Pepenasi de iulie- august 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

CAmy, felicitari pentru cumparaturi!! Sa stapaneasca sanatos Flavius toate si sa se bucure de ele.

Maitreyi, eu am tot sperat ca a fost o greseala de la laborator..imi pare atat de rau si ma doare sufletul .. DD stie mai bine cu ce scop se intampla toate.

Criza de pesronalitate...hmmm..la Mihaita se manifesta ceva oarecum foarte soft, (pana acum): se pune pe jos si asteapta , de obicei il iau in brate , incearca sa planga, dar se linisteste imediat, iar eu incerc sa ii explic de ce nu e voie ce vrea ...Uneori se mai arcuieste cand nu vrea in carucior si cam atat...

Sanatate multa pepenasilor bolnaviori si fratiorilor ..

ne pregatim de plecat la cumparaturi..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 7+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CRIS - super tare Mihaita! Sa o tineti tot asa, fara bazdaci Vezi ca la bazarul lui Mihaita s-a ajuns la capitolul 5 si semnatura ta a ramas la 4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

DMA LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE COMORILE TALE SI DE SOT!!!!
SS contrafacute ale mele au fost sigur, aveau praful maro si tot contrafacute erau...de ce? pt ca nu am avut nici un simpom dar nici unul, plus ca nu am slabit in 2 sapt nici macar 10 grame, am pus 1.5 kg pentru ca mancam la fel de mult.Asa ca daca aveti insomnii, ameteli, lipsa poftei de mancare, si slabiti nu cred ca sunt contrafacute.
CAMY ce ma bucur ca esti linistita cu cumaraturile si satisfacuta!!!Sa o tii tot asa
VIO aiurea cu crizele astea, eu zic ca ai reactionat asa cum ai simtit tu mai bine, pana la urma tu iti cunosti cel mai bine copilul.Eu una tot pe "ignore" merg si functioneaza, mai rau e cand sta mai mult cu taica-su care o sufla si in c..,de a ajuns cand il vede sa-i zica "batze" si nu tata, dar o rezolvam noi si pe asta.
ViCKY sanatate Mayei!!!
Mai3
IZA pupam Timeea mititica sa-i treaca starea asta!!Cu osccilum ai incercat?

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Ziceam aseara, fercicita, ca ne-am culcat la 23:15 . Ei bine, s-a trezit si am mai adormit-o de 2 ori degeaba; o data pe canapea la san si alta data pentru ca, cand am dus-o in pat iar a facut ochi; am reusit cu greu, intai cu san, apoi cu mangaiat si am plecat sa mai citesc ceva la laptop. Mare greseala!!! In 2 minute, se aud pasi pe hol, si cine apare??? a venit dupa mine in sufragerie . Si nu a fost chip sa mai adoarma pana la ora 2 noaptea . Intre timp a mai tras un kk pe ea, s-a plimbat prin sufragerie, s-a jucat; apoi am luat-o pe sus si am mers in pat in dormitor, si cu greeeeu a adormit; de la 2 nu i-am mai dat san deloc, desi a mai marait ea de muuulte ori, in somn asa sau scurt si a readormit; dimineatza s-a trezit pe la 10:15. Asta ca sa nu mai zic "hop" pana nu sar gardul . Sa vedem azi ce-o mai fi...

Kimmy, Ilincu mananca mai bine de cand am redus suptul, ca pana atunci aveam mese si de 50 gr . Azi dimineatza a mancat mai putin ca in zilele trecute, dar tot a bagat in total vreo 120 fructe la borcanel si branzica lacteea.

Anka, mai, noua asa ne-a zis invatatoarea, sa nu venim luni. Poate la gradi nu o fi asa??? Si Ilincu se arcuieste asa si urla cand nu vrea sa fie pusa in sacunul de masa, de masina sau in carutz. Mai trist e cand incepe sa faca asa si in marsupiu sau in brate, de aproape o scap din brate.

Camy, ma bucur tare ca esti multumita !

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

va multumesc mult fetele am asa o stare...parca mi-e frica sa mai incerc...dar nici nu vreau sa stau in calea vreunui sufletel care vrea sa vina in familia noastra...nu stiu...mi-e frica...ma rog cu lacrimi in ochi ca alexandra sa fie sanatoasa! si ma rog sa ma ierte Doamne-Doamne si bebe mic care a plecat...
nici sa dorm nu pot ca ma napadesc 1000 de ganduri...incerc sa ajung la Biserica sa ma spovedesc, sa imi citeasca parintele molifta si sa ma mai linistesc...

Slava Domnului in toate!

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Monica (DMA), la multi ani, nastere usoara, bebe sanatos!

Ooka, m-ai lovit unde ma doare. Am gasit o singura cresa, cat de cat in zona, care o primeste. E bine acolo, ce sa zic. Dar ne hotarasem sa o dam la cresa abia in primavara si pana atunci sa luam bona. Numai ca nu gasesc bona potrivita.

Maitreyi, imi pare tare rau!

Vicky, am vazut ca wizzair o sa aiba din decembrie curse Grenoble/Lyon catre Bucuresti si Cluj, daca te intereseaz lowcost-urile.

capri, mi-e lene sa vin azi pana la muzeul taranului, din cauza vremii, iar maine sunt plecata din Bucuresti. Poate ne vedem saptamana cealalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna fetelor!Isi mai aminteste cineva de noi?
Revenim dupa o absenta de vreo 2 3 luni.
Suntem in Italia asta e viata!Alex e binisor,are febra de vreo 2 zile,cred ca de la 2 dinti care ii ies sao reactie de la vaccin,a facut ptr.varicela si ptr. meningita.
Alex merge la cresa de o saptamana,inca e in faza de acomodare si el si eu.Plange cand il las dimineata dar apoi uita!
Nu am reusit sa citesc din urma nimik ,am netul doar de cateva zile .
Am sa pun cateva poze sa vedeti cat am crescut ,am inceput sa spunem si cateva cuvintepapa ,kaka,apa,ham ,pis, ciao,coti(tatal meu),mimi(asa ma striga pe mine,de la mami)si inca multe altele.
Va doresc o zi buna !Va pupam!
parola de pe picasa e aceeasi?Vreau sa vad si eu pepenasii
Revin,am putina treaba ,fac sarmalute in foi de vita ptr .prima data

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

la multi ani DMA, sa fii sanatoasa si sa ai parte de o nastere usoara!

la multi ani si fetelor care s-au sarbatorit in luna septembrie!

noi am fost plecati la munte o saptamana, a fost frumos dar serviciile ne-au lasat un gust amar.

in rest suntem binisor, Irina s-a trezit azi cu niste mucisori pe care deocamdata ii tratam cu oscilo.

eu sunt cam amarata, o fi de la vremea de afara!?!?

cand citesc despre cum se desfasoara lucrurile prin alte tari asa imi vine si mie sa-mi iau zborul...

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna fetelor!Isi mai aminteste cineva de noi?
Revenim dupa o absenta de vreo 2 3 luni.
Suntem in Italia asta e viata!Alex e binisor,are febra de vreo 2 zile,cred ca de la 2 dinti care ii ies sao reactie de la vaccin,a facut ptr.varicela si ptr. meningita.
Alex merge la cresa de o saptamana,inca e in faza de acomodare si el si eu.Plange cand il las dimineata dar apoi uita!
Nu am reusit sa citesc din urma nimik ,am netul doar de cateva zile .
Am sa pun cateva poze sa vedeti cat am crescut ,am inceput sa spunem si cateva cuvintepapa ,kaka,apa,ham ,pis, ciao,coti(tatal meu),mimi(asa ma striga pe mine,de la mami)si inca multe altele.
Va doresc o zi buna !Va pupam!
parola de pe picasa e aceeasi?Vreau sa vad si eu pepenasii
Revin,am putina treaba ,fac sarmalute in foi de vita ptr .prima data

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Ella, m-am gandit la tine, stiam ca oscilati intre a ramane la Targoviste si a reveni in Italia unde trebuia sa incepi munca in septembrie. Eram sigura ca o sa va intoarceti. Esti deja la lucru?

Mergi la inceput