Pepenasi de iulie- august 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Da Gini am inceput deja munca,am 1 luna.Mi -a fost tare greu la inceput,dupa aproape 2 ani de pauza,dar cel mai greu a fost sa stau 8 are fara sa il vad pe Alex
Acum e deja mai bine.Asta e viata,oricum nu regret hotararea pe care am luat-o.

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Da Gini am inceput deja munca,am 1 luna.Mi -a fost tare greu la inceput,dupa aproape 2 ani de pauza,dar cel mai greu a fost sa stau 8 are fara sa il vad pe Alex
Acum e deja mai bine.Asta e viata,oricum nu regret hotararea pe care am luat-o.

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

am uitat sa spun ca am pus si cateva poze din vacanta noastra la slanic moldova.

ella iti trimit pm cu parola

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Ce fel de termometre aveti?Care sunt cele mai bune??? Al meu cel digital no name arata de vreo cateva zile numai 35.2 la orice asa ca ma gandesc sa iau unul mai bun si cu care sa iau temperatura si mai usor la bb.M-am uitat pe net si am vazut alea pentru frunte si ureche, sunt destul de scumpute.Aveti idee merita investitia??

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ella - eu cred ca ati facut foarte bine si nu veti regreta niciodata alegerea. Italia e aproape, faci mai putin cu avionul din casa din Italia pana in casa la Targoviste decat faci cu masina din casa de la Bucuresti pana in casa la Constanta, crede-ma. Nu este foarte costisitor, iar voi aveti deja suficienta experienta pe alte meleaguri deja. Pentru Alex va fi super pe termen lung, sunt sigura.
Ma rog, eu sunt subiectiva acum, m-am lovit asa tare de sistemul asta imbecil, unde nici daca platesti milioane grele lunar nu e totul asa cum ar tebui, incat mi s-a acrit teribl...

Dana - si noi avem un digital care merge, dar de regula il pun de doua-trei ori consecutiv ca sa imi arate aceeasi temperatura. Daca e febra mai maricica, il pun pe cel cu mercur, de siguranta. Am avut insa noroc, ale mele nu au avut febra mai deloc, si niciodata nu a depasit vreuna 39, ca sa imi pun problema vreunei virgule. La febra mica (dar si aia e rara la noi!), imi dau seama cam cat e si daca pun mana pe ele...

Maitreyi - eu nu ma pricep sa dau vreun sfat din zona asta a bisericii pentru ca nu prea cred, dar ceea ce stiu clar este ca sunt dati cand medicina ajuta, si sunt dati cand nu ajuta. Cand va fi sa vina un pui mic, va veni. Uneori vine mai repede, alteori mai greu. Voi sunteti tineri. Chiar daca e greu acum, adunati-va fortele si depasiti momentul. Ca te va ajuta Dumnezeu, sotul sau stiinta, fata mica, parintii sau o doza de magneziu, nu conteaza mult. Conteaza numai sa treci peste si sa iei decizia potrivita ulterior. Relax, mai ai scoala de facut, Alexandra e mica, ai tot timpul din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Of, ma bucuram ca papa mai bine. Azi nu a papat deloc bine . La pranz sub 100 gr si niste nectar (sper vreo 50 ml). Abia la 17:15 a adormit cu tati in sufragerie si am trezit-o la 19:30, cand a mancat cam 70 gr de budinca de vanilie nestle, un biscuitel si un pic de nectar. Cam stranuta si e tare plangacioasa. Am verificat ultima maseluta care trebuie sa iasa, dar nu-mi pare ca sparge acum. Sper sa nu fie semn ca s-a imbolnavit si sa-mi faca febra la noapte .

Ella, bine ai revenit . Ma bucur ca sunteti multumiti de decizia luata . Asteptam pozele.

Vazut si comentat pozicile noi .

Gini, nici noi nu am fost din cauza vremii . Ne vedem alta data.

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

s-a confirmat ca bebe s-a oprit din evolutie

Slava Domnului in toate!

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Imi pare foarte rau Dar, lasa ca o sa-ti dea Dumnezeu un bb sanatos si minunat ca micuta Lapusneanu

Citat:
citat din mesajul lui katalyna

am intrat si eu pe site-ul ala si sunt 30 lei, mi se pare ciudat ca e diferenta cam mare. iriss in cat timp ti-au venit, prin posta sau curier?

Si mie mi se pare mare diferenta
la mine as zice ca e un alb-gri f deschis si are niste particule gri, dar f putine ... nu stiu daca am descris bine. Am luat una, nu m-am simtit nici cum, mai iau vreo 2 zile, dca nu au efect iau altele de la plafar, macar sa vad diferenta de culoare. Dar si asa ...cum imi dau eu seama ca alea de la plafar nu sunt din acelasi lot contrafacut?

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci a propos de depozitare... Mi-am luat pungi de-alea vacuum. MARE INVENTIE domne!! E prima data in viata mea cand zic si eu ca o reclama poate fi si adevarata! Am bagat in punga doua perne, le-am aspirat, si m-am ales cu un fel de clatita dreptunghiulara!
Deocamdata am luat de proba, si cea mai mare pe care am gasit-o este 60*50, asa ca pilota Elizei intra dar mai greu. O sa iau si 60*80.
Este o chestie SUPER TARE! De acum le bag pe toate intr-un singur sertar, iar celelalte 3 imi raman libere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

ANKA intradevar mare inventie pungile alea. Eu am gasit la Cora cred eram 60x90 daca nu ma insel. Tu de unde le-ai luat pe cele 50X60? Atentie insa sa nu cumva sa le intepi sau sa pe ciiupesti cu ceva. Eu deja am compromis 2, le-am agatat in coltul de la unul dintre suportii de la dressing.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ceau fetelor
Miruna are febra 38,5 in fundulet, si nu am paracetamol supozitor decat novocalmin de 300 mg, este bun? nu este prea puternic pt ea?

Mergi la inceput