Pepenasi de iulie- august 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Hm ... si eu pe aici, va citesc de cateva zile

Vio de la 38.5 ii poti da novocalmin. Mie un dr mi-a zis sa-l bag de la 38.5, altul de la 39. Si nu uita de sosete cu otet ca ajuta. Iar apoi stii lectia: infasurat cu cearsaf umed daca trece de 39.5 si bai cu 2 grade sub temp corpului daca trece si de 39.5. La mine asta-i poezia ...

Pup mare la toate si ... mai vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

violeta daca are doar atat nu e cazul de supozitor cu novocalmin, ala se pune doar cand depaseste 39 si nu scade cu altceva, incearca ceva impachetari. supozitoarele novocalmin sunt doar de un singur fel nu sunt ca paracetamolul. dupa ce ii pui novocalmin 7 ore nu mai creste temperatura. ideal e sa nu ajungi la novocalmin, dar tu cum nu ai nimic in casa poti sa-i pui, dar nu mai devreme de 39 temperatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

iriss, cica daca ai simptomele specifice administrarii ss: sete, gura uscata, etc, nu conteaza culoarea pastilelor, chiar am vazut pe site-ul lor. mai asteapta o zi-doua, insa eu am avut din prima zi simptomele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Ma chinui de vreo saptamana sa va recomand o descoperire in cremele
anticelulita. Acum sa fiu zincera, eu ii va efectul termo, sper sa aiba si rezultate in cm sau anticelulita
Am luat-o de la targaul de beauty, dar vad ca are acelasi pret si pe net www.ardes.ro/prod-2016/Crema_extraforte_pentru_slabire_termo_250_ml.html" target="_blank">Ardes
Tipa care mi-a vazut-=o mi-a zis ca tre sa faci 12 sedinde. Eu m-am dat doar de 2 ori, dar ma frige de-mi vine sa lesin Sper sa fie de efect.

Cum tratam momentele de criza ale celor mici. Din ce am vazut la super nanny, trebuie sa sa il pedepsesti in momentul in care a facut traznaia, ca altfel nu prea mai are acelasi efect. O alta regula ar fi ca sa nu il ameninti niciodata cu lucruri pe care nu le indeplinesti (gen te rup in bataie, nu mai mergi la locul de joaca, etc).
De ex, ii spui de 2 ori ca daca nu se potoleste va sta la colt 5 minute pt ca te-a suparat. A 3-a oara il iei frumos si il pui la colt si ii zici ca 5 minute sta acolo. Daca pleaca de acolo il iei si il pui la loc. In primele zile o sa il duci de zeci de ori, important e sa inteleaga ca nu mai merge sa intinda coarda. Eventual, daca te loveste sau injura ii poti prelungi pedeapsa. Cand s-au terminat minutele, mergi la el, se asezi la nivelul lui, sa te priveasca in ochi si ii ceri sa isi ceara scuze. Ii zici ca il scuzi, dar ca ti-ar placea sa nu mai faca.
Asta e teoria, care merge la copii mai maricei (cu atata vorbarie). Eu prima data am pedepsit-o pe Yvo la 1 an si 2 luni. Va dau cuvantul meu de onoare ca a inteles. A plans si a urlat de nu mai putea, intr-un final nu s-a mai dus de la locul de pedeapsa pana nu am venit eu sa o iau.
Eu zic sa gasiti in casa un loc stabil, care ala sa fie locul de pedeapsa, un colt, un covor pus undeva. Nu prea trebuie sa fie o camera intreaga si in nici un caz undeva unde sa aiba chestii de joaca.

Asta e teoria, practica ma omoara si pe mine. De ex, azi am fost la Mall cu toata gasca. Evident, zuza se plictisea si incepea sa alerge pe acolo. Ei i se parea funny, dar eu care nu o mai vedeam muream de inima, ca nici nu raspunde mereu daca o strigi. Am pus-o intr-un loc la Leonardo, si-a cerut scuze instant, dar in 5 min iar alerga.
Ce mi-a tpecut mie prin cap, i-am aratat un stingator de incendiu si i-am zis ca ala e locul de pedeapsa si ca toate magazinele au unul si ala marcheaza locul de pedeapsa. Evident, ca a mai sarit calul si a trebuit sa ii demonstrez ca ala e locul de pedeaspa, asa ca stat langa stingator vreo 2 minute, bocind. Dar nu poti sa iti lasi copilul sa boceasca in magazin, asa ca a scapat mai repede (noroc ca nu are notiunea timpului). Daca alearga prin magazin se uita lumea urat la tine, daca boceste se uita urat, dar pe bune, ca mai mult de 3 magazine nu poti sa faci cu copilul fresh. Iar cum eu nu mai am scapare, ca vrea sa mearga peste tot numai cu mine, e cam jale

Deci, ce puteam sa ii fac in cazul in care o lua la sanatoasa prin magazin??

Exista un fel de lese pt copii?? Acum pe bune, fii-mea o intinde pe la alte rafturi si de mult m-am gandit ca daca as avea o lesa as sti macar de unde sa o iau. Poate suna cam naspa, dar eu zic ca e mega utila As vrea o arie de proximitate de 2-3 m :))

vio, eu zic ca nu ar fi trebuit sa o iei in brate si nici sa ii zici ca nu o mai duci la locul de joaca niciodata. Gandind acum, la rece, as zice ca ar fi trebuit sa o pui in carut si sa mergeti acasa. Sa ii explici de ce nu are voie sa fuga pe strada si cu asta basta. Si acum mergem acasa, pt ca tu nu o asculti pe mami.
Dar cum zicea si anka, teoria e frumoasa, in practica de multe ori esti depasit de situatie.

Fetele, am si eu o rugaiminte la voi. Cine are sa-mi dea paturele pt un bb care e la incubator. Nepotul nasei mele are un baietel nascut la 6 luni si jumatate si l-au mutat dintr-un incubator unde erau conditii mai bune, in altul unde ii e cam frig. Nu ma intrebati detalii, ca nu prea stiu de ce, banuiesc ca au aparut alte cazuri mai prioritare. Ideea e, ca e f mic, 1.7kg si nu are ce haine sa ii cumpere, ca toate sunt mari. Si ii trebuie mai multe paturici, ca il inveleste in 2-3 si le mai schimba sa le spele, nu tot timpul ajunge sa le trimita la spalat in aceeasi zi. Parintii nu au cine stie ce posibilitati, sunt de la tara si cam vai de ei. Asa ca va rog din suflet, cine are paturici de care se poate dispensa, va rog mult sa ii facem un bine bietului copil. Si poate daca aveti hainute ff mici. Eu nu prea stiu ce mai am, ca am dat multe la o prietena, dar cred ca o sa trec pe la ea sa sortez ce e mai mic.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Acum ca tot ati lansat discutia, am si eu niste nedumeriri legate de sacii vacuum.
1. de unde ii cumparati, la ce pret
2. se poate folosi doar sacul si aspiratorul normal?
3. cand scoateti ceva din sacul ala mai are vreodata "fata", sau ramape pe veci botit? Ca sa stiu daca merge sa bag si haine sau doar paturi, piloate si alte chestii care nu conteaza daca sunt somoiogite.

BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Asaa si acum, ca tot vad ca am logoree, sa va zic ca am fost azi la KIabi, deschis in Berceni Grand Arena. Am luat mai mult blugi, pt mine, mi-a placut ca sunt si blugi pt obeze (eu de cand am sarit de 44 greu imi gasesc ceva sa cada cat de cat bine si mereu ma gandesc la alea care sar de suta de kile). Ma rog, deci gasesti la blgaraie de toate soiurile, bluze, pulovere. Preturile nu-s f mari, adica blugii variau de la 40-150 cred ca ei mai scumpi. Gaseai destul de multi si la 50-75 lei. Eu mi-as mai fi luat si niste bluze, dar nu a avut rabdare familionul, asa ca am zis merci de blugi.
I-am luat Yvonnei o bluza pe gat cu 17 lei si 3 perechi de blugi, una cu 13 lei cred (mai naspa, de tavaleala), altele cu 26 si 32, chiar frumusele. Mai aveau si raiati d-aia fini si mai grosi. La Dav nu i-am lat ca el cam are. I-as fi luat niste bluze pe gat, dar nu am gasit masura lui. Oricum marfa din belsug. Nu prea imi plac culorile, mi se par cam inchise, predomina gri, mov, roz inchis la fete, la baieti mult bej, kaki, gri, ici colo si putin portocaliu. Mie imi plac hainele f colorate, gen orchestra, next, gap, benetton. Dar combinate cu alte haine merg destul de bine si astea de la kiabi.
Oricum preturi bunicele, calitatea e bunuta, dar nu la toate produsele. Oricum, au zis ca au primit marfa si ca marti sa mai trec ca o sa gasesc mai multe masuri.

BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

camy, iti doresc ca Flavius sa poarte haiuntele cu placere si sa te bucuri de el in fiecare minut al vietii tale

BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

PICA - le-am luat de la Daiso, de la shopping center Militari, 'colo la tine. Cand le-am laut eu, 50*60 era cea mai mare dimensiune. Habar n-am avut ca puteau exista si la Cora, tocmai ma pregateam sa iau unele mai mari de prin Hong Kong de pe ebay. Tu cat ai dat pe ele? Mai stii? Astea erau 9.9 bucata indiferent de dimensiune. Pe ebay sunt cu 1 dolar, dar cu transport cu tot ajungi cam tot acolo. Pe ebay insa sunt ceva mai destepte, ca au si supapa, ori astea de la Daiso au numai zip.

IRINA - lese nu stiu, insa exista niste dispozitive de ne-pierdut copilul, niste alarme piuitoare care, daca se indeparteaza odrasla, incep sa piuie.
Cu intrebarile:
1. Daiso 9.9. Ebay, depinde de dimensiune. Intre 0.62 si 1.25 de pounds, sau 1 dolar si 1.6 dolari, dar la asta se adauga cca 2 dolari transportul. Astept sa imi zica nenea vanzatorul cat mi-ar adauga la transport pentru fiecare extra item.
2. Pai asa se foloseste. Sacul si aspiratorul casei.
3. Nu e nimic botit, cel putin cat am probat eu. Sigur ca nu scoti izmana si o pui pe tine si te duci la nunta, necesita infrumusetare dupa caz, dar nu "seaca" izmana de la vidare
Parerea mea e ca la haine grele renteaza mai putin. Cel mai bine renteaza chestii pufoase pe care le aduni si ele se umfla. La prosoape sau asteprnuturi nu se merita, volumul se reduce doar putin.
La pilota insa, se reduce de vreo 10 ori pe cuvant!

Vazusem si eu marea reclama de deschidere Kiabi. Au haine dragute. Sa zicem gen Redoute, dar mai bune calitativ si modele mai diverse. Noi am fost weekendul trecut la C&A si restul din zona, plus la outlet, la Fashion House. Asta din urma, in afara ca mi-am luat blugii 3/4 de la Mango, mi s-a parut exorbitant (la preturi ma refer). Erau jachete reduse cica, de la 8 milioane la 5. Apai sa stea 5 mii de ani acolo nene, la pretul asta!! Maica-mea si-a luat insa de la C&A niste super raiati, cu 69 de lei sau asa ceva. Zic super adica ma refer la croiala si la culoare. De regula maica-mea nu gaseste usor ceva sa ii placa. N-ati vazut om cu mai multe mofturi ca ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Iriss cred ca gasesc eu niste paturici. Si mai pot ceda o patura mare, destul de subtire si f moale, care se poate taia in bucati mai mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Eu m-am hotarat ca de azi sa nu mai iau SS pt ca nu prea reusesc sa dorm noaptea....Vroiam sa slabesc 5 kg si am dat jos 4 si pt inca 1 kg o sa ma abtin de la mancare.
iriss am auzit si eu ca sunt foarte bune produsele Oanei Turcu.Sa ne tii la curent cu rezultatele.
Violeta cum se simte micuta?
Cica maine ar fi Greva Generala...
Va pup

Mergi la inceput