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 13
bujo spune:
Ile pupiu gagica. De mult nu te vazusi, cum o mai duceti?
Vio pupici si sanatate Mirunicii.
Fetele cu pedepseleeu zic ca in primul rand trebuie sa fie ceva care sa respecti. Adik ameninti ca pleci acasa, asta faci, chiar daca zice ca nu mai face. Ca sa stie ca a gresit. Dar inainte de asta ii zici de vreo 2-3 ori. Si ii spui ca e ultima data si apoi aplici pedeapsa. Si pedeapsa aplicata mai tarziu, gen "discutam acasa" nu cred ca functioneaza. O sa uite si el, si o sa-ti piara si tie cheful sa reiei discutia, mai ales daca iti trec nervii.
Insa intr-adevar, merge cu copii mai mari. Acum nu functioneaza. Cel putin la noi nu. De cate ori ii spun lui Filip ca n-are voie la cabluri ca se raneste, nu e voie, strica bla bla exact acolo se duce. Deci cu NU pe ton ferm clar nu merge. Apoi il iau si il duc in alta parte fara alte completari. Se duce iar si iar. Solutia a fost sa pun fel de fel de opritoare si obstacole ca sa nu mai ajunga. Si isi vede de treaba. E foarte ciudos si plange cu lacrimi de crocodil daca il opresti sa faca ce vrea. Dar il ignor si il las sa se calmeze, nu-i dau apa la moara.
bujo mami de Filip
moni_or spune:
Ia uite si doamna ILEANNA cum intra pe furis si nu ne zice nimica de ea si de frumusetea ei de flacau... Ia treci la raport, doamna!![]()
Eu va citesc, dar nu prea am stare sa scriu.
Weekend placut tuturor!
Monica, mami de
Luca si
6+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
pica1 spune:
ANKA, IRINA sincer nu mai stiu cit costa la Cora sacii aia. In schimb mai puteti cumpoara de la quelle www.quelle.ro/ro/q4r/home/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF92aWV3X3NpemU9MTAmJmZoX3NlY29uZGlkPXJvXzE2MzI2NCZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTAmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmcXVlbGxlX3JvJTJmcm9fUk8lMmYlMjRzJTNkcHVuZ2klNWN1MDAyMHZhY3VtJmZoX2Vkcz0lYzMlOWYmZmhfcmVmdmlldz1zZWFyY2g=//m-163264/index.html?EMBPERL_UID=:d650708342b1d987aaefdd58e7ad553b" target="_blank">quelle
ILEANNA ai mai scos si tu capul din cutie...
Marina_1609 spune:
fetele care ati mai fost la muzeul taranului la festivalul roadei....se face inauntru? ca e cam frig afara...
se merita de mers?
---------------------------------------
www.alexiatoma.ro//" target="_blank">Ajutor pentru Alexia!
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
katalyna spune:
tecky dar ai slabit foarte bine tinand cont ca nici nu prea aveai de unde, eu am dat3,5 kg in acelasi timp. felicitari! ai tinut si regim? cata apa beai pe zi? da raportul![]()
dia_filipas spune:
salut fetele!!
noi am fost plecati de vineri pana ieri noapte la Sucevita, iar Miruna a ramas cu ai mei. A fost cuminte, doar ca mi-a zis maica-mea ca ma mai cauta prin casa si striga me-me (asta sunt eu!).
Azi in schimb am facut-o lata de tot!
Sunt tare suparata si amarata ca a cazut din tricicleta si a dat cu capul de asfalt. Precizez ca era inauntru, eu tineam manerul, dar nu a mai avut rabdare sa ajungem la garaj si se tot zbantuia sa iasa asa incat a rasturnat tricicleta intr-o parte! (asa ceva nu am crezut ca este posibil, ca eu o tineam...) Are un cucui maaare pe frunte, asa mai in lateral, a plans mult, nu statea in brate, se tot zvarcolea. Acum doarme, sper totusi sa nu aiba reactii naspa, sau sa nu aiba efecte mai tarziu (sincer mi-e teama ca ar putea ramane cu ceva retard, Doamne Fereste!! - asta pt. ca am un var care e mai "slow" si toata lumea zice ca e pt. ca l-a scapat maica-sa in cap cand era mic...)
Ma doare capul si mi-e rau de la sperietura, ma duc sa ma uit de ea.
o zi buna sa aveti!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
ankalaura spune:
DIA - pfuu, nasoala experienta. Citisem de problema asta cu rasturnatul pe la comentariile de la produse, cand ii cautam si Erikai masinuta. Pupam fata sa treaca! Nu te teme, o sa tot aiba cucuie... din pacate... Nu se va intampla nimic insa, calma! 
PICA - da, buna si varianta cu Quelle, multam! doar ca ma fac eu ca un arici cand aud de Quelle, si ma iau cu mainile de cap cand ma gandesc cat dureaza pana iti livreaza, si apoi mai trebuie sa stai si pe acasa ca sa te gaseasca nenea curierul... 
O sa vad cum rezolv cu dimensiunea mai mare, sper sa mai gasesc la Daiso. Sau poate iau de pe ebay de-alea mari... Vad eu. Oricum, sunt incantata ca am gasit rezolvarea pentru sertarele de sub paturi, si mai ales, pentru transportarea pilotelor cand vom pleca...
Ia ziceti voi ce mai papati pe acasa? Dar nu imi ziceti de pulpe la cuprot cu cartofi sau piure sau alte de-astea de weekend ca nu ma aranjeaza. Dupa ce am scobit forumurile culinare vreun ceas, am gasit ideea sa fac lasagna, ceea ce am acum in cuptor.
Mai fac dupa amiaza placinta de mere - parca GINI intreba ce e aia "faina cat incape"... O sa cantaresc dupa amiaza si o sa va spun "cat incape"
Dar imi mai trebuie idei pentru mancare de maine incolo...
MARINA ia zi tu ca tu le ai cu mancaricile!!!
Am avut recent fasolica uscata (si ciorba si facaluita), supa a la grec, supa cu galuste, si in varianta de pui si in varianta de rosii, orez cu legume si mancarica de dovlecei cu pui. Cam asta am avut in ultima vreme. Deci... ce sa mai fac??
TECK - cate pastile ai luat pana la urma? Chiar ca ai scapat super de 4 kile, mi se pare timp scurt. Au fost mai mult de 10 zile?
pica1 spune:
ANKA daca am eu drum pe la cora iti iau eu din alea mari cum mi-am luat eu. Mauit sa fie cam intyr-o gama de pret rezoonabila. De mincat...in w-e am decis sa maninc in vecini si eu si cupilul, ca miine vreau sa plec la maica-mea si nu am chef sa las prin frigider diverse. Altfel am avut saptamina asta;ardei umpluti, pastrama de oaie din muschiulet, ardei copti. Eu mai fac in mod frecvent muschi de vita taiat fisii cu rucola si parmezan, vita cu sos picant (sau nepicant ca sa manince si seb), peste la cuptor cu legume, tarta cu rosii si mozarella, pui cu rosii, masline si vin la cuptor. Cam atat imi vine in cap.
DIA o sa se mai intample tot felul de incidente de genul cazaturi, busituri, zgarieturi...Sa speram ca nu a patit nimic Miruna.
Ma enerverveaza esti ade la gap si de la old navy ca nu accepta pe perioada asta fast delevery si nu pot sa comand ce vroiam, drpet urmare trebuie sa ma milogesc de sot sa isi faca timp sa se duca sa ii cumpere lui seb cite ceva si tare imi este mie ca imi va spune ca nu are timp...
Marina_1609 spune:
anka, ce zici tu de salata de vinete...ca tot sunt in sezon. Sau vinete umplute..cu ce vrei tu...carne,rosii,mozzarela,cascaval...? Sau o musaka?uite eu de asta as avea pofta.
In perioada asta eu ma gandesc la mancaruri bune cu muraturi ca am facut muraturi si au iesit excelente!! Ieri am facut fasole....
Altceva nu imi vine ingand. Eu intentionez sa fac zilele astea caneloni, pastele alea ca niste tuburi groase si le umpli...nu am facut dar am gasit o reteta faina.
Tot in sezon e dovleacul si poti face o tarta faina....
Dar la muzeu sa ma duc?imi zkce careva?
www.alexiatoma.ro//" target="_blank">Ajutor pentru Alexia!
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
mcoca spune:
BUna,
Maya e pe drumul cel bun cu gstro-ul. Dupa ce vineri a vomat 3 ore, nu i-am mai dat nimic sa manance, nici sa bea ca sa ramana stomacul in repaus. Ca norocul a adormit la 9 si s-a trezit sambata la 7h30 moarta de sete. I-am dat apa cu linguritza mai intai, da ea biata era uscata de sete. Any way, a fost ok, nu a vomat, asa ca ieri supa si compot de mere, a avut febra mare (39.7 
), i-am dat paracetamol si baie calâie. Azi a inceput diareea 
, asa ca o chinui cu specta si probiotice. INca mai are febra, da nu asa de mare.
MAncare : eu fac o ciorba de burta si pui cu masline.
Vicky si Printzesone